Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 240
  • 436
  •   1
Отговори
# 60
Тази седмица дъщеря ми не иска да заспива на обяд и пропускам половината серия. Лола защо беше толкова кална накрая на серията? Стори ми се малко прекалено.
да наистина е прекалено.Не седи да е естествено мръсна  Laughing

# 61
  • Варна
На мен сериалчето много ми хареса, но честно да кажа не мога да си представя Данна без Марио.
Някой знае ли дали двамата ще се снимат в някой друг сериал. Много се надявам на това Simple Smile
Без да съм много компетентна ми се струва, че няма шанс да ги видим скоро заедно. Дана е кадър на Телемундо, а Симаро е минал към мексиканската Телевиса, не знам какво трябва да стане, за да видим отново супердвойката на екран. Симаро снима в момента "Mar de amor", има клипове в нет-а от този сериал.

Тази седмица дъщеря ми не иска да заспива на обяд и пропускам половината серия. Лола защо беше толкова кална накрая на серията? Стори ми се малко прекалено.
да наистина е прекалено.Не седи да е естествено мръсна  Laughing
Вместо да ходи из гробищата по нощите да плаши хората, да вземе да се поизмие малко. Сценаристите доста проточват нещата, а в началото ми се стори, че събитията се развиват по-бързо...

# 62
  • София
   Два месеца живее мръсна на гробищата, но спиралата не и мръдна бее.Представям си каква смрад се носи от нея.  Щом седи два месеца с една рокля, сигурно е и с едни гащи.Тя в гробището ли си върши естествените нужди?Представям си за два месеца как е минирала гробището, то затова е толкова зелено и цъфтящо... Joy

# 63
  Два месеца живее мръсна на гробищата, но спиралата не и мръдна бее.Представям си каква смрад се носи от нея.  Щом седи два месеца с една рокля, сигурно е и с едни гащи.Тя в гробището ли си върши естествените нужди?Представям си за два месеца как е минирала гробището, то затова е толкова зелено и цъфтящо... Joy
rotfImbo hahaha
Това са подробности. За wc може да ползва тази на пазача, стига да има такава.

# 64
  • София
Филма ми е интересен и ще го следя за сега Grinning

# 65
  • София
rotfImbo hahaha
Това са подробности. За wc може да ползва тази на пазача, стига да има такава.
Тя банята му неще да ползва, та WC-то ли?

# 66

Ами представяш ли си като и дойде месечния цикъл. Тия сценаристи вече наистина прекаляват.  ooooh!

# 67
на мен ми е много интересно от кой всъщност ще научи, че злобната и лелка и е жива

# 68
съмнявам се, че може да покажат Лола по-мръсна от днешният епизод. Какъв е проблема да не иска да се изкъпе? Тя на негърка е заприличала вече.
Хареса ми момента с Присила като видя дрехата на чистачката #Shocked еи такива очи отвори Joy

# 69
  • au bout du monde
Лола явно иска да си умре на гробището и за това съвсем се е занемарила.Самонаказва се newsm78

# 70
  • Варна
То хубаво се самонаказва, но защо сценаристите наказват и нас? Щеше да стане зян току-що погълнатият ми обяд, когато я видях синьо-кафява с розови долни клепачи  Sick
Добре, че са братята Галеано - заради тях гледам в момента.
Дано утре Лола се предаде на полицията, че може да я изкъпят най-накрая. Само като гледам и ми мирише вече.

# 71
  • au bout du monde
Ми така си е историята.Въпросът е да стане възможно най-мръсна и всички в селото да говорят само за призрака от гробището.Ако я бяха намерили бързо нямаше да се постигне ефекта.

# 72
Много бързо бяга. Как само се бие със полицаите Joy hahaha Изкараха я по-силна от тях #Crazy

# 73
аз изпуснах днешния епизод ,но утре сутринта ще наваксам.Нещо интересно случи ли се изобщо

# 74
Сериалчето е съвсем ново,все още се снима Crazy едва на 80 епизод са Laughing Има доста добри отзиви за него Peace

Дана Гарсия е участвала в : "Предателството"- по БТВ, "Разбито сърце"- Нова, " Изпитание на любовта"-БТВ, Трима братя три сестри"-БТВ

Сегундо Сернадас: "Дивият ангел"-сега върви по Евроком София, "Името на любовта" и др.

Мария Елена Дьоринг-"Вдовицата в бяло" 1996 Heart Eyes

Адриана Кампос
- "Зоро","Изпитание на любовта","Зрънце любов"

Кати Барбери
-"Заради любовта ти" Heart Eyes,"Доня Барбара"
Да сериалчето си го бива, аз заради Дана го гледам, тъй като участва в Трима братя, три сестри, а за мен няма по-добър сериал от този. Просто единствения тогава, който ми доставяше удоволствие да гледам всеки негов епизод Party Crazy
Дано почнат да дават повече латино сериали, защото от тея турски бози ми втръсна Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт