ПЛЕВЕН - 131

• 42 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Tинa дано скоро се оправи палецът ти и да не те боли Hug

# 571
Момичета, знаете ли нещо за прожекция на Бакогани в Мола утре. Едно момченце от на Марти групата ще ходи, но не разбрах в колко часа, а в сайта им не пише нищо за Бакогани  Rolling Eyes

Една приятелка ми се обади - видяла афиш - от 10 часа е, ама в сайта няма нищо   newsm78

# 572
Егати  и златното киноа бе Косе  ooooh! аз точно киноа разхищавах оня ден като дадох на Ели да си играе със зърна и кус кус

Ох, излиза ми се вече, ще взема да ги разходя двете моми до този магазин да разгледаме.

Валенце, мерси за сайта, ще разглеждаме после.

В софийските болници правят някаква карантина заради морбилито, в инфекциозна имало доста дечица с шарката и на нас ни се отлага утре лекцията в Майчин дом  Sad

Тина е прекалила с танците  Hug

# 573
ДеЩоВиди разходи децата си щом ти се излиза.И за теб и за децата ще е добре.
Тъкмо ще си поиграят в снега а следобед ще спят.

# 574
Дес,скъпичко е,но аз го готвя 3-4 месеца и не ми се овижда толкова
Тина,да не си хидл на стриптийз танците,за които Ани спомена? newsm78
Как хубаво напече,а аз съм се заринала с дрехи за гладене,дето все мен чакат Whistling
Дикси ми се губи тази сутрин newsm78

# 575
Муза Музовска остави дрехите за гладене които те чакат за по-късно.Ние с малката излизахме за кратко но пак ще излезем че хубаво напече слънцето.И мен вкъщи не ме свърта вече...навън си е супер.Голяма съм "домошарка".

# 576
Как хубаво напече,а аз съм се заринала с дрехи за гладене,дето все мен чакат Whistling
Таман се чудя дали да ги извеждам  Thinking За гладене не ми говори  Tired

# 577
Ооооо, ама вие още гладите?
Аз гладих до 2г на Калина и сега вече спрях. Не виждам смисъл, а и хич не обичам.
Мои дрехи или на мъжа ми няма какво да им гладя, то са дънки, блузи и пуловери.

# 578
  • София
Аз гладя всички горни дрехи,не виждам как няма да има за гладене в къща с родители и дете/деца.Колкото и да е горните  дрехи не можеш да ги облечеш директно.Гладя и дънки,и пуловери,че даже и панталоните на децата за вкъщи,макар че те са си като анцузи.Много мразя да са ни намачкани дрехите.Тоест всичко от пералнята без бельото отива за гладене.Освен това всеки ден риза и панталон на Ангел. Tired

# 579
хахах, Валенце, какъв аватар!

не мога да изляза с двете и количката, тротоарите не са разчистени, зор ще ми е

и аз не гладя, простирам така, че да не се мачка особено, ако има нещо по-омачкано го гладя преди да изляза, но скоро не се е случвало, лятото може би по-често. На Елена не и гладя нещата откакто стана на три месеца.

# 580
  • София
Мда,аватара ми е супер,показва че и дебелите може да са красиви. Laughing
Абе и азкато ги извадя от сушилнята дрехите са много изпънати,повече отколкото след центрофугата,обаче не може да не се изгладят.А така мразя да гладя.

# 581
Валенце, е добре де, ти измачкани ли ги вадиш от пералнята? И как гладиш пуловерите, че нещо не ми е ясно, тази ютия не се ли залепя като мина по власинките?
Не знам, аз гладя памучни блузи и разни други летни от материи, които се мачкат.

# 582
Косе, тук съм, но след вчерашният ми принос за изписване на темата, днес нямам муза  Laughing

Не гладя нищо освен дреха, която съм приготвила за обличане и то преди да я облека. На децата също гладя само за фасон преди да излезем, на Емо също   Laughing У нас сме си негладени.
Майка ми е луд фен на гладенето - като натрупа прибраното пране и го почва - дрехи, чаршафи, че и хавлиени кърпи  Crazy
От малка си спомням нейните нескончаеми гладения. Опъва дъската пред телевизора и ги почва. За мен това си е губене на време  Laughing

Тина, как пък си контузи палеца на крака?

Бакуганите не са ли в неделя? Гледах реклама по телевизията за тези прожекции, но дали не чух неделя?  Thinking

# 583
Ееее, тъкмо започнах да си мисля, че съм най-лошата домакиня. )))
Ама никой не може да ме накара да гладя по 2-3часа. А и какъв е смисъла, като ги сгънеш тези дрехи и прибереш в гардероба...и то топли и после като ги извадиш са по-зле и от негладени.
Не знам с каква цел пък се гладят чаршафи и др. подобни...гладила съм си в Свищов, когато съм се чудела вече какво да правя. Simple Smile

# 584
  • София
Валенце, е добре де, ти измачкани ли ги вадиш от пералнята? И как гладиш пуловерите, че нещо не ми е ясно, тази ютия не се ли залепя като мина по власинките?
Не знам, аз гладя памучни блузи и разни други летни от материи, които се мачкат.

Ми да,Мира,измачкани ми излизат от пералнята,поне така ми изглеждат.Според Ангел не са измачкани.Аз навремето му гладех и камуфлажа Laughing.Не съм добре,зная,но ми е гадно да се гледам измачкана дори и вкъщи.Не залепя нищо на пуловерите,имам си от 7 години върху ютията едно специално приспособление,нищо не лепи по него,даже по пуловерите ютията се плъзга като по коприна. Grinning

От малка си спомням нейните нескончаеми гладения. Опъва дъската пред телевизора и ги почва. За мен това си е губене на време  Laughing
Аз правя същото,вечер докато гледам Листопад гладя.Никога не прибирам дрехите в гардероба неизгладени,най мразя като тръгнем да излизаме и да се окаже,че трябва да се изглади нещо.Обаче пък нямам място в гардеробите за закачалки.
Луда,какво да направя. Crazy
Мира,ама аз не ги сгъвам,почти всичко стои на закачалки,освен анзуците.Вечер гладя по максимум половин час,какви два три часа говорите не знам.Една пералня-грубо половин час.
Е дайте сега да не говорим за лоши домакини и добри,това си е просто навик,не друго.

Общи условия

Активация на акаунт