Отговори
# 30
Здравейте момичета!Предстои ни пътуване до Бърно другата седмица и бих искала да ми помогнете с няколко неща,ако ви е възможно. Доста ми е неясно разписанието на градския транспорт,бихте ли ме ориентирали какъв номер автобус или трамвай ходи от Автогара Звонарка до Панаира,хотелът ни е на 100м от него.Това ми е основното притеснение,иначе мисля да обикаляме пеша,чета,че всичко е наблизо,как мислите?!Благодаря предварително!  bouquet
Всички болни дечица да оздравяват бързичко!  Heart Eyes

# 31
Благодаря момичета за хубавите думи  Hug
 Иве радвам се че вече сте си у дома, добре си решила да се отбивате а и ти вече доста дълго си я кърмила.
А когато разбереш точно кога ще идвате пиши за да може тука да уговорим една среща, който има възможност да се видим  Wink .
Танче май се пооталожиха нещата дано да нямате проблем с полета , но  аз сякаш не съм чувала в цз справите за полетите от Прага да е имало проблем.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:45 от bani_g

# 32
Здравей Yaya,

От Звонарка помоли да те упътят към Хлавни надражи трамвайна заставка(съвсем близо е, минава се през Галерия Ванковка, по едни стълбички)Като излезеш на Хлавни надражи мини на коловоза дето върви трамвай Н1, посока "Виставище"(Vystaviste).

http://mapy.cz/?#mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=hlavni%20nadrazi%2C%20brno … @y=132790656@z=13

Този линк ти указва от т.1 до сп. Виставище имаш 5мин. Използвай същия сайт(линк) като кликнеш на Н1 и "Najdi trasu"за да се ориентираш към пътя за хотела или която и да е друга точка, необходим ти е само адреса. Ако имаш нужда от още помощ, свиркай. На изложението ли идваш?

# 33
Здравей Yaya,

От Звонарка помоли да те упътят към Хлавни надражи трамвайна заставка(съвсем близо е, минава се през Галерия Ванковка, по едни стълбички)Като излезеш на Хлавни надражи мини на коловоза дето върви трамвай Н1, посока "Виставище"(Vystaviste).

http://mapy.cz/?#mm=ZP@sa=r@st=sr@ssq=hlavni%20nadrazi%2C%20brno … @y=132790656@z=13

Този линк ти указва от т.1 до сп. Виставище имаш 5мин. Използвай същия сайт(линк) като кликнеш на Н1 и "Najdi trasu"за да се ориентираш към пътя за хотела или която и да е друга точка, необходим ти е само адреса. Ако имаш нужда от още помощ, свиркай. На изложението ли идваш?

Hug Благодаря,записвам си всичко и ще се ровя по линка,който ми даде сега. Да,приятелят ми е служебно на изложението,а аз на разходка из Бърно! Mr. Green
Само още нещо-как е валутата там,смисъл от тук добре ли е да си вземем и крони или само евро ще ни свърши работа!?  newsm78

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 14:20 от yaya

# 34
Привет
В момента незнам как е лев - крона , тук на този сайт можеш да погледнеш как е курса крона - евро и да прецените как е най-изгодно .  Peace
 http://alfaprague.cz/

# 35
само евро - почти никаква работа, търси си крони, или с кредитна карта си тегли от банкомат

Мацки
ще има Дни на българското кино в Прага 24-27.3.2010
Програма
http://bki.cz/
http://www.facebook.com/event.php?eid=10150135158235114&ref=nf

Татянка
на къде пак изчезваш?

Иве
дано се оправяте бързо с Ивето и успех с отбиването...

И моите деца имаха по един ден повръщане, различни дни, та не знам вироза ли е, от храна ли е... все тая, за по един ден става...

# 36
И аз препоръчвам евро, тук ще си ги смениш. От чейндж бюрата препоръчвам това, което е в Галерия Ванковка(из път ви е, така или иначе ще минете през нея за да излезете на Хлавни надражи за трамвая) което е срещу ИНТЕРСПАР(хипер маркета), ще го намериш лесно по упътванията, точно до другия вход е, срещуположно посока Звонарка. Ние години вече валутата си я обменяме само там, всякаква, не съм сигурна, но може и левове да имат, ние дори ДКрони купуваме от тях.

Ели, хайде да оздравявате, и Несито ми е с температура и дано се разминеме Praynig Hug

# 37
Zdraveite,predvaritelno se izvinqvam,4e ne pi6a na kirilica,vaprosat mi sa6to ne e po temata,no ne znam kade da popitam,jiveq v 4ehiq i za tova 4e6kiqt forum mi se stori nai-uda4en.Bremenna sam v 19 sedmica,imam adski bolki nisko v krasta kam opa6kata i v desniq krak ve4e 3-ti den,doktoprat kaza,4e e normalno,no az malko ne mu vqrvam...Slu4valo li se e na nqkoi i ima li nqkakav lek osven lejaneto,za6toto i kato leja me boli?

# 38
veselka14-Здравей,аз имах подобни проблеми по време на бременоста,незнам в кой месец бях като по4на да ме боли десния крак в тазобедрената 4аст,дори ми се слу4и няколко дни да замятам с крака все едно съм инвалид но вси4ко отмина.Моят гинеколог също ми каза 4е е от бременоста и понеже съм дребна а ка4их доста килограми това натоварвало тялото и така.След раждането из4езнаха всякакви болки,та това е моят опит.4увала съм 4е понякога се налага при тези проблеми бременната да пие магнезии дано не бъркам и киселина листова-но все пак се консултирай.

# 39
Piq kiselina listova,ne pomaga,no vse pak blagodarq.Az imam stara travma v krasta,moje bi ima ne6to ob6to s neq-ne znam ve4e,no bolkite sa otvratitelni,a rabotq na krak po 8 4asa i ne znam kak 6te izkaram.Blagodarq za barziq otgovor

# 40
Веселка или Ванеса вече не знам...
нормално е да, от повечето кг се натоварват и стави, и органи в повече и всякакви болежки може да са нормални, като родиш ще ти мине  Mr. Green
Ако нямаш вяра на доктора си, по добре го смени, в Прага доктори колкото искаш ....
Ползвай кредора - писането на кирилица е задължително за форума, горе в дясно свети ти цз предполагам, натискай го до като не ти стане червено ВР

Магнезия се пие при схващания на прасците или преждевременни контракции - не го препоръчвам

# 41
Смених името,за6тото някой е влизал в друг форум с моя профил,а аз все така се регистрирам и някой ме е разконспирирал Wink.Няма зна4ение.Благодаря за отговорите,а на кредора не открих каде са 6т и 4.

# 42
Ванеса щом имаш такива болки защо не ти даде др болни4ен?Или го смени както казва Ели.На мен заради едно повръщане не ме пусна моя др на работа.

Ели бързо да се оправят твоите моми4енца коки4енца Hug

Миленка за Ванеска също  Hug и да се оправя и тя.

Ние изглежда 4е се оправяме .бавно но славно.Алекса ве4е свикна 4е няма цици през деня,още си иска но като кажа не и спира,не ми прави истери4ни сцени,явно сме на добър път с отбиването.Свикна и ве4ер да заспива без кърмене,но през ноща все още си я кърмя като се събуди,не искам да я стресирам наведнъж.

# 43
Zdaraveite i ot nas i prinas Baba Marta se surdi stabilno v Zdar vsicko e v sniqg cakame radost prez uni shte se radvame da podurgame kontakti i da obmeniame opit Grinning Grinning bowuu

# 44
Здравейте моми4ета,ве4е сам по добре,благодаря ви отново за бързите отговори.Относно доктора ми,аз не сам много компетентна,но по моя преценка изоб6то не става за ни6то и въоб6те не му пука как се 4увствам аз и прегледите при него са едни странни,добре 4е ме вика 1 път на месец,ама нали ми е парва бременност мъл4а си и това е.Пък и ,когато ми трябва6е лекар доста трудно открих и този,макар 4е и аз си мислех,4е доктори в Прага мноооого.6те го изтарпя о6те има няма 4 месеца и половина...Благодаря ви о6те веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт