Отговори
# 75
Здравейте,много са хубави вси4ки де4ица на снимките,да са ви живи и здрави.Аз исках само да попитам-бременна сам в 22 седмица,усе6тах слабите ритни4ета на бебо няколко дни а сега от седмица-ни6то и запо4нах да се притеснявам.Моля ви,кажете ми нормално ли е.                                                                                                                                                                    Аси,опитах се да ти пи6а,но не може6 да полу4ава6 ли4ни саоб6тения,за6тото ти е из4ерпан лимита(или не6то такова ми изписа)                                                                                                                                                            Приятно изкарване на прзниците на вси4ки от мен.

# 76
Случват са такива неща, ако искаш се обади на доктора си...
Опит като си легнала или седнала да побуташ леко корама си в местата където си го осещала преди, може да си постоянно в движение, стрес или кой знае какво и просто да не го усещаш...
И аз съм имала такива дни, надявам се че не е нищо сериозно...

Много готини снимки, големи сладурчета виждам...

Моята малка буболечка е с ангина и много високи Т. от два дена...но вече е на АБ и надявам се от утре да започва да отшумява Т.... ужасно е иначе...не яде, не пие...само лежи или седи, все неща с който изобщо не сме свикнали да прави...

# 77
vanessa80 -Както казва Ели нормално е да не усещаш но за да си спокойна консултирай се с гинеколога си.Моят например като му казах 4е усещам как бебо се мърда в 20 седмица дайе ми каза 4е е още много малко и едва ли е било бебето-аз оба4е съм сигурна 4е да.А по късно когато ве4е ми беше огромен корема бебо имаше също дни когато не се мърдаше и за да съм спокойна по4вах да гъдели4кам корема и като усетих ритник се успокоявах.

Ели хайде Нинка  да оздравява бързо,много  Hug и целувки!!!Много е гадно така като не им е добре на де4ицата,само лежат,седят,спинкат-никак не бяхме свикнали и ние с това,сега оба4е Алекса е фурия.

# 78
Благодаря,моми4ета,за отговорите.С моя гинеколог мога да се свържа само в работено време и на певната му линка...абе,тоя 4овек е ужас,ни6то не казва,ни6то не обяснява,ни6то не пита,аз със сестрата си говоря пове4е отколкото с него.Не ме е гледал на видеозон откакто ми установи бременността и то бе6е на вагинален(аз имам 4увството,4е изоб6то няма друг).Добре,4е ходя на скрийнинг,4е там виждам беб4о веднаж на 3 месеца(до сега веднаж Confused)Днес сам на скрийнинг за втори триместар и се надявам вси4ко да е наред и като се варна да ви кажа какъв е полът.А между другото беб4о сно6ти ме ритна доста осезаемо и ве4е сам по-спокойна,само така разбирам,4е е добре.                                                                                                                                                           Тraccy,аз сам,отдавна 4ета форумите,но 4ак сега се престра6их да пи6а.Дани е невероятно сладко дете,надявам се скоро да го видя на живо.                                            Целувки на вси4ки!

# 79
Здравейте,беб4о се оказа бебка,бе6е голяма изненада и за мен и за таткото(не знам за6то си бяхме вну6или,4е е мом4е),но е здрави4ко и вси4ко му е наред на детето,достата4но голямо е и вси4ко му работи нормално,а това е най-важното.ЦЕЛУВКИ

# 80
Привет
И аз така бях като теб  Embarassed бях убедена че ще е момче  а мъжа ми още в началото на бременността ми каза ще си имаме момиче и позна  Heart Eyes .
Важното е че е здраво , много се радвам за вас. И все пак защо не си смениш доктора щом не си доволна от него, можеш да се поинтересуваш от гинеколозите които са в болницата в която ще раждаш например ако си вече регистрирана.

# 81
Привет на вси4ки  bouquet

Бани забравих да похваля малката Мария-много е пораснала принцесата да я нацелуваш Hug

Ванеса-поздравления за бебо,много добре 4е вси4ко е наред,хайде леко бременеене и бързо да я гушкаш Hug

Ели вие как сте?Оздравя ли Нината? Hug

Ние днес бяхме на имунизация,последната за сега.Искаме оба4е против жълтеница но това ще стане 4ак края на май на4алото на юни.Алексито ве4е може да папка вси4ко и днес и дадох обещаното шоколад4е Flutter

Хайде весели празници на вси4ки Ви

# 82
Благодаря ти Иве   bouquet , радвам се вече сте добре , плаче ли още за кърма или вече се отбихте ?
Ели твоите мацки оздравяха ли, гледате ли си зайчето ?
На всички пожелавам един слънчев и изпълнен с усмивки Великден   bouquet

# 83
Бани Алекса ве4е е напълно отбита минаха 3 седмици,плака само първата седмица а сега ве4е само казва 4е бебета су4ат и това е,справи се страхотно с  отбиването,без драми за което се радвам.От в4ера взимаме обеди от детската градина защото тя сега запо4на да се храни добре и не насмагам да и готвя  chef newsm78,та решихме да пробваме детската кухня и за сега си я хапва.

Хайде и от мен слън4ев Великден  bouquet Hug

# 84
Мерси момичета за питанките, вече е много по добре Нинето, още си пие АБ, но вече се закача с нас, яде, пие, абе пак си заприлича на себе си  Mr. Green

Иве
това много пъти съм си го мислела да взема да се запиша към някоя школна иделна, защото нямам фантазия а и възможност всеки ден да готвя най-различни ядене та, но така и никога не съм го направила, а за школка дори не съм се и сещала, може да питам на каката в школката дали не може да си взимаме по един обяд... ужким й е вкусно на нашата капричоза там, всеки ден ми твърди че всичко си е изяла - защото й давам нещо сладичко ако се е наяла  Mr. Green но като съм питала учителките...не са ми казвали да е толкова ящна...но е вече по добре от преди... та вече не питам дали е истина... Когато я записах на школка, и сервирали първите кнедлики, Емата казала че такива бухти мама не пече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и даскалките няколко седмици ме разпитваха - ама наистина ли вие не ядете кнедлики, ама какво ядете тогава...  Crazy Mr. Green

Бани
заека е вече двоен...може и троен от както го купихме  Mr. Green тези дни ще го води ме на очковани, и ще го вади ме на вън вече... Дребната много се закача с него, направо ще й е скучно без заек в къщи  Mr. Green

Ванеса
айде честита бебка - момиченцета са по гальовни, да е жива и здрава, пък все тая какво ще е Wink

ще печете ли козунаци? мен ме няма по тези работи, но много обичам  Mr. Green
Утре ще боядисваме яйцата, Емата от една седмица брой дните  Crazy Mr. Green

# 85
Ели браво на Нинето 4е ве4е се съвзема,още малко и напълно ще е ОК.
А за обедите-видях 4е бабите носят кан4ета с манджи и отидох да попитам защото и аз нямам ве4е идеи какво да и готвя,така поне всеки ден нещо ново и хем ще свикне на храната която им дават там.Месо оба4е не иска да яде,плюе го,но вси4ко друго яде.Даже тук ми казаха 4е като тръгне на детската ще може да взимаме обеди на половин цена,сега плащам 52крони което според мен е супер евтино.

За кнедликите-не ги ядях до преди 4 години докато не се реших да опитам и сега ги ям всякакви,Алекса също.
И Ели благодаря ти за тоя сайт който даде във фейса-Крокотак-досега с малката правихме животни от пластелин и само ги разнася да ги показва на тати,много им се радва Hug

Козунаци няма да правя защото освен мен никой не ги яде,Алекса може да ги хареса но догодина.Яйцата и аз ще ги боядисам утре.

# 86
да, за ядене се плаща 20-25 крони в зависимост дали е за цял ден или за половин ден... ама наистина ще питам  Mr. Green

Иве
тоя крокотак е голяма работа, някой са лесни, други по трудни идеи, но и сумати омалованки съм изпринтирала за оцветяване и тн...
А ти във фейса си си блокирала да не могат хората да ти пишат на стената - само ти можеш да си публикуваш на собствената стена - вземи и разреши и на приятели да ти пишат това -онова...

# 87
Ели нямам блокирано на стената във фейса,аз то4но там видях 4е си писала Hug

# 88
Иве
ама аз на моята стена ги пиша, на твоята не ти ли прави впечатление че освен ти, никой друг не е писал никога - имаш блокирано да не може приятелите да ти пишат на твоята стена - на моята всички могат да пишат

# 89
Аха ами трябва да погледна в настройките,аз нали много не ги разбирам тия работи и незнам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт