Отговори
# 60
Трейси, нацелувай му бузките на този бебоннннн Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бебешоци, кога ще ни покажеш и вашата кукла колко е порастнала  Hug Hug Hug

Като гледам на Ани децата как са порастнали и си мисля къде ли отлетя това време и дали ние сме одъртели вече Mr. Green

На колежките ми все им разправям,че откакто имам дете вече видимо остарявам, особено вечер като положа старите си кокали Embarassed

Хубав слънчев ден от мен Heart Eyes

# 61
Привет!!!
Моми4ета благодаря на вси4ки ви за съветите,за пожеланията,просто за вси4ко Hug Hug Hug

Милен4е мерси за идеята със соевото мляко,4етох за него и е то4но за нашия слу4ай но най-напред ще попитам педито утре като му се обадя,иска да знай как сме за да е спокоен и той събота и неделя.

Ели за тези капки също ще питам.

Трейси голям е сладур твоя мал4уган,нагушкай го от нас.

Бебешоци,Бани -как са вашите принцеси?Хайде покажете ги как растат Hug

Ние в4ера бяхме на контролен преглед,на Алекса за всеки слу4ай и взеха секрет,но ина4е ве4е е по добре,смее се,приказва,най-много иска да се гушка.Купихме някакво хомеопати4но сироп4е за стомах4ето.Като казах на педито 4е сме били на куклен театър и той вика-аха май грешката няма да е този път толкова в млякото колкото в това 4е е фанала там някой бацил понеже е бил ослабен организма и и затова вси4ко се е върнало отна4ало.Та сега може да ходим навън но 2-3 седмици да избягваме колектив докато се засили имунитета на Алекса.Ве4е си хапва,дори мога да кажа 4е кърменето не и липсва,снощи дори спа много добре,събуди се веднъж и той май от лош сън и си заспа сама,в 6 иска да пие 4ай и спа 4ак до 8.
В4ера я записах на детска градина та живот и здраве от януари тръгваме.

Тук е направо пролет днеска,урааааааааа май зимата си отиде Joy

# 62
 Мами, здравейте.  Hug
 Временцето наистина е супер, дано си остане такова  Praynig
 Утре чакам мама да дойде и броя часовете вече  newsm44
 Ето няколко снимки на принцеска, пак ще пусна

чао от мен засега милички, цял куп за гладене ме чака.
 Много целувки на малките  Hug Hug Hug

# 63
  • Чехия
Здравейте момичета,
тъкмо щах да се похваля че тази зима сме минали без антибоитици и Винси ги започна  #Cussing out да идва вече по хубаво време че ми се изчека чекалото.Дано вече няма болести.Иначе и при нас е едно и също-тази седмица Винси не беше на школка и ми разказаха играта,направо луднах-и пак да кажа Добре че не живеем в панелак,направо ще ни изгонят с полиция.То не са викове и крески то не е чудо.
Хайде всички боледуващи и най вече Алекса да се оправят и да не се връщат тези болести
Ще ви пусна най актуалната снимка на мойте калпазани но е павена с телефон и не е от най ка4ествените

извинявам се 4е е толкова голяма ама нямам и на идея как да е намаля  Peace

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 17:30 от radoslavaa

# 64
Здравейте вси4ки Hug

Бебешоци страхотна е малката принцеса,сега ще има баба да и се радва нали? Hug

Радослава-хайде  Hug и за твоите мал4угани и бързо да се оправяте.

Добре дошли на новите бременелки 4е май забравих да ги поздравя  bouquet

Ние сме ОК,Алекса ве4е бесней,лудей,неслуша.За соевото мляко питах но няма да го даваме след като ве4е 2 пъти сме изкарали тоя бацил.Държим си диетката и полека лека даваме ве4е и масло,през седмицата може да пробваме и мляко но само Активия бяла или Бяло Био мляко.Алекса сега яде като невидяла,днес например не е спряла,все нещо си похапва и това много ме радва.Та надявам се ве4е вси4ко да е Ок.

Хайде приятен пролетен уикенд Hug

# 65
Здравейте,можели да дадете идеи за детски магазини в Бърно ако някои случайно е от там на малко по такива цени и доста добре заредени и на лесно и достъпно място  Simple Smile Sunglasses нови стоки

# 66
И аз отново на помощ при вас-дали можете да ме ориентирате къде да намерим сувенирен магазин из Бърно за подаръци с логото на града,по-специално магнитчета ни е заръчала родата да им носим,ама из центъра никъде не намерихме подобен магазин!  Embarassed Благодаря!  Heart Eyes

# 67
Здравейте мили4ки и 4естита Първа Пролет  bouquet Hug

Ето няколко усмихнати днешни сним4ици

# 68

Честита Първа Пролет на всички! Да донесе много здраве и слънце!

Пупу на всички дечица- снимките са супер. Да ви радват и да ви пълнят къщите с веселие  Hug

# 69
  • Italia
Добър ден и честита пролет!

Чудя се при вас или при Австрийките да се запиша  newsm78
Казвам се Николина, приятно ми е и в момента живея и работя в Словакия. Словашка тема не открих, предполагам, че във вашата ще намеря полезна информация и приятни теми за разговор   bouquet

# 70
Привет и от нас  Hug
На новоприсъединилите се към темата добре дошли  smile3525
 Като видях всичките хубави снимки на усмихнати батковци и каки искаме и ние да се покажем колко сме порастнали  Mr. Green

И една като си хапваме капчиците  Grinning

# 71
Здравейте мацки!
Ех най-после се стопли тва време,слън4ице,направо е супер навън и май вси4ки бягаме по разходки а?

Ние ходим преди обед навън,следобед пак,Алекса се у4и на одражедло за сега само на двора,играе с децата на пясъка,само мом4енца имаме тук в къщата и май ве4е си е избрала "годеник" newsm78

Бани страхотна е малката госпожица и колко е пораснала ве4е Hug

# 72
Привет
ЕЕЕ време беше да си имате  newsm62 такава хубава госпожица . Стахотна е  Grinning.
Временцето е много хубаво и гледаме възможно най - добре да се възползваме. Пък и ходенето добре се отразява на кг от бременността  Mr. Green .
На консултация бяхме преди два дена и за 3 м сме пораснали 9см и вече сме 63см и цели 6,750кг  Laughing .

# 73
здравейте и от нас,ние сме добре цяла седмица мн хубаво временце,все на вьн бяхме,но днес вали пр нас.радвам се,4е болните деца са здрави.добре дошли на новите мами Hug.да ви разкажа за нашия проблем сьс здравното осигоряване,ходихме гьде ли не, не става и това е. накрая отидохме в бг посолство в Прага,направихме пьлномощно на моя брат да извади на Криси европейска здравна карти4ка, сега ще 4акаме един месец докато стане готова и дано да може ве4е да по4не дет.градина.това е от нас желая ви хубав уикенд на вси4ки. Hug Hug Hug

# 74
За какво става въпрос нали децата са към здравното осигуряване на майката  ако и двамата родители са здравно осигурени в Чехия  не би трябвало да има проблем ако може обяснете защото евентуално и при нас би възникнал подобен проблем ние все пак се осигуряваме тук а в Бг. не.Как се готвите за Великден по Чешки или по Български Simple Smile Simple Smileмалко снимки от Бърно Ванковка винаги се радваме на тяхната декорация на по големите празници

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 12:52 от troy57

Общи условия

Активация на акаунт