Тук сме продавачките!

• 17 688
  • 144
  •   1
Отговори
# 90
Разбира се, че е проблем на магазина и продавача като негов представител.
Не стига че влиза човекът с парите си да купува, ами ще обикаля и да разваля
Може би следващата стъпка е да си го опакова сам?

Логичното действие е, че когато ти се случи няколко пъти - да имаш оборотни пари
И когато ти се уедрят през деня да отидеш да си развалиш предварително, а не пред клиента...
На това му се казва професионализъм, но не е виновна продавачката, а пишман собственика, където не е сетил да обучи поне нещо толкова елементарно
Въпросът ми беше отправен конкретно към продавачките.

# 91
ами аз съм вид продавачка казах
дали продаваш домати или самолети все си продавач

как пък за 15 години веднъж не изпаднах в такава ситуация да нямам да върна?
как се случва това, не знам... чист късмет сигурно.
другото му име е оборотни пари в достатъчно количество

# 92
Късмет Simple Smile

# 93
Абе по принцип съм съгласна с Каспър, но когато преди години работех в магазин, оборотните ни бяха между 50 и 100 лв - толкова отпускаше шефът. А пък си беше сравнително голям магазин, в центъра на София и клиенти имаше постоянно. Пращала съм по няколко пъти на ден някое от момичетата да разваля пари по съседните будки и магазини, че даже и в една банка  Laughing Така че наистина има начин да намалиш до минимум случаите, в които да не можеш да върнеш ресто, но пък и на всяка продавачка се случва, какво да се прави. Сега като клиент и аз се дразня понякога и просто не купувам ако мога, но пък знам какво е. За таксиметровите шофьори обаче не е оправдано да излизат с номера Ама нямам да Ви върна...!

# 94
По-точно от думите на Каспър не може да се каже.
Собственикът/управител/ при инкасо трябва да остави в касите оборотна сума поне до 100 лева в различни купюри.
Това май се описва и в книга. А нататък касиера трябва да е умел и да се справя с поддържането й.

Хубав празник, момичета!  bouquet
Имате страхотна професия - работите с хора!

# 95
По-точно от думите на Каспър не може да се каже.
Собственикът/управител/ при инкасо трябва да остави в касите оборотна сума поне до 100 лева в различни купюри.
Това май се описва и в книга. А нататък касиера трябва да е умел и да се справя с поддържането й.

Хубав празник, момичета!  bouquet
Имате страхотна професия - работите с хора!

Нека да позная, ти си ветеринар или цветар?  Flutter

# 96
 Laughing

както се казва във вица - а дано, ама надали

# 97

В една друга тема ме определиха като бирник Stop
А може би - центурион?

Христос Возкресе!
Бъдете все така усмохнати!

# 98
Цитат
''Имате ли дамски превръзки за еднократна употреба?"-

Правилно е попитала . Има и за многократна употреба   Mr. Green
hahaha

Майка ми има склад, редовно ми разказва подобни неща.Ето някои от тях..

" Абе г-жо тия евридейки много ми пропускат! Нещо май не са първо качество"

" Г-жо взех от вас нощни превръзки за майка ми /80г/, но много и подливат , идвам да ги заменим за по задържащи че нощно време много пишка."

# 99

" Г-жо взех от вас нощни превръзки за майка ми /80г/, но много и подливат , идвам да ги заменим за по задържащи че нощно време много пишка."
  Shocked

# 100

Shocked

Тогава майка я светна за памперс за възрастни Laughing

# 101
Да ви кажа и аз една смешна история от преди една-две години. Влиза една възрастна жена в магазина и пита:,,Може ли да си вдигна гащите зад този рафт?", а не вижда, че зад него е стъклената витрина! hahaha hahaha Joy  Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 102

А може би - центурион?

Христос Возкресе!
Аууу, колко си злопатен , тц тц  Wink

# 103

А може би - центурион?

Христос Возкресе!

Воистина Возкресе.  Hug

# 104
Здравейте  Grinning
Приемате ли нови членове в темата...? Wink
Аз също се водя  Wink продавач-консултант.Посмях се доста като четох по напред в темата. GrinningДа ви споделя и аз един куриоз...
Влизат двама клиенти мъж  и жена ,елегантно облечени,ухаещи на скъп пърфюм... Wink Стандартното при нас е като влезне някой да се каже:
-Добър ден!..оставям ги една минута да  огледат обстановката и нападам...  hahahaJoy
-Нещо ако мога да ви помогна?...-казвам аз с една ейййй такава голяма усмивка....
При което и двамата ме поглеждат недоумяващо.... и мъжът казва...:
-Ами имам четири пет декара царевица ,може да дойдете да я прекопаме !
При което жена му отваря ей такива очи и на мен още по смешно ми става  smile3532 ,но се държа що годе на положение и успявам само да кажа.....
-Благодаря ви ,но отдавна не практикувам този занаят .....копането!
.....и вече не издържам и започвам да се хиля... hahaha smile3532 smile3532 smile3532

Надявам се да съм ви разсмяла малко...лека вечер момичета... Peace

Общи условия

Активация на акаунт