Отговори
# 90
Христос Воскресе,моми4ета,дай Боже ние и на6ите деца да сме живи,здрави и благословени.Весело изкарване на празника

# 91
Христос Воскресе!

Честит празник, весели, засмени и големи битки да спечелите с късметлийските яйца!

Поздрави на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 92
Христос Възкресе !
У нас борчето е на Мими  Grinning , да са ни живи и здрави всички дечица  Hug .
Ели искрено се смях на "бухтите" супер просто  Mr. Green .
От едно известно време и аз взех да се питам дали и тук имат както при нас в бг млечна кухня или детска, от матерските школки ли вземате храната момичета  newsm78 ?

# 93
Христос Воскресе!!!
4естит празник моми4ета,дано де4ицата ни са все така весели,засмяни и най ве4е здрави,и ние покрай тях Hug

Бани докато бяхме в града знам 4е там мойе да се взимат обеди в у4илищата за детските градини незнам.Тук на село оба4е има детска градина и у-ще до 5 клас и готвят тук,и има възможност който иска да си купува манджи за вкъщи.Аз сега се реших защото ве4е нямам идеи какво да и готвя откак яде като разпрана,преди не исках защото все пак им готвят като за големи а аз досега и готвех не хептен без подправки но гледах да не прекалявам.

# 94
4естито Воскресение Христово,нека светлината на Воскресението озари нашите семейста!

# 95
моми4ета,ако искате да се намерим вьв фейсбук,аз не успях да намеря нито една от вас,маринела нанова ми е името Wink

# 96
Здравейте,искам да попитам с какви кремове се мазахте против стрии,за6тото на мен коремът ми запо4ва да расте стремглаво и си мисля,4е обикновеноното мляко за тяло няма да ми е достата4но?И о6те един вапрос-колко пати имахте преглед на видеозон през бременността,за6тото мен на видеозон ме гледат само,когато ходя на скрийнинга,а моят доктор до сега само ме бърка,а предният пат ме мери с един сантиметър и това са ми прегледите?Как изкарахте празника,аз ли4но бях на работа?Приятен ден и предварително благодаря за отговорите.

# 97
Привет
Ванеса аз си купувах крем или мляко за суха кожа и се мазах с тях през цялата бременност, качих 25кг  Shocked и бях станала 77 накрая с огромен корем  Mr. Green , славабогу се разминах без стрии. По аптеките съм виждала специални кремове против стрии за бременни , но немога да кажа марка , не съм ги ползвала.
Относно гинекологичните прегледи в първите месеци ме гледаха с вагинален на всяка консултация, освен това ме преглеждаше и иначе, а понататък с обикновения през коремчето , но не е имало консултация на която да не са ме гледали с видеозон или преглед. Аз постоянно разпитвах как е завъртяно бебето, исках да чуя тонове и така.
Празника у дома , малко на разходка се видяхме с bebe6oci и кака Наталия  Laughing . С какво се занимаваш и в  коя Прага сте ?

Me_and_baby сега видях че си на диета  Shocked моля те 52кг не са нищо .

# 98
  • Чехия
Здравейте момичета-и нека да сме живи и здрави
Ние бяхме на едно село там си купихме агне и изкарахме добре.Като изклучим че куцо и сакато дойде да ме бие с глупавите помласки или там как му е името-за мен са пръчки.Първо бият после се запознаваме   smile3508 егати обичайте на тия чехи.През другите години сме празнували предимно с българи или сами но сега бяхме с цела махала и ме болят задните части та ми се реве.Но беше хубаво
Ванеса има олио за бременки в ДМ хубаво е но да знаеш че ако си си склонна към стрий няма лек колко и да се мажеш.Аз през първата бременност се мазах всеки ден по 3 пъти-не се нацепих,а през втората не съм се мазала и резултата беше все същото
Днес щяхме да водим Херушима и Нагазаки /денек децата/ на панайра ама то едно гнусно при нас......
Хубав ден

# 99
Благодаря за отговорите,явно наистина моят лекар е някакъв странен.Другата седмица съм на преглед и 6те видим дали този път 6те ме погледне на видеозон или пак само 6те ме бръкне да от4ете дейност.А относно килограмите аз сам ве4е по4ти +7,но сравнение с твоите 25 кг са ни6то,но не се знае какво 6те стане до края(колкото и да са,най-важна е бебка),колкото до кремовете за стрии-не съм ги ползвала и ми бе6е лубопитно дали някой ги е ползвал.А ина4е живеем в Прага 5 Хлубо4епи,работим в прословутите магазини за сувенири в центъра,вися по 9 4аса на крак и 6ефоветв много не взимат в предвид това,4е съм бременна,но бременността ми е сравнително лека и изкарвам някак си.Само вторите смени до 23 4аса ме мъ4ат малко,но все си викам и тоя месец и край....Хубав ден на вси4ки  bouquet

# 100
Здравейте мацки,влизам набързо само да ви покажа няколко весели муцунки от нас и пожелавам приятен пролетен ден Hug Hug Hug

# 101
аз по време на моята бременност ка4их 22 кг,запо4нах да се мажа още от 3 месец,но без резултат Sadне съм се нацепила кой знае колко но имам.мен не са ме бъркали изобщо,лекарката ми ме гледа някъде кам 4-5 пъти на видеозон,когато бях в 6 месец ми каза:виждам пишка,и аз ей така Shocked,защото бях сигурна,4е ще е моми4е Simple Smile.аз не усетих мн,4е е празник,мн ми се искаше да ида на църква,но...няма как.ние бяхме на гости в леля,на другия ден в девера,децата са най-радостни по празниците.да ви се похваля Криси знае песни4ката за брамбората,и нау4ихме и за Ходи,ходи..това е от мен моми4ета 4акам го да се наспинка и да излезем навън. Hug

# 102
Иве няма такава красота , страхотни муцунки  Hug

# 103
Иве
голяма е сладуранка

# 104
Мерси моми4ета,то нашо лошо няма нали-вси4ките ни де4ица са страхотни Hug

Ние днес бяхме в града за нови маратонки на Алекс защото няма с какво да играе,старите и стискат ве4е.А аз на гинеколог,нали си ходя редовно два пъти в годината та вси4ко ОК.И както е вси4ко Ок,седим ве4е в автобуса и тел ми звъни,братов4едка ми която е в испания направо ми вика-Како баба я блъснала кола обади се да видиш какво става 4е не ми вдига тел!!!-направо изтръпнах да ви кажа,но успокоявах се с това 4е ако беше нещо сериозно сестра ми щеще да ми се обади,явно не е искала да ме притеснява.Та бабето е ОК,нищо с4упено,той май шофьора се уплашил пове4е от баба,завел я до болницата,бил там докато я прегледат и из4истят раните,закарал я до вкъщи,искал дори да я води да и леят коршум,и взел адреса щял да намине да види как е.Все още има свястни хора на този свят.Та стига толкова 4ерни мисли....

Общи условия

Активация на акаунт