ЮНЧЕ в коремчето дивее, а пък мама - хубавее! - 17

• 21 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Марету, Честит рожден ден! Всичко най, най и през юни, да бъдеш щастлива и горда майка  Two Hearts
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 556
Марету Честит рожден ден!
Щастие, много любов и незабравими мигове ти пожелавам и разбира се едно пухкаво, пухкаво бебче!

Цяла зима ви слушам като говорите за сняг, толкова много го обичам, а тук ни сняг, ни нищо. Днес едно  Nature Sunny е изгряло. Сняг веднъж на 5 години, ако видим пак добре. А какъв са майтап като завали, то още не натрупало и слагат вериги и карат с тях по асфалта hahaha, с полицейски коли затварят улици, които са стръмни Simple Smile.

Днес започвам седми месец newsm44

# 557
Добро утро и от мен! И аз ще се включа в поръчката от Некст, в асда-а съм си напълнила кошницата с поръчка за 30 лири така и за там чакам желаещи  Mr. Green Как да си вкарам данните в списъка в пощата?  newsm78

# 558
И аз бих допринесла за достигане на 100-те лири  Laughing
само ако може линк към сайтчето

# 559
Добро утро момичета!Тука в Пловдив е някав ужас има многооо сняг и продьлжава да вали! Twisted Evil
Марету  nbirthday Много здарве,щастие,любов и през юни едно здраво и усмихнато бебече!

Навита съм за поръчка, само да успеем да се съберем за 100 паунда.  Peace

И аз сьм навита харесах си някои бебешки дрешки,така че ако решите,свиркайте! Whistling

# 560
Момичета,
ето сайта, разгледайте го добре, ако имате въпроси мога да помагам, стига да мога.

http://www.next.co.uk/

Предлагам да изпращате  какво искате на имайла ми raleksova@yahoo.com- линк към продукта, номер на артикула, размер, цвят и бройка, цената.

Ако искате до 10 дни да го направим това, че около 3-4 седмици се бавят доставките сега.

Ще пусна после списък за всичко, което съм получила като заявка, за да си проверите и вие, да няма пропуснати и пускам поръчка.

Плащането от моя страна към посредника  става при доставката, а вие към мен- по договаряне- банкова сметка, пощениски запис, кой както му е удобно.

Очаквам вашите заявки.

Леле дребосъка така ме ритка ниско долу, че ми е доста дисконфортно....Аз все още не мога да различавам контракции, но от време на време ме присвива корема, като че ли ще ми идва, което май си е точно това...

# 561
  • Варна
Мalena, за Asda ако искаш на лични да ти пиша.
Alexova, ще разгледам и довечера ще ти пусна нещата на пощата.

# 562
Добро утро и от мен!

Егати времето, егати и чудото! Брейййй, много си показахме рогцата ние жените бре! ooooh! Не помня кога за последно имахме сняг през март Crossing Arms Иначе вчера излизахме по женски, почерпихме се, ама аз така се намръзнах и намокрих и ей на - днес ми тече носът! Sad Дано не стане по-зле, че само това ми липсва! Иначе си останах у дома - абсурд да изляза в такова време, мъжът ми днес пак отиде пеш на работа Crazy

Мен киселините като никога снощи ме пропуснаха, но за сметка на това се появи една болка отляво, сякаш като че ли някъде в ребрата и направо по едно време не можех да си поема въздух като хората, като станах сутринта е понамаляла, но не е изчезнала. Някоя от вас да я е сполетявало такова нещо?  newsm78 Чудя се на кого да звънна да си изкажа болката, на личната ли?

Божеее, аз си мислих, че само аз се мъча от това и се чудя вече от 1 седмица какво да правя и дали да звъня на доки за това....Боли ме в ляво, в зоната на стомаха, точно под ребрата и отзад на гърба. Но става по-зле, защото вече от 2 нощи не мога да спя от тази болка. Интересно на какво се дължи и какво общо има с бременността? newsm78 Единственото, което се сещам е, че матката вече е доста пораснала, на мен на последния преглед доки лично ми каза, че е е вече няколко санта над пъпа и почва да притиска органите. Ама чак пък толкова, че да боли и да не мога да спя...... ooooh!

П.П: За поръчката от Некст - ще разгледам сайта и ако ми хареса нещо и аз ще се включа!!!

# 563
Сега като заговорихте за поръчки, реших най-накрая да се възползвам от ситуацията, че съм си вкъщи и да погледна какво имам от дъщеря ми и от какво имам нужда на практика. Е, оказа се, че имам дрешки за две бебета, така че май ще спирам с поръчките дотук, колкото и да ме сърбят ръцете Laughing

# 564
Мен киселините като никога снощи ме пропуснаха, но за сметка на това се появи една болка отляво, сякаш като че ли някъде в ребрата и направо по едно време не можех да си поема въздух като хората, като станах сутринта е понамаляла, но не е изчезнала. Някоя от вас да я е сполетявало такова нещо?  newsm78 Чудя се на кого да звънна да си изкажа болката, на личната ли?
Божеее, аз си мислих, че само аз се мъча от това и се чудя вече от 1 седмица какво да правя и дали да звъня на доки за това....Боли ме в ляво, в зоната на стомаха, точно под ребрата и отзад на гърба. Но става по-зле, защото вече от 2 нощи не мога да спя от тази болка. Интересно на какво се дължи и какво общо има с бременността? newsm78 Единственото, което се сещам е, че матката вече е доста пораснала, на мен на последния преглед доки лично ми каза, че е е вече няколко санта над пъпа и почва да притиска органите. Ама чак пък толкова, че да боли и да не мога да спя...... ooooh!
Мен ме боли само в ребрата, "спах" само на дясната страна и ръката постоянно ми изтръпваше, пробвах наляво, но ме болеше и беше по-зле. Затова споделям с вас, ако някоя е имала подобни оплаквания с кого се е консултирала, и аз не знам дали изобщо има нещо общо с бременността  newsm78

# 565
Мдааа, аз също не мога да спя на ляво ooooh! Пих и Но-шпа вчера, но не ми помогна, което ме навежда на мисълта, че не е от стомаха Thinking

# 566
А ама вие за порьчка от NEXT ли сте говорили аз разбрах че от ASDA! ooooh!
Сега ще разледам и този сайт и ще видим какво има! Crazy

# 567
  • Варна
Ами и за двете май си говорим.  Joy

# 568
Ами и за двете май си говорим.  Joy

Пепси защото аз си харесах от Асда,а и са на по-добри цени,докато Некст са по-скьпички и се чудя Whistling
Пепси а кой ще прави порьчка от Асда?

# 569
maretu newsm59
 да си жива и здрава, миличка  bouquet

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 13:06 от sophiepp

Общи условия

Активация на акаунт