Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 274
  • 436
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Силве, заловиха Лола - то беше дърпане, влачене, крясъци... В полицията тя призна, че е убила леля си и така свърши серията. Друго кой знае какво май не се случи.

# 76
  • София
   На мен Дана Гарсия хич не ми се връзва за тази роля.Годините са и повече от годините на персонажа и. А пък и ми е втръснала,а и откак си сложи силикон в устата, направо ми е неприятна, но гледам, да видя сюжета!"Племенницата" също ми е много грозна, и в друг филм я гледах и хич не ми харсеваше. Лола пък предния ден нищо и нямаше, когато я хванаха вече беше подивяла?

# 77
  • Варна
Е, верно са и повече годините, но поне не и личат... Ако знаеш в сериала от 13.30ч какво чудо е! И аз не знам защо така подивя, уж искаше да се предаде, ако ще и в лудница да я затворят, като я хванаха пък - изтрещя. Съмнявах за горната устна на Лола, значи има нещо наистина. Обаче пък ми стана жал като се вкопчи в кръста на гроба на баща си, и след това при срещата и с Лоренса. Тези дни съм сантиментална нещо...

# 78
  • София
Е, верно са и повече годините, но поне не и личат... Ако знаеш в сериала от 13.30ч какво чудо е! И аз не знам защо така подивя, уж искаше да се предаде, ако ще и в лудница да я затворят, като я хванаха пък - изтрещя. Съмнявах за горната устна на Лола, значи има нещо наистина. Обаче пък ми стана жал като се вкопчи в кръста на гроба на баща си, и след това при срещата и с Лоренса. Тези дни съм сантиментална нещо...
Там пък синът на жената, която отгледа Хуан де Диос е по-стар от майка си! Joy

# 79
Най-накрая има някакво действие. Вече се бях отчаяла. Grinning

# 80
   На мен Дана Гарсия хич не ми се връзва за тази роля.Годините са и повече от годините на персонажа и. А пък и ми е втръснала,а и откак си сложи силикон в устата, направо ми е неприятна, но гледам, да видя сюжета!"Племенницата" също ми е много грозна, и в друг филм я гледах и хич не ми харсеваше. Лола пък предния ден нищо и нямаше, когато я хванаха вече беше подивяла?

Извинявай ти за първи път ли виждаш Данна Гарсия? Устните и са пълни още от  ''Отмъщението'' преди почти десет години...къде видя този силикон?Освен това не виждам кое и е много на годините при положение че изглежда на 20...само погледни какви 15 годишни щъкат по родните улици и тогава коментирай пак възрастта и.

# 81
  • София

Извинявай ти за първи път ли виждаш Данна Гарсия? Устните и са пълни още от  ''Отмъщението'' преди почти десет години...къде видя този силикон?Освен това не виждам кое и е много на годините при положение че изглежда на 20...само погледни какви 15 годишни щъкат по родните улици и тогава коментирай пак възрастта и.
Сега трябва да наведа глава и да се засрамя ли? Не може всички да харесват едно и също и слава Богу!И устните и са пълнени.И да, не за първи път я виждам и затова забелязах още в тримата братя и сестри ,че устата и е кофти.И него не гледах заради нея.

# 82
  • Варна
Момичета, да запазим добрия тон. Аз, дето гледам сериали от миналата година насам, че забелязах пълнената джунка...Определено има нещо. Иначе си беше обичайният муден и разтегнат епизод. Добре поне, че лелята избухна, бях се присетила тези дни за нея.

# 83

Извинявай ти за първи път ли виждаш Данна Гарсия? Устните и са пълни още от  ''Отмъщението'' преди почти десет години...къде видя този силикон?Освен това не виждам кое и е много на годините при положение че изглежда на 20...само погледни какви 15 годишни щъкат по родните улици и тогава коментирай пак възрастта и.
Сега трябва да наведа глава и да се засрамя ли? Не може всички да харесват едно и също и слава Богу!И устните и са пълнени.И да, не за първи път я виждам и затова забелязах още в тримата братя и сестри ,че устата и е кофти.И него не гледах заради нея.
Дана не е стара толкова много набор 78 е, ако това е старо здраве му кажи, пък и тя изглежда много добре Peace В трима братя е едва на 25-26 и не мисля, че има силикон в устата, просто и слагат силиконов гланц и така изглежда. Crazy  На мен повече ми харесваше сестра й, дето играеше, ама и тя си е много добра актриса. Който е пропуснал да я гледа в Трима братя, три сестри много е изпуснал Mr. Green

# 84
  • София
   Не съм казала, че е стара, а че за тази роля не става. Лола би трябвало да е най-много на 18-20 г,  Дана е на 32 . Тримата братя и сестри съм го гледала в няколко версии, но така и не разбрах какво му харесват.Това,че не съм го гледала и с Дана не е никакъв пропуск.

http://www.telenovella-bg.com/actors/view/danna-garcia Ето и устата преди!

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:46 от Тайна

# 85
сега изгледах вчерашната серия  Grinning
Еее най-накрая разбраха коя е.Сега е интересна срещата между двамата.
Интересно ми е дали наистина ще я изпратят в лудница  newsm78

# 86
Може и да има малко силикон, но какво от това. Стои и естествено и освен това и ходи. Не като Мара Отварачката. Аз мисля, че е идеална за ролята, защото има много миловидно изражение и съвсем спокойно може да мине за 20 годишна. Ако аз на нейните години изглеждам по този начин ще съм много щастлива Simple Smile. Другото, което ми харесва в Дана, е че и липсва тази похотливост, която е присъща на повечето актриси от този род, което ги прави да иглеждат евтино, докато Дана изглежда като жена от висшето общество. Казвам го без да се заяждам, който не е гледал Трима братя три сестри много е пропуснал. За мен Дана и Марио са вечната двойка.
(едно малко отклонение - по-скоро главният герой не е подходящ за ролята, защото е на почти 40 години)

# 87
аз също харесвам Дана Гарсия и мисля че си е съвсем подходяща за ролята.Какво значение има на колко години е.ТЯ изглежда много,много добре

# 88
В днешният епизод гримьорите се бяха поизложили малко. Първоначално Лола беше с негърско черно лице. После след като я освободиха от линейката и я върнаха в полицията лицето и беше по-чисто, евентуално от сълзите. После като пътуваха към къщата лицето и отново стана негърско newsm78.
Иначе днешният и вчерашния епизод ми харесаха. Има някакво действие. Grinning. Харесаха ми как пищяха племенницата и майка и накрая Joy

# 89
Може и да има малко силикон, но какво от това. Стои и естествено и освен това и ходи. Не като Мара Отварачката. Аз мисля, че е идеална за ролята, защото има много миловидно изражение и съвсем спокойно може да мине за 20 годишна. Ако аз на нейните години изглеждам по този начин ще съм много щастлива Simple Smile. Другото, което ми харесва в Дана, е че и липсва тази похотливост, която е присъща на повечето актриси от този род, което ги прави да иглеждат евтино, докато Дана изглежда като жена от висшето общество. Казвам го без да се заяждам, който не е гледал Трима братя три сестри много е пропуснал. За мен Дана и Марио са вечната двойка.
(едно малко отклонение - по-скоро главният герой не е подходящ за ролята, защото е на почти 40 години)
newsm10 Точно така съгласна съм с теб. Сериала е класика и е просто велик, не само за Дана и Марио, които пресъздадоха героите си по уникален начин. Те участват и в друг сериал заедно "Предатеството" даваха го пак по БТВ. Но не се притеснявайте четох, че Трима братя, три сестри ще го пускат отново по БТВ за 3 път тази есен, така че тези които са пропуснали да гледат ще могат да си наваксат Mr. Green tooth

Общи условия

Активация на акаунт