Отговори
# 690
Да почерпим днес станах ме на 1годинка newsm38

# 691
troy57, аз съвсем случайно отворих чешката тема и макар че нямам нищо общо, не мога да не възклина - ,,Ах, че сладуранка Hug,,. Да ви е жива и здрава, да е много щастлива и вие с нея също Peace

# 692
troy57,да ви е жива и здрава малката сладурана и много да ви радва,нека има едно  весело и безгрижно детство изпълнено с много забавни моменти и хиляди приключения!

# 693
troy57 честит рожден ден!!! да ви е жива и здрава!!! мноооооооого е сладка!!!   bouquet

# 694
Привет и от нас Simple Smile

Миминко, Трейси да са ви честити синовете! Да бъдат най вече здрави и усмихнати!
Трой направо не е за вярване кога порасна малкото Злате и ей я на момата вече на годинка стана.
Безгрижно детство и пожелаваме и да я слушат мама и тати Simple Smile

zarry  ти кога трябваше да раждаш? За килата не се притеснявай и не ги мисли отсега- аз качих 20 кг и се чудех как ще ги свалям че хич не съм по диетите пък и родата все закръглени, и за 4 месеца свалих 18 от самосебе си пък пак ядах за 2-ма. Успех на скрийнинга. Ако ти е много притеснено на чешки да се оправяш питай за английски примерно- повечето мисля го говорят или за друг език дето знаеш.

Ние се изгубихме че си бяхме в бг за почти 2 месеца и го ударихме на срещи и седенки с родата. Мъничето ми има вече 4 зъба а от половин месец се буди по 2 до 4 пъти вечер да суче и аз ходя като зомби после. Отделно спи неспокойно - дано да е от зъбките и да отшуми вече. Ако не, се чудя дали да давам адаптирано мляко  newsm78  че с каша преди лягане и сукане после не  подейства.

И малко инфо за всички които мислят да напускат територията на БГ с деца под 18 години без бащата на детето, да знаят че трябва да предоставят на границата на бг  нотариално заверена декларация  от таткото че е съгласен детето да излезе извън бг без него . Най- добре е да се изкара безсрочна такава, на която да се направи ксерокопие и на границата се предоставят и оригинала и копието и те си вземат копието. Ако нямате ксерокопие вземат ви оригинала и после при друго пътуване пак трябва да се вади декларация и да се плаща за нотариална заверка 
За излизане от Чехия и за влизане в БГ никой не иска нищо!!! Декларацията е само когато се излиза от БГ!!!

# 695
Ето го моя Даниел

# 696
troy, голяма сладуранка е станала принцесата Simple Smile Да е жива и здрава и да прави много бели   bouquet

miminko, снимката не се вижда (поне при мен...)

# 697
Привет на всички!
Asi_cz благодаря за успокоението за килограмите, но по-късно ще споделя как е при мен, че аз по принцип си похапвам добре и не мога да издържам без сладко. Засега терминът ми е на 19.10.11.
Днес бях на втория скрининг. В края съм на 21 седмица, а бебо е 22 см и тежи 423 гр, а главичката е само 5 см. Май е несъразмерен, защото е по-дълъг и по-тежък за седмиците си. При вас как са се развивали бебетата? В норма ли са били?

# 698

Е сега трябва да се вижда  Simple Smile

# 699

Ето как заспиваме  Grinning

# 700
miminko Даниел е голям красавец! Толкова оформен за 1м и 24 дни, не че разбирам, но на мои приятелки бебетата в тази възраст не приличаха на човечета, а Дани прилича на човек. Да ти е жив и здрав и много да слушка!

# 701
 wavey Честити ви радости   bouquet
Наш'то тати е вече в Бърно почти месец,тези дни трябва да наеме квартира и за постоянно,уж всичко е 100% сигурно,но докато не подпише договора и не влезе,аз стискам палци  Mr. Green Искам да ви попитам колко горе долу струва една хубава детска количка в Чехия,става дума за лятна количка ,но с повече положения за гръбчето...за пораснали деца от тези за 6-36 месеца,ще съм ви много благодарна ако ми кажете ориентировъчно,защото нашата за пореден път е за смяна и се чудя от тук ли да купувам или от там.
Очаква се в скоро време и ние да пристигнем при вас,но още не знаем кога ще е...
Хубав следобед на всички   bouquet

# 702
А вижда се вече. Ех че е мамин сладък бузан Дани Simple Smile

Зари незнам от къде четеш какви да са размерите на бебо, но ако има нещо обезпокоително лекаря ще ти каже и ще назначат каквото трябва, аз размери не съм помнила.

Boyannа  тука освен нова са много разпространени и втора употреба, цените варират много в зависимост марка, аксесоари към нея, дали е нова или втора ръка, модел тазгодишен или миналогодишен и т.н. Погледни в тези сайтове за ориентир. На твое място бих купила от тука ако става въпрос за нова понеже ако се случи нещо с нея и има гаранция ще ти я приемат за рекламация тук. Също и от гледна точка на мъкненето на по малко багаж при преместването.

http://www.malvik.cz/Kocarky/
http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/
http://www.aaakocarky.cz/
http://www.eshopbaby.cz/katalog/kocarky/

# 703
Asi_cz Много ти благодаря  Hug Наистина е по-добре на място заради гаранцията,а и като гледам цените не са високи.Сега ще поразгледам по-обстойно,за да се ориентирам из сайтовете......Живот и здраве,ако всичко върви по план в събота ще кацаме в Прага  Mr. Green

# 704
  • Spain
здравеите моми4ета ! бих искала да ви попитам за забележителности които могат да се посетят през лятото във Прага , по специално с дете .. спряла съм се на зоологи4еската градина разбира се и видях някакъв воден парк Morsky-Svet ... но не намерих нищо за увеселителни паркове с виенско колело или пък влак4ета . евентуално ще посетим Прага през лятото и оглеждах за нещо такова .. има ли например постоянен цирк ? или постоянен увесилителен парк ? а за нас големите какво е интересно да видим ?   набелязах няколко неща  но все пака ако има кореняци от Прага би ми било интересно да про4ета за по посещаваните места . също намерих някакво място което се казва Bobsleigh Track  и има и ресторант4е край него -ако някои го е посещавал ще ми е интересно да 4уя  мнение . Ние (ако не се обърка нещо ) ще сме за 10 дни в Чехия , но не в самата Прага а на 70 км от нея ... между Храдец Краловат и Прага - ако има нещо забележително в тази посока би ми било интересно да го разгледам Simple Smile
благодаря предварително за отговите и поздрави на вси4ки ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт