Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 250
  • 436
  •   1
Отговори
# 330
става все по интересно и по интересно.някой знае ли как заваршва

Със сватбата на Марсело и Лола!... Мапетитките сами си тръгват от имението.

# 331
  • София
става все по интересно и по интересно.някой знае ли как заваршва

Със сватбата на Марсело и Лола!... Мапетитките сами си тръгват от имението.
А Марсело ще се жени ли за Ма Петит?

# 332
За жалост да, ама смъртта на Акилес осуетява сватбата...   Whistling Whistling

# 333
За жалост да, ама смъртта на Акилес осуетява сватбата...   Whistling Whistling

Или е ДА, или е НЕ....
Отговорът е НЕ - в деня на сватбата пред църквата пристига Лола с трупа на Акилес и Присила решава, че не е на хубаво да се жени, когато има мъртвец и въпросът със сватбата остава висящ, но тя всъщност сама не съзнава, че дълбоко в себе си Марсело вече не й е интересен.
Иначе в качеството си на годеница тя и майка й започват да се разпореждат в имението и уволняват всичката прислуга. Лоренса им дава право да правят каквото си искат... Така цяла година, докато Марсело е в столицата.

# 334
  • София
За жалост да, ама смъртта на Акилес осуетява сватбата...   Whistling Whistling

Или е ДА, или е НЕ....
Отговорът е НЕ - в деня на сватбата пред църквата пристига Лола с трупа на Акилес и Присила решава, че не е на хубаво да се жени, когато има мъртвец и въпросът със сватбата остава висящ, но тя всъщност сама не съзнава, че дълбоко в себе си Марсело вече не й е интересен.
Иначе в качеството си на годеница тя и майка й започват да се разпореждат в имението и уволняват всичката прислуга. Лоренса им дава право да правят каквото си искат... Така цяла година, докато Марсело е в столицата.
Цяла година? Колко време ще продължава този филм?Аз си мислех,че скоро свършва!

# 335
 Laughing
Цяла година от действието... Сериалът трябва да свърши до края на септември.

# 336
  • София
   Стреснах се! Дано тая година мине само като надпис "след 1 година"! Peace  Че щом един ден го правят в 5-10 серии, колко ли ще им трябва за една година?

# 337
  • Варна
На леля Марта и в началото на сериала ли й бяха така нажилени джуните? Струва ми се, че не бяха чак толкова провиснали и разкапани...Не ми се връща да търся назад из в-бокса.

# 338
На леля Марта и в началото на сериала ли й бяха така нажилени джуните? Струва ми се, че не бяха чак толкова провиснали и разкапани...Не ми се връща да търся назад из в-бокса.
На мен също ми се струва, че нещо има разлика.

# 339
За най-нетърпеливите ето клипче на финала http://www.youtube.com/watch?v=BkWxI_QK2fw&feature=more_related

# 340
В днешният епизод забелязах, че Присила каза "дядото" на Лола. Беше към петнайстата минута. Разговора беше за това как Лола се появила със леля си и "дядо си"- това са думи на Присила. Нали уж предполагаха, че са любовници, откъде това "дядо"? Нали никой освен свещеника и лелята не знае за роднинството

# 341
  • София
В днешният епизод забелязах, че Присила каза "дядото" на Лола. Беше към петнайстата минута. Разговора беше за това как Лола се появила със леля си и "дядо си"- това са думи на Присила. Нали уж предполагаха, че са любовници, откъде това "дядо"? Нали никой освен свещеника и лелята не знае за роднинството
Аз не гледах две серии, може някой да се е изпуснал!

# 342
"срещнахме онази злокобна птица и мъртвият й дядо"

Това са точните думи на Присила и явното недоглеждане (за кой ли път) на сценаристите.......  Whistling Whistling ooooh! ooooh!

# 343
  • Варна
Или грешка в превода?

# 344

Не, просто сценаристите на филма не са се сетили, че още не се е разбрала истината и са й цопнали тия реплики, без да съобразят.......  hahaha hahaha hahaha Не им е за първи път....  Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт