Отговори
# 45
Ne se pritesniavai ako moge da se kage Grinning i az sum v sushtoto pologenie edno kage posle drogo posle zashto tova taka i ako neshto po slogno aide v bolnica vece 2puti  Grinning

# 46
troy57 привет
ползвай кредора като пишеш, първо дете ли чакаш?
...
Ползвай кредора - писането на кирилица е задължително за форума, горе в дясно свети ти цз предполагам, натискай го до като не ти стане червено ВР
...

Новите бременелки кога ви е термина, и знаете ли вече пола, имена имате ли си  Mr. Green

# 47
Момичета сменяйте ги тия лекари  Shocked навреме, този при когото ходя е на Музея ако на вас ви е удобно ще дам адрес и телефон поне е винаги отзивчив . 4 месеца пак не са малко

# 48
Проблема е в компютъра  когато го прехвърля на бългагарския липсва  чешкия става един от двата на маймуница затова често пиша на латиница, термина ми е на 6 юни и ми е първо  за пола беше в 3 месец и много много невярвам,при липсата на генеколози в чехия горе долу е добре   Wink

# 49
# 50
Здравейте,

и при нас сякаш иде зима, а не пролет, сняг, виелици и студове.

Ние плануваме да си ходим Август, ако има някоя мама да лети по това време да ми пише на лични, ще се радвам да си правим компания.

Трой, не съм съгласна с теб, че в Чехия имало липса на гинеколози, ние дето сме се събрали в тоя форум тука сме доказателство за обратното.  Mr. Green Сменяйте докато е време

Ванеса - при положение, че нямаш оплаквания, наиситна през месец е контролата. В твоя случай, ако наистина се чувстваш зле просто обясни на доктора си, че работата ти е натоварена и имаш нужда от почивка. Не вярвам да ти откаже болничен, сега е време да мислиш малко за себе си и детето, остави я работата.

Ивче, оздравяхте ли? Може би се обърква Алекса като я кърмиш нощем, пък през деня не даваш, те са малки не знаят тия деления на нощно и дневно...

Ние бибата я махнахме успешно с купуването на ново ГОЛЯМО легло за ГОЛЕМИ момичета Hug

# 51
Здравейте,и тук е виелица и сняг.

Миленке никак не сме се оправили,вси4ко от в4ера наново-повръщане,та сме само на 4ай.Снощи с температура 40 градуса,сутринта пак по4ти толкова,Алекса е като парцал милата само и се спи,едва стои на краката си.Сутринта се обадихме на педи към 14 4аса пак иска да му се обадя как сме и дали да я водя да я види.Оказа се 4е е трябвало да спрем наведнъж всякакво мляко защото това нощно кърмене и раздразнило пак стомаха,просто имала временна интолеранце на лактоза или как там се казва.Хайде тва е от мен Hug Hug

# 52
Здравейте Hug
Иве мила, какво става с вас, направо ми е мъ4но Sad
И ние сме с малко хрема , ама беснеем без умора, което е добре. Ванеска малко я болеше гърло, но и тя нищо сериозно, ходи си милата на школото.
Брей, това време няма управия, сняг, студ, вятър.....
Не мога една спокойна дълга разходка да направя с децата #Crazy
На новите бременелки Добре дошли Hugи леко бременеене.
Целувки на вси4ки и дано, няма ве4е болни де4ица Praynig  bouquet

Който иска, може да ни види bowuu www.album.bg/deni_nesi/

# 53
Ани Hug
Супер снимки,страхотни де4ица,да са ви здрави4ки и само да ви радват Hug

Ние се оправяме май по малко,на мен ми е тъй кофти-нали не съм свикнала Алекса да ми боледува и сега като я гледам как само лежи,спи,иска да се гушка и ми къса сърцето но вси4ко ще си дойде на мястото.

И аз искам ве4е да е пролет 4е да сме по-4есто и по-дълго навън.Днес щях да ходя да записвам малката на школката ама оставям го за утре,дано е ве4е весела да мога да я оставя с тати,4е и той нещо се тръшна newsm78

# 54
Лелеле Иве...ужас
горката Алекса  Hug много тъжно и страшно...дано всичко отмине... Има едни капки против повръщане вомитусхил - хемеопатични са, но аз в бг съм ги купувала, не знам дали и тук ги има, с тях 2х повръщаха моите дечурлига и край, а наоколо всички се оплакваха от повръщане и рядко щастие после...явно някакъв вирус е било...ама това вашето май не е вирус... ама че работа... стискам палци да свършват вашите неволи  Hug

Ани
големи са сладури  Mr. Green Неса вече е истинска госпожица  Flutter и как позира само... а и Дени много е пораснал...времето летииии  Mr. Green

Бена
какво стана с вас, ходихте ли до пойстовната?

Трой
що да липсват гинеколози? Или че са смотани ли? Недостатък може би има, ама че не стават за гинеколози и аз не съм съгласна... по добре си търсете нови доктори като не сте доволни, това не го разбирам...все пак има къде другаде да се иде... а и 3.ти месец е малко трудно да се каже пола, 16_17 седмица мисля на скрининга вече се вижда ясно... но пък е и много относително, голямата ми дъщеря до 8.ми месец  гръб обръщаше на ултразвука, втория път вече знаех от рано какво чакам, в следствие на амниоцинтезата...

Надявам се че свърши зимата...на вън киша и вода колкото си искаш...но идва хубавото време ...

# 55
Че не са смотани не са но пък и не обясняват много много но в същития момент пък са много отговорни специално към бременните,но наистина липсват в някои болници такива специалисти и се дават дежурства по 12 и повече часа поне така забелязах докато бях в болницата

# 56
Иве, влизам за да ти кажа, че има едни млека в Била и Теско, соеви със вкус на ягодка или шоколад. Попитай доктора може ли да замениш временно млякото с това соевото, то е специално за такива проблеми. Може на Алекса да не й се услади в началото, но по-добре да не й дразни стомахчето и да хапне нещо. Хайде, гушни я от нас

Ели, добре че ми напомни за тези капки, много са хубави, не съм ги ползвала(дано не се налага), ама в БГ много ги хвалят мамите.

# 57
Ани, сега чак ми се отвориха снимките, големи сладури си имаш у дома Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 58
Здравейте и от мен, аз пак зачезнах за малко, ама с толкова работа  Mr. Green и готвене ... не ми остава много време.
Иве, много много съжалявам, че Алекса все още не се е оправила, стискай зъби, прегръщай я да чувства близост, скоро ще се оправи. Всички стискаме палци.
Ани, страхотна е Неса, наистина кукла, и готова за фотомодел. И Дени е много сладък.
Ели, ами отлитам малко за БГ да се запознаят малко роднините с Дани.
Трой, Ванеса, добре дошли и леко бременеене, и аз бих посъветвала да смените гинеколога, ако не сте доволни. Понеже по - нататък ще трябва да разчитате на неговата преценка.
Ванеса (Веси), ти ли си? Откога се чудя кога ще се включиш във форума. Всичко наред ли е вече?
Бебешоци, вие кога тръгвате? Приготви ли вече багажа?
Бани, как  е малката принцеса? Отложи се нашето излизане, айде като се върна и аз и Бебешоци, тъкмо ще се е постоплило и ще излезем да се видим вече наистина.
Дез, къде зачезнахте?
Иначе ние сме добре, Дани мног обързо расте, направо аз се чудя. Вече стои изправен, не иска да лежи, вече и да седи не иска много много. Опитва се да лази, все още без голям успех, но има време.
Ето една актуална снимка, с изплетени от баба дрешки. И една много усмихната, просто не мога да не ви я покажа  Mr. Green

Лека и приятна вечер от нас.
Само за инфо, май вече от другата седмица и севижда края на зимата Simple Smile А дано

# 59
 Здравейтее  Hug
 Иве, как сте? Бързо да ви напускат тия болести, че е толкова гадноо  Hug Hug Hug Praynig
Трейси, от твоята уста в Божиите уши за временцето. Искам топло!!! Писна ми тази гадна, сива зима.  Mr. Green
 Ама Дани е такъв сладъъък. Наистина бързо растат, да са ни живи и здрави!
 Ох, това излизане луда работа. Ами хайде и други мами да се включат де, малко да се стреснем.  Mr. Green
 Ние поотложихме пътуването... за Великден се надявам да се осъществи.  Praynig

Поздрави от нас и до скоро.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт