Това е нещо ново за мен. Значи и ние като се стопли още малко и започваме по-усилените тренировки за махане на памперса
) Но за махане на памперс - не съм сигурна. Едно че не си казва, второ че в яслата са с памперси. Може би сега лятото ще започнем и ние тренировки. Иначе ако я питаш има ли ако, почти винаги казва истината. Но винаги постфактум....
,не се бях смяла скоро така

В такъв филм не бях се вкарвала нито със зъби, нито с колики. По никакъв начин не мога да го успокоя, не дава нищо да му сложа в устата, нито вода, пробвах и с гелче за зъбите. В 5.30h му пуснах baby ейнстеин и до 7h сме гледали филмчета на дивана
Днес купих нова биба, но се надявам да издържа и да не му я давам. 
) не спира да дърдори
)

.Една вечер я потърсихме когато си легнахме и не можахме да я намерим.Легнахме си а тя си заспа без изобщо да се сети за нея.По късно я намерих но я изхвърлих 

Водих го на детски стоматолог (уж
)
на Зари, дано скоро израсте болестите. Според мен климата в София не му понася (прахоляци и мръсотия

При нас втората вечер беше по-кошмарна и от първата. Още с лягането взе да си я иска, да я търси, доста поскача и се повъртя и накрая си порева и от изтощение заспа
през ноща помрънка и сутринта пак в 5h с рев се събуди.
Какво да ви разправям, колкото по-голям става толкова по-рано започва да се събужда
) Но след като си надупчи устничката и до като зарастне бяхме спряли, а след това той така и не иска да налапа четката за зъби. А си мисля, че ако го насилвам ще го намрази още повече това задължение 

,аз също много се притеснявам от тези болести ...като знам предишният път колко трудно оздравяхме, при сега появилата се кашлица направо ме е страх да погледна термометъра,немога да си го обясня защо толкова бързо се разболяват дечицата ни, от времето ли е; от имунитет ли е изобщо незнам ...но като се пооправим трябва да обърна сериозно внимание на закаляването...май съм си поизнежила момченцето
Честно да ви кажа нещо ме е хванала пролетна умора...и се усещам че съм станала въздух под налягане...и май -май е време да се захвана със някоя диетка и повече спорт 
и търпение
,но пък сериозно се замислям да и слагам някаква противоуручна измишльотина - всеки ден само я хвалят колко интелигента е била и тем подобни,вече ми става неудобно пред другите родители
Понякога ми иде да се
че не съм толкова желязна колкото искамПрепоръчани теми