Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 245
  • 436
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Не, просто сценаристите на филма не са се сетили, че още не се е разбрала истината и са й цопнали тия реплики, без да съобразят.......  hahaha hahaha hahaha Не им е за първи път....  Whistling Whistling
Или от превода е. Колко пъти чувам в дублажа да казват вместо тъща - свекърва. То верно на испански май двете еднакво звучат, нещо като суегро, но на български са си тъща и свекърва!

# 346
Точно е грешка в превода.В оригинал казва "стареца" или нещо от този род...

# 347
Точно е грешка в превода.В оригинал казва "стареца" или нещо от този род...

Аз се притесних, че нещо съм изпуснала от сериала.

# 348
  • София
   Края май наближава, или се лъжа?

# 349
   Края май наближава, или се лъжа?
Още 20 епизода. Някой да има епизодите до момента?

# 350
Има ги в VBOX

# 351
В днешният епизод забелязах още едно нещо.
 Марсело държеше една снимка на майката на Лола. На тази снимка тя носи едно колие. Адвокатът и асистентката нали подариха едно колие на Лола, когато тя се преобличаше преди да тръгнат. Двете колиета всъщност са едно и също Rolling Eyes. Май не са отпуснали достатъчно пари за гардероба продуцентите Laughing Mr. Green

Не, няма ги. Има последните епизоди. Като напишеш Гибелна красота показва клипчета, но като кликнеш на тях пише, че това видео вече не е достъпно.

# 352
  • Варна
Днес не можах да гледам. Чак към края хванах Лола в някаква нова къща. Къде става това, в столицата ли е? Присила май прежали Марсело  Mr. Green

# 353
  • София
Днес не можах да гледам. Чак към края хванах Лола в някаква нова къща. Къде става това, в столицата ли е? Присила май прежали Марсело  Mr. Green
В хотел е, сега ще си обикаля наследството!Много гадно ми стана ,като ония надути селяндури ограбиха и извлякоха къщата. Правилно Лола ги сънува като плъхове!

# 354
Май леля Марта си намери нов съпруг.....  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling А Лола най- после се поразхубави, писнало ми беше да я гледам като селянка.......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 355
на мен ми се струва че 20 серии още са много,но е възможно щом казвате.
ДА кажа че се надявам МАрсело да не се ожени за Присила,аз като го гледах как мисли постоянно за нея и в университета или там където беше не вярвам да направи грешката да се ожени за онова чудо  Mr. Green.Аз нямам търпение да видя кога и как ще се срещнат пак с Лолита

# 356
В сайта на Телемундо бише че са 130 епизода, но те май са по 60 мин, така че в БГ е възможно да са 140, но не съм сигурна  newsm78 newsm78

# 357
Сериите са 140; поне тези, които даваха по АТV...

Май леля Марта си намери нов съпруг.....  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

Хавиер ще започне да сваля Лола, но тя ще му обясни, че сърцето й е заето.

ДА кажа че се надявам МАрсело да не се ожени за Присила,аз като го гледах как мисли постоянно за нея и в университета или там където беше не вярвам да направи грешката да се ожени за онова чудо  Mr. Green.Аз нямам търпение да видя кога и как ще се срещнат пак с Лолита
Марсело няма да се ожени за Присила.
С Лола ще се срещнат след една година в Орнерос, на гробищата. Тя ще построи ново имение и ще живее там с леля си.

# 358
във v box няма качена вчерашната серия Sad Ако може някой на кратко да каже какво се е случило?

# 359
  • София
във v box няма качена вчерашната серия Sad Ако може някой на кратко да каже какво се е случило?
Двете кокошки катастрофираха с джипа, на път за пазаруване!Харчат пари като луди. Лола я представят в обществото!Марсело си мечтае за нея. Кръстницата се чуди къде ли е? Слугините  злорадстват,че получила това ,което и се полагало. Наистина Лола получи,това ,което и се полага и много ми се ще да видя реакциите на всички,като разберат истината.

Общи условия

Активация на акаунт