ПЛЕВЕН - 131

• 42 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Мама НушИ, не видях някой да напада Айс, напротив, всички даваме добронамерено мнението си и съветите си, за да се успокои и да мисли по-трезво, а не да се поддава на първоначалната си емоция.
По-тъпо би било тя да напише нещо, да се оплаче и мнението й да висне като глас в пустиня.

Деси, и аз не мога да деяна много на шум. А той след 17ч. у нас е невъобразим  Laughing Ако някой ми се обади по телефона комуникацията е силно нарушена от викове, пеене, бръмчене, клопане... Crazy
Затова времето след 22ч. вече е благодат за ушите ми  Joy

# 481
здравейте, мами от Плевен.извинявам се че се натрапвам при вас понеже съм от Троян,но бих ви помолила да ми препоръчате педиатър от който сте доволни.благодаря предварително

# 482
Дикси, да си призная честно от това, което прочетох не малка част я обвиниха, че е взела възглавницата на мъжа си. Е, и? Ако няма друга възглавница вкъщи, а ми е нужна за детео и аз бих взела на тази на моя мъж. Защо трябва да го е направила ,за да тормози мъжа си/ защото имаше и такова мнение/. Естествено, че е по-добре да се изрази мнение по въпроса, отколкото да остане неотбелязан проблемът, но да навлизаме чак толкова надълбоко в семейството има, че да се чудим кой на кого прави напук, някак си ми се вижда много. В никакъв случай не претиндирам, че съм права, просто споделям мнение.

katqG , аз съм доволна от д-р Йонов и от личната си лекарка - д-р Маринова.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 17:36 от Мама_НушИ

# 483
Мама Нуши, за мен доктор Йонов си е неонатолог и се занимава повече с такива бебета и деца. Отделно, че няма частен кабинет и за хора от друг град може да ги приеме единствено горе в неонатологията, а не знам да му е практика да го прави. Там все пак влизането е строго ограничено.
Освен ако за 1година не си е направил някъде кабинет, което и мен лично много ще ме радва.

# 484
Мама_НушИ, аз смятам, че въглавницата беше просто катализатор на потока от мнения, които са били неизказани от доста време. Все пак Айс не пише от вчера при нас.
За мен историята с възглавницата не е никакъв проблем.

И четиримата сме при д-р Маринова в 3-то ДКЦ и съм доволна.

# 485
Дикси, аз както знаеш съм отскоро във форума и не съм много наясно какво сте си писали преди. Просто сега ми направи впечатление, затова реагирах. Не съм имала нищо лошо предвид никого, така че няма смисъл да се води какъвто и да било спор повече.  newsm10
И ние сме при Мринова на Сторгозия, явно с теб сме комшийки Simple Smile

Мира, аз съм викала д-р Йонов 2 пъти вкъщи,като единият път Миро дори не беше болен.Просто исках да си сверя часовника така да се каже. Вторият път Миро беше на около 10 месеца, когато го извиках и то в неделя вечерта. С Маринова поставиха една и съща диагноза и им се покриха  горе-долу рецептите. Естествено посещението се заплаща, но поне се отзовава.

# 486
Е, и? Ако няма друга възглавница вкъщи, а ми е нужна за детео и аз бих взела на тази на моя мъж. .

Наистина ли смяташ, че Айс има само тази възглавница в къщи  newsm78 Ако е така ще и подарим за рожденният ден 5.

# 487
Нуши, не сме комшийки вече. Но си запазих личната лекарка на Сторгозия  Peace
И не спорим, говорим си  Hug

# 488
Деси, и аз не мога да деяна много на шум. А той след 17ч. у нас е невъобразим  Laughing Ако някой ми се обади по телефона комуникацията е силно нарушена от викове, пеене, бръмчене, клопане... Crazy
Може да дадеш пример с моментите, когато говориш с мен  Mr. Green ПолудЕх, ей, Тони, все едно мен ме описваш със списъците.....  Crazy
Т меря, уж познавам, но Анатоли все тика термометъра.
Мама_НушИ, аз смятам, че въглавницата беше просто катализатор на потока от мнения, които са били неизказани от доста време. Все пак Айс не пише от вчера при нас.
Тъй  Peace
Друго има ли да отбелязвам, че все пропускам?
Ааа, зверски ме боли кръста.Адаш, уелкъм в твоя клуб  Wink  

# 489
Мама Нуши, да, за спешни повиквания естествено, че ще се отзове.
Но имах предвид, че той не е най-добрият вариант за хора от друг град, тъй като няма кабинет.
Или поне нямаше до скоро.

# 490
И аз съм от родителите, които съ напракъснато с децата си. Иска ми се да отидем някъдеза ден два с мъжа ми, или поне да останем някоя вечер сами, но за две години и1 месец не ни се е случвало още. Голяма веселба е наистина с 2 деца, но като чели е по-добре да са с по-малка разлика от моите. Въпреки че сина ми страшно много ми помага.
Списъци не правя, защото след това трябва да си запиша къде съм си сложила списъка Simple Smile Благодаря за магазините за които ми казахте, тях си ги записах за да не ги  пропусна
И аз не видях който и да е да напада Ice. Тя споделя нещо и е нормално да има коментари по написаното.
Мама_НушИ, не мисля че е уместно да се публикуват из нета телефоните на хора от които не сме взели изрично съгласие за това.

# 491
Абе, стига с тази прословута възглавница, бе  Joy
Голяма работа - взела му възглавницата, той се размрънкал, тя пък не му останала длъжна и така.....Довечера ще са забравили за нея, а ние тук още си я коментираме  Laughing
Айс, наръси му възглавницата с твой парфюм, поръси му я с листа от рози и я остави прилежно на мястото й. Ай, ще му се не види възглавницата  Hug  Hug

д-р Йонов вече е в новата АГ клиника "Св. Марина". Там дали има приемни часове обаче не знам.

# 492
Фтал ,не смятам, че иам само една възглавница, просто така се изразих.

Atrakcia , това с кръста е гадно. От опит знам колко е отвратително, дано скоро ти мине.

Имам сърцебиене, нещо съм се разтреперала. И искам да ви питам имате ли някаква информация относно това до колко е вредно да пиеш кафе, докато кърмиш.

Миро си стегна една чанта,сложи една четка за дрехи, отмъкна ми портмонето и ще заминава. Прав беше баща му, че след кучето и папагала накрая и детето ще избяга, ама... Rolling Eyes

Дикси,наистина- стига с тези възглавници.
Кажи как вървят танците , харесва ли ти? Има нов клуб точно на центъра и аз мисля да видя как е там.По-близо ми е.

# 493
Кафе с кофеин за теб е вредно дотолкова, че ако прекалиш ще си докараш сърцебиене и ще вдигнеш кръвно. А за детето също не е добре. Ще се превъзбуди. И ако се пие кофеиново кафе е добре да е разредено, т.е. по-слабичко и непосредствено след кърменето. Поне това аз знам. Кърмачките наблягат на безкофеинови кафета или чайове.

# 494
Възглавници вече бол вкъщи.Взех на малката и матрак и то цяла спалня стана вече нейното.Има място за още едно малко бебе...но момченце да е.Но на детето вече му е широко.Обича удобствата то.Хайде стига толкова със възглавниците newsm10.

Общи условия

Активация на акаунт