Отговори
# 60
Ехооооооооооооо, тука съм вече и аз - КОНИЗИРАНА, но жива и в добро състояние...  Laughing
Много съм доволна, че всичко мина добре, операцията беше вчера сутринта и днеска на обяд си бях у нас. Нямам болки, само малко кървя и това е...
Ще чакам сега резултатите от изрязания конус...
Браво на теб! Ще стискаме палци за добри резултати...  bouquet

# 61
Ехооооооооооооо, тука съм вече и аз - КОНИЗИРАНА, но жива и в добро състояние...  Laughing
Много съм доволна, че всичко мина добре, операцията беше вчера сутринта и днеска на обяд си бях у нас. Нямам болки, само малко кървя и това е...
Ще чакам сега резултатите от изрязания конус...
Браво на теб! Ще стискаме палци за добри резултати...  bouquet
Благодаря!!!  bouquet

# 62
  • Варна
Обясниха ми ,че това било от силното възпаление ,което имам . Незнам вече на кой да вярвам .
Само се моля да не е нещо сериозно. Praynig

# 63
  • София
brambi,   Hug Hug Hug   добре дошла - много се радвам ,че всичко е минало добре и ти също си добре !!!  Peace newsm10    Стискам палци за  добър резултат от хистологията !!! Peace Peace Peace

Julyy ,  трудно е да препоръчам някого  след като самата аз съм ги обиколила почти всички - с изключение на  Д-р Ганчева , но сега съм твърдо решила ,че ще отида и при нея .......... Но честно казано , доколкото знам от момичетата тук , които са от Варна  - там си имате  много добри  и отговорни специалисти , така че  мисля че няма смисъл да  " биеш"    напразно път  до  тук .   А и доколкото знам във Онкологията във Варна ти поемат безплатно  изследвания и всичко ....  Успех ти  желая !!!  Praynig Peace

# 64
  • Варна
Да ти кажа и аз какви ли не светила обиколих тук и още не съм намерила "моя "гинеколог.

Мислех ,че в София наистина има добри специалисти ?!

Дано се включат момичетата от Варна ,да видим те кои ще ми препоръчат .

Много е трудно вече да попаднеш на свестен гинеколог за съжаление. Confused

# 65
  • София
      Много си права , за всичко което казваш !  Hug  Peace

Но  за жалост реалността е такава !    ooooh!

# 66
Имам нужда от едно силно кафе, нощес пак свалях температура, а после пък преобличане и какво ли не...не съм спала хич. Дано вече поне спре да вдига температура вечери нощем, след аналгин и после след час нурофен и още един час с кърпите успях да я сваля...
Дано бързо се оправяте и успеете да свалите температурата. Hug
Дано... благодаря, Ива !  bouquet
И днес следобед пак беше така, ходихме пак на лекар, ако утре следобед пак е с температура ще трябва да минаваме на антибиотик, дано ни се размине.

Мира, не давай антибиотик ние се разминахме, правихме инхалации с лайка и сода, както гаргара с преварена вода и морска сол, както и капах от същото, изведнъж всичко изчезна и Т и сополиииии Party Party Party сега диша свободно.

Брамбиии добре дошлаааа, как си и как се чувстваш?

# 67
brambi много се радвам , че си в добро настроение. Радвам се , че всичко мина бързо и добре. Ще видиш , че всичко ще бъде минало, разбира се сега ще се притесняваш за резултатите, но повярвай , че когато са положителни мислите и всичко ще е както трябва. Прегръдки от мен  Hug Hug Hug Пиши за всичко което те притеснява и ще видиш , че тук всички ще споделят с теб и ще те успокоят. А съветите са безценни.  Heart Eyes

Julyy ей ме на "момичето"  Mr. Green от Варна. Кажи при кое  "светило" си ходила  от Варна, за да обменим информация. Разкажи , кажи имена. Даже мога да предположа при кой си ходила  Wink щом са толкова много. Пиши, а аз ако мога ще помогна.  Peace

Джесика
тук съм душо. Чак сега намерих време да седна на компа.

Цунки на всички от мен   love001

# 68
Реаааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бобииии слизай от балконааааа

Ще видиш , че всичко ще бъде минало, разбира се сега ще се притесняваш за резултатите, но повярвай , че когато са положителни мислите и всичко ще е както трябва.

ето това е най важнотооооооо  Hug Hug Hug

# 69
  • София
    Ехооооооо Реа Hug Hug Hug Hug   добра вечер !!!

То и аз не съм се спряла днес и чак вечерта  поседнах тука , ама сега ще  Ода  да си

1countingsheep smile3524 newsm46

Лека нощ на всички !!!

Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 70
Rea, Gesika и Снеоч - БЛАГОДАРЯ ВИ!!! Hug Hug Hug

# 71
Синеоч, и аз видах Бобчо на балкона, ама нещеЯ да слезе при нас  Rolling Eyes що тъй Боби?

Лека нощ Джесика, аз още няма да си лягам щото нещо не ми се спи, явно от кафето в 16ч  Mr. Green

# 72
brambi добре дошла Hug когато имаш време драсни два -три реда как мина да разкажеш, знаеш че и аз чакам още и си преживявам страх предварително. Надявам се да си добре.

# 73
brambi добре дошла Hug когато имаш време драсни два -три реда как мина да разкажеш, знаеш че и аз чакам още и си преживявам страх предварително. Надявам се да си добре.
Да, добре съм, но преживях всичко с голям страх, защото съм голямо шубе. Не се притеснявай за нищо, нищо не се усеща, мен ме приспаха още в стаята, в леглото и после помня само, че се събудих, когато всичко беше свършило, бях с катетър и цяла нощ не смеех да мръдна, да не би да ме заболи нещо  #Crazy от това само където ми пострада гърба и гръбнака - адски ме боляха, то толкова лежане само в една поза... - абе аз съм ужас...
На другия ден като ми махнаха катетъра и тампонадата вече е друго,/това днес/. Нямам никакви болки, малко кървене и това е ...
При целия ми престой в болницата, след самата операция само спях, та даже и до момента на изписването пак спях..  Joy
Така че, няма какво да се притесняваш, по-важното е да се оправи навреме проблема.
Ха-ха-ха, сетих се, че после питах доки дали е махнал "копелето" от мен, милия човек - какво ли си е помислил...
За капак пък сутринта взех, че ядосах анестезиолога преди операцията - нещо не можах да го разбера, а той се издразни, че искам да си изчакам моя доктор, дори и за упойката. И така, ама такава съм си аз... страхлива.

# 74
  • Варна
Rea ,ще се радвам да обменим информация .

Ще ти пиша на лични за да не разводнявам темата излишно за "специалистите" във Варна Wink

Общи условия

Активация на акаунт