АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Привет, момичета!

Вяра, радвам се да те "видя" Hug Малко остана, ще устискаш до края.

Биби, хайде честито ти приключване на работния процес.

Ивета, браво на Ники!

# 181
Вяра, welcome
Още ли си при баба?Мъжа ти прибра ли се?Какво стана с мечтаната количка,ще ти я купи ли някой от чужбина или от тук?
 Hug Hug Hug
Да ти кажа и за околоплодните води-не им се притеснявай толкова,а и е напълно вероятно да си дочакаш и април .
С предишната ми бременност термина беше за 10 ноември,корема ми беше огромен и доктора каза, че не е толкова на бебе ,колкото на води.Та и той беше сигурен че ще родя през октомври и ,че първо ще ми изтекат водите.
Родих на 4 ноември,като ми спукаха мехура в предродилна зала  Laughing
desi_georgieva, стискам палци бързо да се оправиш!
Мен май ме зарази баща ми, който е с бронхит. Ако е така вече ще изпадна в нервна криза. Постоянно съм болна и вече не издържам психически.
Марги ,благодаря
ти също се оправяй по-скоро.Ще вземеме болни да  родим  ooooh!

# 182
Оле момичета какви са тези паднали тапи вече ooooh!.
Лелееееееее не остана ooooh!.
Биби сигурна ли си, че в Токуда не признават кръвната група.А другите изследвания ще ни признаят ли ако се ражда там.Да не ни карат всичко наново да правим и плащаме #Crazy.
Аз си имам всичко - ПКК, Урина, влагалищен секрет, СПИН, Васерман и Хепатит - всичко ми е направено от моето АГ.
СПИН, Васерман и хепатит правих миналата седмица понеже им изтече срока а знам, че важат 6 месеца.Та затова си вижте тези изследвания точно от кога са ви.

# 183
Вяра, добре дошла  Hug
desi_georgieva , бързо оправяне!
Ивеета, браво на Ники Simple Smile! Много сили и спокойствие Hug
Момичета, аз се уговорих да влизам за венозен АБ, а да ме пускат вечер, ще видим как ще стане...Довечера ще ме приемат, защото лекарката е тогава на смяна. Това в Родилното в окръжна. Ако някой има път натам да се обажда Wink Хич не съм убедена, че е необходим всъщност АБ, но... Tired Като не разбира от нещо човек се доверява малко на сляпо и после се разкъсва от съмнения, поне аз...

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 14:24 от EliMeli

# 184
EliMeli ,благодаря и на теб!
Аз всъщност се чувствам добре,откакто започнах АБ нямам температура и съм "бял човек",сега остава и бодежите в гърдите да спрат и съм готова  newsm10
Добра уговорка си направила с лекарката,така хем ще си под наблюдение,хем ще си спинкаш удобно вкъщи  Peace

И честито последно квадратче от линийката!

# 185
И честито последно квадратче от линийката!
Лелеееее, не бях забелязала! Мерси Simple Smile  bouquet

# 186
Еееей много ми е драго да съм сред вас  Hug
За корема ми -качих снимки в снимка .бг , огромен е да, така изглежда и така го усещам и много тежи, едва ходя защюото много ме боли коста от него. Това че много напълнях едно на ръка ама я кажете - защо устните ми станаха като силиконови  newsm78 надуха се и всички го забелязват  ooooh!
За количката -нищо не стана бееее, и колегата на мъж ми италианеца като си ходи каза че няма проблем щял да се погрижи и накрая никви не ги свърши. Та ми писна и от тук си поръчах новиямодел на Чико - ливинга (подобрение на трио фор ми) не е моята защото мъж ми каза че 1350лв не му се дават а и тя е спряна от производство, има я още налична де.  В понеделник ще е в Плевен количката ми и ще ходя да я взема с един роднина. Мъж ми си дойде сега за няколко дни ама утре си заминава. Щеше да си идва на 1 април но док като каза април и каза че щее късн та сега около 20 март и така.
Накупих повечето неща от Вис виталис като гледам вашите покуки какви интересни неща сте взели ми докривя че нямам възможността да избирам и разглеждам защото в Плевен са все малки магазинчета и навсякъде има едно и също -ама майната му квото-такова.

# 187
Привет  Hug

Аз днес съм го ударила на мързел, не отидох на работа и цял ден 4ета из нета. Де4урлигата пък направо ще бутнат къщата, какво ги е прихванало днес, не знам, ама имат толкова енергия. Навън е адски гадно и на никой не му се излиза, та явно ще трябва да ги изтрая, макар 4е ве4е съм ей така  #Crazy .

Екселент, не съм имала проблеми след операцията с възстановяването. Самата операция е сложна и продължава около 4 4аса. Ефектът е страхотен, гърдите ми станаха като на у4ени4ка. Естествено, с времето гравитацията пак си ги тегли, та с времето ще се отпуснат, но като всеки естествен бюст, нормално. Ще видим как ще са след кърменето. Цената е разли4на при рали4ните лекари, но е между 3 и 5 хиляди лева.

Ух, по-късно пак ще се вклю4а, сега ще се опитам да изпратя де4урлигата в стаята им и да се кротнат за 2 4аса, в противен слу4ай, ще лудна.

поздрави  Hug

# 188
Охооооо
Вяра се появиии  Hug
Като те чета мила,все едно мене описваш..и корема си го сравнявах сега с твоя...ми той същия Joy И тежестта и всичко.Аз сега на 9-ти ще ходя при Бързашки,да видим какво ще ми каже.  newsm78 Ти кога си пак?Да взема да го питам за същия ден да ме запише. Simple Smile
Ивеета цяла нощ съм те сънувала,макар и да не се познаваме лично.Изглежда твоята история и ситуация много ме е разтърсила.Дръж се миличка!Имаш едно прекрасно и талантливо момче ... и скоро идва и още едно.Макар и сега те да имат нужда от теб,някой ден ще са ти сила и опора  Hug Hug Hug Прегръщам те!
тапата обикновено пада и след това от 24-36 часа започва раждането.При мен обаче беше след 5 дни,а тук чета и случаи за 2-3 седмици.  Shocked

На мен вече ми е много мъчно за мъжа ми.Идва си чааак на 4.04. , а на мен някак не ми се вярва да устискам до тогава.А хич не ми се иска да раждам без да е тук .......Сама си стискам палци,пък дано успея  Peace

# 189
Привет  Hug
Екселент, не съм имала проблеми след операцията с възстановяването. Самата операция е сложна и продължава около 4 4аса. Ефектът е страхотен, гърдите ми станаха като на у4ени4ка. Естествено, с времето гравитацията пак си ги тегли, та с времето ще се отпуснат, но като всеки естествен бюст, нормално. Ще видим как ще са след кърменето. Цената е разли4на при рали4ните лекари, но е между 3 и 5 хиляди лева.
поздрави  Hug

Благодаря ти много  Hug  определено смятам да се възползвам  Flutter

# 190
  • София
Биби сигурна ли си, че в Токуда не признават кръвната група.А другите изследвания ще ни признаят ли ако се ражда там.Да не ни карат всичко наново да правим и плащаме #Crazy.
Аз си имам всичко - ПКК, Урина, влагалищен секрет, СПИН, Васерман и Хепатит - всичко ми е направено от моето АГ.
СПИН, Васерман и хепатит правих миналата седмица понеже им изтече срока а знам, че важат 6 месеца.Та затова си вижте тези изследвания точно от кога са ви.
Да, така ми казаха на първите изследвания при регистрацията на бременността. Показах им ламинирано талонче от Цибалаб - не важало.  Защо - мииии политика на б-цата. Викам, добре така и така ще ме бодете вземайте я, ама то струва 15 лв и не се поема от фонд Доверие.Звъннах във фонда - те казват, абе всичко поемаме. Настана спор, направих опашка на регистрацията на лабораторията, та накрая се заинатих и не си я изследвах.   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Не заради кинтите, а заради принципа. После акушерката вика на д-рката, тя няма кръвна група. Обясних че имам, показах пак картончето и д-рката каза, че ще я впише, ама за отида да си я изследвам в тяхната лаборатория  #Crazy. Другото го признават май, защото са питали други момичета ,които ходят на платен прием по ЖК при тях ли ще правят изследванията или на друго място.
Аз изпратих домашните на кино. Наредих един балкон с бебешки дрехи, освободих 2 рафта и 1 чекмедже в спалнята, а другото при каките ще бъде. Купих на мама козметика (прозаично) за 8 март и я разделих 2 торбички за я подарят чаветата в понеделник сутрин. Нарисуваха й и две картички и още на се изпортили тайната - явно вече са големи Grinning.  Поръчах и един як пролетен букет и това ще е. На свеки пратихме нарисувани картички тоже, пък подаръка ще го получи като дойде на изписването живот и здраве. Ще го съчетая и с именния й ден на Цветница. Сего остава да оправим и госпожите в градината, че таз година наще няма обща организация, пък те са мноого пекани  Peace. И аз клатя мъжа за ново коремче след раждането и е почти навит, а за гърдите ще преценя след кръменето евентуално.  Twisted Evil

# 191
Браво БИБИ, направо ви се възхищавам как веднага искате да направите още едно пате...Въпреки и напук на тази държава дето само се опитва да ни забива а не да насърчи раждаемостта.. newsm10 smile3521 smile3501

# 192
poliville   Laughing  Laughing  Laughing  Биби говори да си оправи корема след като роди това бебче при пластичен хирург, а не да забременее с четвърто дете.

Ние днес с таткото свършихме чудесна работа.  Mr. Green Направихме основно почистване на спалнята, където ще е малкото ни бебче. Таткото раздигна всички мебели и такъв прахуляк се беше насъбрал там.....  ooooh! ooooh! ooooh!. Не оставам без да е изчистено, но на тези места не може и да се изчисти без да се раздигнат всички мебели. Само гардероба не сме местили днес. Tired Остана само да закача пердето и всичко е готово.
А инак аз с покупките приключих  още преди 3 седмици, а миналата седмица изпрах и изгладих и последните бебешки дрехи. Сега си стоят в чекмеджетата и си чакат новия собственик  Laughing
Другата седмица съм предвидила чистенето на хола, но там ще ми трябва и повече помощ и сигурно ще извикам и някоя от бабите, а баткото ще го гледа другата баба.
Остава да стегна и багажа за болницата. По принцип съм купила всичко освен едни чехли за мен.

За ВАРНЕНКИ, момичета, вчера си купих от аптеката на "Валя Дечева 1" , която е срещу Окръжна болница на бул. "Цар Освободител", едно правено кремче против подсичане за бебето. С баткото бях много доволна от него и бях го препоръчала на приятелки, които родиха след мен и те останаха доволи от него.  Ако ви интересува има 2 разфасовки- малки от 2,80 лв. някъде и големи от 4, 65 лв.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 19:39 от Denni

# 193
Момичета излезна ми ПКК от последните задължителни изследвания и съм много притеснена.
Хемоглобина ми е 113 при реф стойности 115-160 при жени, еритроцитите на долна граница, хематокрита ми е 0.34 при реф стойности 0.35-0.44 при жени.
Вие как сте с хемоглобина в тези седмици та да сравня нормално ли е това #Crazy.Знам, че хемоглобина пада, но при мен всичко с еритроцитите май е под норма.
Сега се чудя какво да ям та да вдигна тоя хемоглобин - тази вечер съм на яйца.От месо вече ми се Sick
Биби мерси за инфото за Токуда.Ако повторя кръвната група не е чак болка за умиране, ама ако ме накарат да си правя пълни кръвни изследвания пак, че и СПИН, Васерман и т.н в тяхната лаболатория въпреки, че старателно всичко съм направила по ЗК просто #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Old Sport твоето инфо по този въпрос какво е за там или ти така и така всичко си пускала в Токуда.
Нещо почвам да се дразня на тази фабрика за пари.Ще питам и в темата за Токуда да видим какво ще кажат момичетата там.

# 194
cveta 80,миличка ,разбирам те,4е ти липсва таткото!и от мен имаш стиснати пал4ета!дано беб4о да 4ака тати да дойде при вас! Hug
вяраа каквото си купила,купила!колко още ще има да купуваш след раждането,а отгелно колко ще ти подаряват!   Laughing
ние ,където още не сме канили приятели на бебе,защото искаме още мъни4ко време да мине,4е нали Ивето по-малки4ка се роди,събрахме толкова дрешки от колети от бабите и дядовците и оъ приятели в бг,та какво остава при вас там!
днес си направихе малка разход4ица  с бубата и таткото  Hug е, през пове4ето време бяхме с колата,но все пак това е само на4алото  Laughing още малко и ще си злизаме на рзходки с коли4ката  Hug
моми4ета,мого е хубаво 4е предстои пролетта и лятото!според мен това ни е голям плюс  Peace

Общи условия

Активация на акаунт