Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
Как участниците във форума реагират на безработицата?
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е общото между празничното настроение и безработицата, според публикациите във форума?
-
Как участниците във форума реагират на безработицата?
-
Какви са предложените идеи за търсене на работа в публикациите на форумите?
-
Каква е процедурата за регистрация на борсата?
-
Кои са основните точки на „Изкуството да си щастлив“?
?
,дано заклинанието проработи
!

..., което както ме радва, така и лекинко ме натъжава, щото ми напомня, че остарявам
- ей на, момата 19-години навърши вчера, а си я спомням какъв фърфалак беше и името ми не можеше да произнесе, а ми викаше Адус
...
....което ще е много неприятно
....
...
Все пак ние не работим по този въпрос! За сега!
! Ще има да си тропкаме по преките пътеки докато се доберем до паралията... Дано времето е с нас
! Ще сме с компания и няма да ни е зле. Мерси за инфото за паркингите
..."Американската академия" е далеч, ще търсим нещо по-близо може би

уж тукашните празници трябваше да се вихрят край морето,
- изядоха ни ушите (ние с мЪжо, нали сме стари кучета, та трябваше да ударим едно рамо в таверната
)
Днес за пръв път видях Андрей да е толкова ядосан,че ако беше тук не знам какво щеше да се случи на майка ми.Не пожелавам на никой роднини като моите...