Перла - Началото на едно красиво приятелство - Епизод 27

• 30 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Ааааа неее, аз не съм на диета, точно преди обяд няма да откажа това хапване, ама вече огладнях от тез снимчици Laughing, после на кафенцееее Peace

# 646
Заповядайте, мили дами!

Желая Ви прекрасен ден!

# 647
ДОБРО УТРО Мишелче цар си на българския език Заглавието е много хубаво

Благодаря, миличка Hug Пак едни вкусни нещица си ни приготвила...

Роси, и аз мисля, че ще е страхотно. Също ми хрумна това за скайп-връзката с Лагунка. Аз съм с лаптоп и ще мога да го взема, само да се организираме...А за бъбренето като сме на едно място- мале, мале...На следващия ден може й да сме прегракнали... Joy

# 648
Като нищо ще сме прегракнали, ама много удовлетворени и удохотворени ще сме, много е приятно, аз поне от опит казвам, с други мами от форума за деца с увреждания сме се срещали, целите семейства дори и тези срещи ме зареждат много положително и винаги им се радвам и бленувам да ги има.
Така че, давайте и идеи, да се видим кой от къде е, как, що, ако се наложи и на две части поне, северна и южна Б-я например, скайп връзки, мрежата поне ще помогне...

И пак ме изкушавате.... ще напълнея до срещата, после аз няма да съм виновна Wink Laughing, малко време до филмчето остана, сърфирам аз из този линк http://lubovnazaem.blogspot.com/search/label/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F%203, не съм проверила още дали има и на Перла, нямам време, оставам да се ровите вие Peace hahaha

# 649
ХАЙДЕ НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО,  днес съм се същисала с тез сериали, ето малко да ви подкрепя
отивам на пуш пауза с кафенцетооо hahaha

# 650
Момичета пускам ви една клюкинка от друг форум, която се надявам да не е истина, но пък знае ли човек  Cry

"Къванч и Берен заедно и в живота,от шест месеца на сам звездана двойка, която е позната и от екрана в култовата поредица Забранена любова са заедно и в живота.Дали провокиран от отказите на миналата му  бивша любов Мелтем или просто е имал нужда от промяна в живота за сега те мълчат.Дали тайните им вечери са били само бизнес срещи или са кръшкали на тогавашните им приятели никой не може да каже..."
Превод от тр...форумче
Като го видях така ме хванаха лудите, че се зарекох повече никакви жълтини да не чета af
Ама-ха ще ми образуват нерви та да ми хлопа сърцето Naughty

# 651

Merhaba,перлени  kadin

Хайде стягайте багажите!Размечтах се покрай Rossoneri i mishel4ee.Вече съм организирала всичко.Да се пренесем на това хубаво местенце:

Това пък са стаите в хотела

Ще се разхождаме из пролетен Истамбул

Ще има и разходка с корабче

Ще пием чай,кафе,ениракия,ще се тъпчим с вкусна баклава,дюнер и т.н.
Ще слушаме музика,ще кършим снаги в луди танци и най-накрая съм ви уредила среща с едни сладури:

Хади бакалъм!

# 652

Merhaba,перлени  kadin

Хайде стягайте багажите!Размечтах се покрай Rossoneri i mishel4ee.Вече съм организирала всичко.Да се пренесем на това хубаво местенце:

Хади бакалъм!

Kissing HeartЛагунка златна си,това си е вече приказка!А аз съм седнала да хабя нерви за глупави клюки!
Почвам с приготовленията, да съм си готова от сега newsm44

# 653
nikname все си мисля че това е поредната клюка не знам кой е турския сайт човекът си движи сам но лошото е че за Сонгюл никъде нищо не пише

Синя лагуна така се размечтах че щях да падна от бюрото

# 654
nikname,според клюките той миличкия трябва да е с две на веднъж #CrazyОбаче снощи съвета рече и отсече,че това са жълти клюкини!

Я да си гледаме филмчето по-добре и хич да не се хвърляме в тревоги!Ще изгрее и на нашата улица слънце момичета,сигурна съм!Приятно гледане на тези които могат да си го позволят!

# 655
nikname все си мисля че това е поредната клюка не знам кой е турския сайт човекът си движи сам но лошото е че за Сонгюл никъде нищо не пише

Синя лагуна така се размечтах че щях да падна от бюрото

Клюкарниците го спрягат не с една и две, явно той е по интересен на папараците от Сонгюл.
А може би тя не дава повод за клюки newsm78 

# 656
nikname,според клюките той миличкия трябва да е с две на веднъж #CrazyОбаче снощи съвета рече и отсече,че това са жълти клюкини!

Я да си гледаме филмчето по-добре и хич да не се хвърляме в тревоги!Ще изгрее и на нашата улица слънце момичета,сигурна съм!Приятно гледане на тези които могат да си го позволят!
Съгласна по всички параграфи newsm10

# 657

Merhaba,перлени  kadin

Хади бакалъм!

Kissing HeartЛагунка златна си,това си е вече приказка!А аз съм седнала да хабя нерви за глупави клюки!
Почвам с приготовленията, да съм си готова от сега newsm44

Айде бакълъм, на Истанбула!
Наистина е красиво, Босфора ми е вече на десктопа, ХАЙДЕ ПРИКАЗКАТА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА....

# 658
И тука не бих отказала

# 659

Нашия хич не е доволен,усеща,че Енгинчо не иска да е само бизнес партьор на жена му.

facebook

Общи условия

Активация на акаунт