Бърз , сладкиш с шоколадови вафли.

  • 48 101
  • 96
  •   1
Отговори
# 75
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
Тъй като беше споменато по-горе, четох на опаковката на вафли Боровец за оцветители - няма информация да са слагани такива изобщо, така че би трябвало да сме спокойни за повторна термична обработка при сладкиша точно с този вид вафли

# 76
  • Мнения: X
Направих сладкиша от любопитство, добавих и 100 грама кълцан лешник в тестото.
Стана вкусно кексче, определено се хареса от домашните и се омете за нула време.
Влиза в списъка ми с рецепти, определено.

# 77
  • Мнения: 8
Тъй като беше споменато по-горе, четох на опаковката на вафли Боровец за оцветители - няма информация да са слагани такива изобщо, така че би трябвало да сме спокойни за повторна термична обработка при сладкиша точно с този вид вафли
не съм чел какво пише на вафли Боровец,но само под името шоколадов ковертюр се крият поне 10 съставки между които и емулгатори които са силно активни неорганични вещества чието въздействие в/у организма не е известно но по презумция определено не бих ги нагрявял

това е само пример ,а какво съдържа една вафла знае   само                     главния технолог идопускам че го няма на хартия по разбираеми причини скрити зад думите фирмена тайна

# 78
  • Мнения: 8
модераторите крият мои постове за съдържанието на вафлите/общо/ защо?
допускам че може да не съм ги изпратил как то трябва но ми се вижда тенденциозно ако бъркам ИЗВИНЯВАЙТЕ

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 17:36 от stefandar

# 79
  • Мнения: 228
модераторите крият мои постове за съдържанието на вафлите/общо/ защо?


Нямам на идея защо ти трият постовете.
Само в тази тема или въобще?

Попитай ги?тук

# 80
  • Мнения: 8
възможно е и аз да бъркам за което се извинявам но мога да кажа неща за технологии от хранителновкусовата промишленост които неможете да си представите

# 81
  • Мнения: 228
възможно е и аз да бъркам за което се извинявам но мога да кажа неща за технологии от хранителновкусовата промишленост които неможете да си представите
Пусни отделна тема  Peace
А какво има в храните , можеме да си представиме Crossing Arms

# 82
  • Мнения: 539


Сладкиша го направих във кексова форма , но по рецепта от последния брой на Кулинарен журнал, където има и яйца.

# 83
  • у дома
  • Мнения: 7 955


Сладкиша го направих във кексова форма , но по рецепта от последния брой на Кулинарен журнал, където има и яйца.

Може ли и твоята рецепта-изглежда супер,а и имам точно такава форма  Hug

# 84
# 85
  • Пловдив
  • Мнения: 77
Правила съм го по традиционната рецепта от първа страница. Беше вкусен.
Сега ще пробвам и с яйца. Сигурно ще стане по -пухкав.

# 86
  • Мнения: 539
Кекса не става пухкав ,по скоро е от типа влажни кексове  newsm78.Все пак има и кисело мляко.  Wink

# 87
  • Мнения: 437
Много интересна рецепта.   bouquet
От днес започвам да чета етикетите на вафлите и ако намеря без подсладители ще я пробвам.

# 88
  • София
  • Мнения: 606
в момента го правя, много вкусно мирише в кухнята Laughing

# 89
  • Мнения: 1
Здравейте, отдавна не се бях включвала, но с интерес прочетох написаното за този сладкиш. Звучи вкусно. Зачетох се в надписите на вафлата, която съм си купила за следобед и установих, че се правят със захар. Става въпрос за големите вафли "Хипер". А са и много вкусни. Така че, те не са с подсладители, големи са повече, но това не е проблем, намалява се бройката на 3. За другите им съставки, не мога да кажа, дали е вредно при термична обработка, но то ми кажете какво полезно ядем вече? Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт