Тук сме продавачките!

• 17 717
  • 144
  •   1
Отговори
# 105
Много приятна тема.  Simple Smile Аз работих близо 3 години в заведение за бързо хранене, а и сега съм нещо като продавачка, макар и по телефона.

Ще разкажа и случки, когато имам повече време. Simple Smile

# 106
  • Под Сините камъни
И аз искам при вас.Долу-горе от десетина години съм продавач-консултант.За смешни случки ще разказвам по нататък.

# 107
аз само като свидетел...
"–снощни превръзки имате ли?? "
 hahaha Joy Joy hahaha

# 108
И аз като свидетел:

Клиента (ром): -Едно червено!
Продавачката:-Какво червено?  newsm78
-Е, едно червено цигари.
-Нямаме никакви червени цигари.
-А какво друго червено имате?!?  Crazy

Човека искаше да пита "Какви други цигари имате" ама съвсем се отплесна и аз естествено избухнах в смях.   Joy

# 109
Пред мен една клиентка(ром)попита-Тези маслини грозни ли са?

Преди години влизам в една добре заредена аптека до нас и питам аптекарката(много неприятна жена на средна възраст)
-Имате ли четка за коса от естествен косъм
-не,нямаме...(аз вече казвам благодаря и се обръщам да излизам)...не съм и чувала за такова нещо,как според вас ще решите коса с коса
-с голямо желание-отговорих и излазох,все пак си мислех,че хората знаят,че свинската четина е много твърда и отдавна се използва за такива цели,най-малкото четките за килим са от естествен косъм(свинска четина)

същата аптекарка ми се скара като и поисках витамин ЦЕ и рибено масло,като ми каза,че и говоря прекалено общи неща ,трябвало да й кажа какво ще лекувам с тях за да знае какво точно да ми даде baby_neutral

# 110
Вчера бях на едно гише информация, което си е обозначено като такова с много голяма табела! И един човек се пререди пред мен и попита къде може да намери гише информация.  Беше супер сериозен Grinning

# 111
Случайно попаднах на Вас.Прочетох първите 2 страници-е няма такъв смях.Получих мусколна треска от смях.Извинете,че така се намесих Grinning

# 112
Здравейте и аз съм от отбора ако приемате нови членове
Интересно ще е да споделите и вие продавачите, когато сте били в ролята си на купувачи дали задавате тези въпроси, които на вас ви се задават? Flutter Не ви ли се е случвало да питате нещо глупаво просто без да се усетиш, или замислен за свои неща...и отиваш и питаш нещо и срещаш онзи поглед на изненадания продавач Shocked Rolling Eyes?
за питане не  питам,но имаше един период след като работих в цветарски магазин молех сама да си направя букета и после си плащах,и понеже работех на един пазар и знаех как повечето продавачи/на заплата / лъжат ,а аз си пазарувах само от сигурни и производители та като се преместих в друг град дълго гледах с недоверие преди да пазарувам все си мислех че са като на стария пазар.

# 113
Аз все още като ходя в друг град,и ми се наложи да купувам цветя,искам сама да си правя букетите и после си плащам.Така се получи ,защото веднъж попаднах в магазин,който не знаеха някои от материалите...смисъл аз си казах какво искам...те ме погледнаха странно /не знаеха какво говоря/,при което попитах дали може да си го направя сама и после само да си платя.От тогава само така процедирам.... Peace/нищо лично към продавачките/ Peace
За питането ,не питам...нали знам такива въпроси до какво водят.... hahaha Joy

# 114
  • Русе/София
И аз в отбора.Дълг години съм била продавачка.За последно работих в една верига за хр.стоки,от която предимно пенсионери си пазаруват.И когато си по 13 часа на работа, всеки втори те пита колко сирене,като грамаж ще му излезе за 2.20,мозъка ми дава заето веднага след работа.Та случката е с мен,че за клиенти сега не ми се разказва.Та излизам аз,отивам да си купя домати от пазара.Цената на килограм е 2лв.Ей голямо смятане падна да изчисля колко ще ми излезе половин кило.Ужас само,като се сетя как блокирах.

# 115
И аз като Каспър съм така да се каже продавачка.
Довечера ще прочета темата .

# 116
    Днес никой нямаше да ми развали 20 лева.Ни таксиметровия, ни в кафето. Та се наложи да купя продукти за 10 лева , та да могат да ми върнат 10, защото само толкова имаха, та да мога аз да платя на таксито.Разбирам да беше поне 50 лева, та да нямат, но 20?
Щом нямат да развалят 20 лв. смятай кви обороти правят ?? Shocked ooooh! Thinking
Аууу темата била от зимата ............. hahaha Joy

# 117
Аз съм търговски,но нали продавам,нищо,че е на вас.Бройте ме в групата. Joy

# 118
Shocked newsm78

# 119
  • Варна
Shocked newsm78

търговски представител - продава на едро  Wink

Общи условия