Бърз , сладкиш с шоколадови вафли.

• 48 093
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • велико търново
Записвам си рецептата да го направя възможно най скоро.И аз се зарибих с тези ваши снимки.

# 61
вафлите съдържат подсладители а някои подсладители непонасят термо обработка истават чиста отрова
Кой по точно подсладител??

Грип благодаря за вкусната "отровна" рецепта.  bouquet
Направих го с киткат и стана много вкусен.Снимка не можах да направя,защото го носих в една приятелка. Simple Smile

# 62
  • София
    Аз винаги съм се чудила, какъв е смисъла от готов продукт да правиш друг?Имаше и някаква торта с готови рула.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 12:13 от Тайна

# 63
  • Пазарджик/Лондон
Тайна , онази торта е много хубава Heart Eyes.Този сладкиш също е доста сполучлив Wink.

Pety , знаех си, че с киткат ще стане много хубав Hug.

# 64
Твърдението за подсладителите е напълно резонно и не е смешно. Огледайте опаковките за съдържанието. Поне опитайте да избирате вафли без подсладители, ако има такива.

# 65
Днеска ще го пробвам, само да измисля кои вафли ще употребя, българските са си най- хубави, но като ги няма newsm78
Аз кт кат, не харесвам, данонамеря нещо друго интересно HugБлагодаря за рецептата!

# 66
  • Кьолн
Благодаря,много на Грип за вкусния сладкиш! Мъжа ми който не обича сладкиши много го хареса.Аз го правих с вафли Троя. Ще го правя редовно. Peace

# 67
  • Бургас
Благодаря за рецептата  bouquet и аз ще го направя сега,но купих вафли Мура дано стане с тях,после ще докладвам дали се е получил Simple Smile

# 68
  • София
И аз го направих... Много вкусно се получи... Благодаря за рецептата   bouquet , по - късно ще пусна и снимков материал  smile3509

# 69
Да много  е вкусен,ядох на село...казаха ми че рецептата е от Иван Звездев.

# 70
Аз също го направих и стана наистина много вкусен. Благодаря на авторката за рецептата!  bouquet

# 71
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз ще го пробвам - а иначе Боровец нали са си български вафли

# 72
В момента се пече сладкиша!

По късно ще пусна снимки,ползвах вафли Боровец от тези с портокаловите корички,надявам се да стане хубав!

# 73
  • Германия
Записвам си рецептата и обещавам да пробвам в най-скоро време, че имам едни Боровец...ако не са хванали мухъл Mr. Green

# 74
  • Бургас
Аз го изпробвах още преди 10-тина дни.Невероятен вкус,все едно е правен с течен шоколад само. използвах вафли "Боровец",но отгоре настъргах само една,видя ми се много да сложа 2.А вътре добавих орехчета,още по-вкусно с тях. Имам и снимка,но стана много размазана.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 01:01 от ninfil

Общи условия

Активация на акаунт