кога се появяват парвите сълзи

• 11 445
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • София
1та сълзичка видях още в родилния дом, даже беше заспала плачейки, и сълзата не беше изсъхнала. Е, и аз плаках тогава Heart Eyes

# 31
  • Bulgaria
В началото едвам писукахме и нямахме сълзи, но към трети месец вече си ревеше със сълзи.  baby_neutral

# 32
От 2-рия месец като плаче(особено след ваксина)текат реки от сълзи.В началото само при силен рев имаше сълзи,а сега при всяко плачене има.

# 33
Сълзи  се появиха някъде към2,3-ти месец.

# 34
  • Mediterraneo
Още нямаше месец, когато за първи път плачка със сълзички.

# 35
Моите деца не плачеха - по-скоро надаваха някакви звуци на неудоволствие. За пръв път видях сълзи в очите им, когато в края на първия месец им биха някаква ваксина. Освен че се четеше болка, в тези сълзи имаше и толкова недоумение и обида! Горките малки човечета, не можеха да разберат защо им се причинява тази болка.

Оххх, описанието ти ми скъса сърцето  Tired !

1та сълзичка видях още в родилния дом....

И аз видях първата там ! От тогава сълзи не съм виждала, но той и не плаче почти, само си мрънкоти, ако нещо е недоволен  Grinning!

# 36
Наденцето ми плаче със сълзи откакто навърши 1 месец

# 37
на 2-3м.

# 38
  • гр. София
Откакто се е родила.

# 39
Беше съвсем мъничка, още първите дни след раждането.

# 40
  • София
ха, аз пък днес четох, че сълзи започват да се стичат още през 27-28 гс  newsm78

# 41
ние сме на два месеца и половина и забелязах, че и се насълзяват очичките.Кога се появиха при вас

Някаде на два месеца като се разплакваше и започнаха да се оявяват сълзички.

# 42
  • Бургас
Около 3я месец.

# 43
При първият си плач,веднага след като се роди зарони големи сълзи, даже докторката, която ме израждаше ахна като ги видя и ми каза,че дете, на което така лесно му тръгвали сълзите, е здраво Peace

# 44
  • София
От 1-2 седмици сина ми плаче със сълзи. Почти на 2 месеца е в момента.

Общи условия

Активация на акаунт