Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 588
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Ледената кралица мерси за инфото  Hug Heart Eyes
Грижиш се ти редовно да задоволяваш любопитството ни, докато го няма филма. Добре, че те има и не се налага да гледаме само картинки в оригинал на турски  Party

# 107
Благодаря ви за новата тема...всички сте много сладки и прекрасни...

# 108
Али Ръза е простил на Неджля и може би е готов да я приеме отново, но как биха живели заедно Неджля и Лейля?
И аз си мисля ,че в това е основния проблем.
Може би Али Ръза затова изчаква,Лейля да се посъвземе малко.
ББСблъсъка между двете ще си е направо грозен, наистина понякога е трудно да простиш,когато си бил жестоко наранен

# 109
Аз си мисля, че Неджля няма да се прибере, но ББ да каже  Peace

# 110
Али Ръза е простил на Неджля и може би е готов да я приеме отново, но как биха живели заедно Неджля и Лейля?
И аз си мисля ,че в това е основния проблем.
Може би Али Ръза затова изчаква,Лейля да се посъвземе малко.
ББСблъсъка между двете ще си е направо грозен, наистина понякога е трудно да простиш,когато си бил жестоко наранен

Тогава защо продължава да повтаря,и пред Лейля,че Неджля е мъртва за тях?С това показва,че грешката на Неджля е непростима,за него,а в теговото семейство,щом нещо е непростимо за него,то задължително трябва да е непростимо за всеки негов член!Тогава Лейля,как би могла,дори да помисли,че е възможно един ден сестра й да се прибере?!

# 111
  • Пловдив
Ледената кралица мерси за инфото  Hug Heart Eyes
Грижиш се ти редовно да задоволяваш любопитството ни, докато го няма филма. Добре, че те има и не се налага да гледаме само картинки в оригинал на турски  Party
Любопитството е основна движеща сила на прогреса  tooth. Покрай "Листопад"-а ще взема да науча и турския Grinning Joy.

В оригинал Джаврието е много "сладка" и неспирните и мрънкания звучат много "приятно" #Cussing out дотолкова, че става само за трепане #2gunfire  bash tooth

# 112
  • Вече в моята си приказка...
Чакам довечера епизода с нетърпение.  Crazy
Много се радвам, че Фикрет и съпругът й започват да се откриват един друг.
А дали Али Ръза е простил на дъщеря си, мисля, че да! Но дали Неджля ще се върне в дома си?! Предпочитам отново да бъдат заедно с Джем!

# 113
rozi-maxi според неговото възпитание,това е непростимо,но възпитанието е едно, а сърцето показва съвсем друго.
И мен ме дразни с тези крайни възгледи,но не мога да си представя,че ако нещо се случи с Неджля той няма да й се притече на помощ.
ббПреди да си я приберат,ще попитат Лейля дали е съгласна и тя ще се съгласи,но няма да е готова да се справи с последствията и оттам идват грозните сцени
После,когато Лейля се върне при Оуз,той пак така ще се дърпа и дори няма да иска да я види ,когато тя е в болницата,но накрая пак ще й прости.
За Али Ръза е важно,момичетата му да не са заедно с Оуз.
Даже понякога си мисля,че ако сценаристите убият Оуз и Лейля остане самотна майка,той пак ще си я прибере,въпреки възпитанието си и хорското мнение

# 114
Любопитството е основна движеща сила на прогреса  tooth

Да  съгласна съм за любопитството и като добавим към него и мързела, те двете са в основата на всички технически постижения на човечеството  Joy Joy Joy

Според вас къде е основата на причините за непрекъснатото съревнование между двете сестри и съперничество за любов, внимание, мъже, пари, парцалки? Неправилно възпитание или на тях си им идва отвътре да са си такива злобнички и завистливи  newsm78
Аз мисля, че не са им обръщали достатъчно внимание, докато са били по-малки, както сега никой не обръща внимание на Айше. За това всеки жест на внимание сега, колкото и малък да е, възприемат като нещо много голямо. И се лепват за човека, който го е направил.  Thinking

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:18 от Cheburashka

# 115
rozi-maxi според неговото възпитание,това е непростимо,но възпитанието е едно, а сърцето показва съвсем друго.
И мен ме дразни с тези крайни възгледи,но не мога да си представя,че ако нещо се случи с Неджля той няма да й се притече на помощ.

Че на него не му ли е ясно,колко ужасно се чувства Неджля в момента,в каква безисходица е,след като се разбра,че Джейда носи  детето на Оуз,че той е лъжец и измамник!?Ето,тя има нужда от него.А той къде е!?Отиде да види в каква къща живее,сякаш това е най-важното ooooh!.

Много харесвах Али Ръза,обаче,в последно време,постоянно ме разочарова.

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:34 от rozi-maxi

# 116
Аз също мисля ,че е липса на внимание.
Само с поучения,без разговори не може да се създаде подходяща основа за възпитание.
То между Али Ръза и Хайрие липсва комуникация за важните неща,а камо ли между децата.
Двете момичета се въртяха повече около майка си и нормално е да са  поели повече от нейния манталитет.
Али Ръза си четеше книжките ,а момичетата си правеха каквото им дойде на ума.

# 117
Аз също мисля,че липсата на внимание в детството е оказало голямо внимание,също така липсата на диалог между деца и родители.Моята най-добра приятелка е майка ми,а при тях това не го виждам.И за мен вината е в Хайрието.

# 118
Мисля,че Али Ръза прости на Лейля,защото не е прегрешила кой знае какво Peace Виж пък при Неджля е друго-тя направо съсипа цялото семейство Crossing Arms
...И семейството на Джем...  Rolling Eyes

# 119

Че на него не му ли е ясно,колко ужасно се чувства Неджля в момента,в каква безисходица е,след като се разбра,че Джейда носи  детето на Оуз,че той е лъжец и измамник!?Ето,тя има нужда от него.А той къде е!?Отиде да види в каква къща живее,сякаш това е най-важното ooooh!.

Много харесвах Али Ръза,обаче,в последно време,постоянно ме разочарова.
Той,че е наясно,наясно е...
Но сценаристите така са решили.И аз много се ядосвах в началото,но сега се убеждавам,че ако Неджля се прибере веднага Оуз и Джейда какво ще правят самички.Няма да е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт