Тук сме продавачките!

• 17 685
  • 144
  •   1
Отговори
# 120
Хахаха,щом се записвам в тази тема, не съм директор,нали така? Peace/търговски,имам в предвид/

# 121
  • Варна
Хахаха,щом се записвам в тази тема, не съм директор,нали така? Peace/търговски,имам в предвид/

Точно, ако беше директор най - вероятно щеше да се запишеш в темата на директорите  hahaha

# 122
  • Перник
Нещо от барманския ми период: в кафето идва господин и пита какви натурални сокове имаме. Сервитьорката казва "Всякакви", като има предвид, че поддържаме цялата гама на съответна марка. Клиентът настоява да знае какви точно, колежката пак казва "Всякакви" и онзи като изтърси: "Един сок от бобър" ... Аз избухнах в смях, а колежката умря от срам.
Ох, аз съм била сервитьорка за соковете също казвах "Всякакви". До момента, в който не ме "забиха" с подобен отговор. От тогава казвах - праскова, кайсия, банан, ананас, портокал. Ей, още ги помня Crazy
За плодови чайове казвах - ягода, малина, къпина и горски плодове - картинката на всички беше почти една и съща.
За билкови казвах - пролет, лято, есен, зима - имаше такива чайове, а да не забравя и от бабина душица. И клиентът казва ... ми, един пролет.

# 123
Как не съм ви намерила по-рано Laughing
На магистралата в Хепи мъжа ми питал сервитьорката къде е WC-то,при което тя му отговорила:
-Ама аз не мога да дойда там.
Той се позамислил и решил,че не го е чула добре и пак попитал.
а тя пак:
--Ама аз не мога да дойда сега.
После дълго време го бъзиках,че си прави срещи със сервитьорките в тоалетните. Joy Joy Joy Joy
Влизаме в детски магазин с мъжа ми,аз обяснявам на продавачката какво търся,след малко се включва мъжа ми,а продавачката пита
-Ама вие заедно ли сте?
А мъжа ми:
-Кой?Аз ли?В никакъв случай.
При което продавачката остана много ошашавена и всички избухнахме в смях. Laughing

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 00:45 от emely

# 124
записвам се да ви следя,като се сетя за бисери, ще пиша.

# 125

Нещо от барманския ми период: в кафето идва господин и пита какви натурални сокове имаме. Сервитьорката казва "Всякакви", като има предвид, че поддържаме цялата гама на съответна марка. Клиентът настоява да знае какви точно, колежката пак казва "Всякакви" и онзи като изтърси: "Един сок от бобър" ... Аз избухнах в смях, а колежката умря от срам.

Ей на тази случка най-много се смях  hahaha  Joy  Joy

# 126
На опашка в заведение за бързо хранене.
Поръчвам си омлет. eat
В момента в който става готов и ми го връчват, един от тримата роми наредени след мен, пита момичето зад бара- А, омлета с яйца ли е?
Иначе и аз съм прод. в магазин за техника bowuu
Случки много...  Laughing
Веднъж един човечец ме попита- А, аз може ли да се кандидатирам?
КОлегата го попита- За какво, за президент ли?
Оказа се, че човека просто иска плазма на изплащане Simple Smile

# 127
Много готина тема. Аз на времето бях сервитьорка и там съм имала доста комични ситуации.
Имаше един редовен клиент които обичаше да се бъзика със сервитьорките и си поръчваше неща като да речем пилешка вратна пържола, свински крилца и т.н. Признавам в рутината и аз съм се връзвала, бързаш записваш и .....чак после осъзнаваш каква поръчка си взел. Имах обаче една колежка която на третата такава поръчка (след всяка готвачката възмутено и обясняваше, че няма такива пържоли) отиде и започна да и се кара защо не си прави заявките като хората ами все нещо няма  Crossing Arms 
Мъжо от много години работи в една от големите вериги за хранителни стоки и има доста забавни истории. Сещам се, че на скоро много се смях на това:
Разхожда се из магазина и вижда двама мъже облечени с якета - единият се качил със стълба горе на регала и сваля кашоните, а другия много внимателно реди стоката от тях  по рафтовете  (повечето големи производители като кока кола например си имат лично техен персонал, които отговаря само продуктите на съот. марка така, че е нормално служител на магазина да не познава всички) Мъжо възмутен веднага отива да им направи забележка да се преоблекат, че не може в този вид па и якета на всичкото отгоре  да работят в магазина. При което те му отвърнали, че са клиенти  и си нямат "подходящо облекло".Просто искали да си вземат кашоните, но за да не притесняват персонала решили сами да си подредят стоката която е вътре  Joy
Има и други ама после ще разказвам  Laughing

# 128
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
запис

# 129
  • у нас
Здравейте ,аз също съм продавач-консултант.
   Мъж се обръща към мен-Тези превзки дантелини  ли са?
   Аз-Не,но са копринено покритие. Laughing

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 16:29 от vins

# 130
Работя в цветарски магазин,идва една баба и пита-цветята със саксиите ли ги продавате,а аз и казвам-не само с пръстта Simple Smile

# 131
Здравейте ,аз също съм продавач-консултант.
   Мъж се обръща към мен-Тези превзки дантелини са?
   Аз-Не,но са копринено покритие. Laughing
newsm78
Моля някой да допълни липсващите букви или срички...

# 132
  • UK
Не се превземай, неграмотно е написано, но се разбира.

# 133
Не се превземай, неграмотно е написано, но се разбира.
И това написано от човека, който само чака някой да допусне правописна грешка и да го изтипоса в една друга тема в клюкарника..... ooooh!
Културно съм помолила за помощ,за да схвана идеята по-добре. Peace Ако не можеш да ми помогнеш,не те карам да ми отговаряш или да ми разсъждаваш дали се преструвам или не!
Извинявам се за спама!

# 134
  • София
какво не му схващаш на написаното - за превръзки пита мъжа....виж за смешното или хумористичното в това...губи ми се, но не заради пропуснатите буквички...

Общи условия

Активация на акаунт