АПРИЛче чакаме с нетърпение и пазаруваме с умиление - 18

• 31 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета да ви се похваля и моя снимка са публикували в сп МОЕТО БЕБЕ, ако искате може да гласувате за мен в сайта им под конкурси...но ГАЛЕ теб не те виждам а се сещам беше споменала че те има????Целувки и много се радвам, макар да им бях пратила снимката януари  Tired

# 481
  • София
Добро утро, дами ! Аз сутринта станах да изпратя децата на детска, повъртях се, почетох и пак се натъртих за спя ... та досега.  Crazy Нощес ще броя звезди или по-скоро снежинки. Днес съм по-добре и почти не ме дърпа и боли, но все пак си разчистих ангажиментите и ще ходя само до док. Някой да е запознат с пътната обстановка в София, че аз от 2 дни не съм мърдала от квартала и не мога да си направя сметката за времето, което ще ми отнеме придвижването.  Rolling Eyes
Галеето, Галя _5  и всички други Гали и Галини да ви е живо и здраво името и само късмет да ви носи ! Наздраве за ваше здраве !
Галеето - честити ти юбилей ! Здраве, късмет и любов, а най-милото и най-ценното да го получиш поне след 2-3 седмици ти желая !

Дидиненкова - браво за хубавите новини !
За хъркането - най-безболезнено ми се струва  да пробвате от тези, улесняващи дишането лепенки, които ги рекламират напоследък. Май от аптеки се купуват. Бебетата не ги мислете - те ще се приспособят и ако приемате съвети - за да си улесните живота, приучете ги да спят и на шум. От това всички печелят !  Peace
За слинга и аз съм решала да ползвам, ама ако някой ми ушие, че съм с две десни ръце ( левичарка съм принципно  Grinning), ама като се роди бебето ще отида в магазин да пробваме първо. Първия път имахме кенгура, които ползвахме точно 3-4 пъти, но може би защото бяха 2 бр. бебета. Иначе слингът е доста удобен както за къси разстояния така и за кърмене навън.
Вили_ник, дано всичко да е наред с мъжа ти !  Praynig
Хубав ден, без болежки ви желая !  Hug

# 482
Бебетата не ги мислете - те ще се приспособят и ако приемате съвети - за да си улесните живота, приучете ги да спят и на шум. От това всички печелят !

Пък и преди да се родят на тях им е доста шумно в мама и сигурно им е по-трудно да привикнат към тишина, отколкото към обичайните битови шумове.

Сещам се и за една позната, която обясняваше как хъркането на мъжа й много я мъчи, но на бебето му действа тъкмо обратното - успокоява го и то спяло най-добре близо до баща си Simple Smile

# 483
galeeto, бъди здрава и нека щастието не те напуска никога!
Всичките ни именички да са усмихнати и търпеливо да дочакат най-големите си подаръци за тази година!
vili_nik, дано мъжът ти се оправи бързо!  Peace
desi_georgieva, аз май се позакрепих, но сега пък малкия е с температура и съм се притеснила, че ще си го меткаме този вирус напред-назад! Дано да успея някак да се опазя, но не ми е много ясно как ще стане! Confused
Слинг - и аз съм се замислила да си взема този път, но по-скоро ще е след раждането. Иначе, кенгуруто ни беше много полезна вещ за вечерни разходки на баща и син, защото в Букурещ, където отглеждахме Сашока до скоро нямаше много място за количка, както е и тук!
Моят мъж похърква, но съвсем малко, но наистина е важно децата да се научат да спят на шум. Саши въобще не се буди от дъскорезницата, която представлява баща ми като захърка, а им се случвало да спят в една стая в различни етапи от растежа на малчо.
Аз пак се впускам в дебрите на пране и гладене! Crazy

# 484
poliville сега погледнах сайта на моето бебе. не можах да те разпозная. коя си ти, за да гласувам?  Peace

аз най-после приключих с прането и гладенето  ooooh!. толкова мразя да гладя....а като знам, че ще го правя всеки ден поне 6 месеца ми става лошо  Sick. надявам се да мога да прекарвам повече време при мама, че да ми помага (тя е маниачка на гладене. глади буквално всичко). наредила съм дрешките и чаршафките в 2 чекмеджета под легълцето и се запълниха. май мястото ми е крайно недостатъчно  newsm78.

# 485
Galeeto Чеастит Рожден Ден  newsm51

Katerina_80 Добре дошла при нас маличка Hug
Vili_nik успокой се мила,мисли за хубавите неща,вярвам че всичко ще бъде наред Hug Peace Пиши какво е станало
Denidenkova радвам се че сте добре.Сигурно е много хубаво да знаеш кога точно ще можеш да гушнеш малката беборана Flutter Hug
За слинга една позната го ползва от самото начало и и беше супер удобно Peace беше си го шила сама.Каза че и струвало 10/12 лв и много малко свободно време.Мисля и аз да си ушия но след като родя,давидим първо дали ще имам кърма Whistling

# 486
  • София
Здрасти на всички!  Hug

galeeto, Ч.Р.Д.! Да си жива и здрава, много щастлива! Разкошен юбилей!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на всички именници!  bouquet

milli vanilli, на хубаво име си се спряла! Peace
Вяра, дано всичко е наред. В болницата поне ще си по-спокойна.
vesi-mesi, браво, че всичко с пръстчето ти е наред!
Danna, много странно се държи мъжът ти- сигурно го е хванала предродилна треска...Те повечето мъже са много отнесени. Wink
Katy Charles, ле-ле то не останало, някакви си 10-на дни и ще си гушкаш шоколадчето... Heart EyesСтискам палци всичко да е наред! Peace
jeni80, дръж се, мила. Знам колко е трудно да ти е болно детенцето, особено пък в нашето положение. Има ли кой да те отмени поне за малко?
Katerina 80, добре дошла!
vili_nik, дано се стабилизира мъжа ти! Praynig

Слинг и аз бих ползвала, но някой трябва да ми го ушие.
И аз започнах усиленото пране и гладене на бебешки неща, тъкмо в гадното време да я свърша тази работа. Ама нещо много уморително било, аз съм забравила. Whistling

И аз се присъединявам към мамите със схванати стави на ръцете през нощта. Едвам си сгъвам пръстите. Тая екстра я нямах миналата бременност, та ми е нова. Много гадно усещане...А отоци нямам. ooooh!

ХУбав ден! Wink

# 487
здравейте мамчета и от мен   bouquet
честит празник на рожденничката и именничките
ето и по един подарък от мен

на всички мамчета, които не се чустват много добре- кураж момичета не остана, стискам палци всяка една от нас да роди точно когато трябва и без проблеми Peace

лек ден ви желая Hug

# 488
  • София
bibi, пътната обстановка е обичайната за времето и сезона - големите улици и булеварди са разчистени, не забелязах да има повече коли или задръствания от обикновено. По малките улички обаче е ад, не е почистено, едни коловози, дупки пълни с лед, киша и какво ли още не, тясно. За местата за паркиране да не говорим - трудно се намират сред планините от мръсен сняг покрай тротоарите.

# 489
Благодаря ви момичета за топлото посрещане!

Galeeto - честит празник и от мен!

Някой планирал ли е да ражда в Шейново? Аз от три дена им звъня постоянно от сутрин до вечер, за да се запиша за деня на отворените врати, но никой не вдига (каква болница само...). Някой успявал ли е да се запише?

# 490
Благодаря за подкрепата момичета Heart Eyes
Милото се прибра, изписали са му хапчета и инжекции. В петък ще го гледат на скенер и са му дали болничен. Та сега ще се грижа за него.

# 491
4естит Имен ден на ГАЛЕТАТА !!!!! и 4естит имен и рожден ден на GALEEETO!!!!
прекрасни ,живи и здрави беб4ета ви желая!!!!!
Вярааа,спокойно,мила!вси4ко ще е оки!
Каty Charles,с теб сме,мила!вси4ко ще е наред!За английските лекари мога да ти кажа само ТЕ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА!!!!!!Страхотни са !!!!!! изобщо не се притеснявай!аз съм абсолютно доволна от болницата и лекарите ,които се грижеха за мен и за Ивет !Ти си в Ман4естър,но съм обидена,4е и там вси4ко е на ниво и е както трябва!
за слинговете-мисля 4е и аз ще си взема по-нататък,а и winnie the pooh ,ме зариби още преди  Hug
ние растем и хубавеем  Hug ве4е сме 2.5кг Simple Smile)))пух4е малко Simple Smile))целувки на вси4ки тумба4ета от нас !

# 492
Честит рожден ден  Galeeto
Честит имен ден на празнуващите
А подаръците след седмица две
   smile3525 1crib

козметиката - ние взехме на Мустела , но продуктите се бавят защото тировете са спрени на гръцката граница.
хъркането - аз купих на моят мъж възглавница на Магнифлек - тази със запомнящият гел - не знам точно как се казва
слинг или кенгуру мисля да ползвам ако ми се наложи да слеза за малко до аптеката или магазина на бързо за 10мин , а не с количката.

Vili_nik - пожелавам ти бързо да минат лошите моменти и притесненията
Denidenkova радвам се че сте добре
Вяра - стискам палци всичко да е наред

Аз да ви се похваля - вчера бях на ЖК - пораснали сме с 400гр за 10 дни , но пак ми се струва мъничко - 2200, но пък аз съм си 156см и не мога да очаквам голямо бебче, а и таткото не е от най-снажните  Joy
Май ще издържим 2 в 1 поне до началото на април, но ми се иска към 22 март / много ми харесва тази дата / че 14 кг са ми множко и ми тежат вече.От другата седмица вече почвам записи и ходене всяка седмица .
От 10 дни не бях яла шоколад , а преди малко ометох 2 броя  Embarassed

# 493
  • София
poliville сега погледнах сайта на моето бебе. не можах да те разпозная. коя си ти, за да гласувам?  Peace
аз най-после приключих с прането и гладенето  ooooh!. толкова мразя да гладя....а като знам, че ще го правя всеки ден поне 6 месеца ми става лошо  Sick. надявам се да мога да прекарвам повече време при мама, че да ми помага (тя е маниачка на гладене. глади буквално всичко). наредила съм дрешките и чаршафките в 2 чекмеджета под легълцето и се запълниха. май мястото ми е крайно недостатъчно  newsm78.
Poliville май е Полина (апропо много хубаво име) от Сливен, аз поне за нея гласувах  Crazy.
За гладенето все е дно аз съм го писала - не съм гладила от 6м. на предишната си бременност, когато си изгладих и тумбето. Добре, че и мама е маниячка по темата и добре, че  тате ( лека му пръст) даде добрата идея да търсим апартамент на макс 500 м около тях.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Познава си стоката човека. Embarassed
Фро, мерси за инфото  Hug. Аз ще потеглям за док - стискайте палци. Ще докладвам довечера.

п.с. Някакви новини за Moli B  Praynig Praynig Praynig

# 494
Да да ТАНСУ аз забравих да спомена Полина Друмева 27, Сливен( с една черна блузла и бяла рокличка)...само че странното е мили момичета, че тази снимка я пратих през Януари когаро бях в 26 седмица а те чак сега са я публикували...БО  Thinking
Благодаря на всички предварително, които са решили да отделят 2 мин за мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт