С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 130
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
fat.wombat, тоя чичо ми напомни на Васко Кеца. Не знам защо.
Хехе, на мен пък ми напомни на свекърва ми  Mr. Green
Ди, много си изчерпателна! Мерси!

Една оферта за кандидат музиканти http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?cat … 13114T&gkid=x
Моето дете се радва  много на китарата си.

# 256
Добро утро, австрийски мами!

ди-то, благодаря за информацията за Do&Co. Вчера тествах топлата кухня там и останах разочарована. Обслужването беше неспособно и невъзпитано. А въпреки молбата ми касовият бон да е с
MwSt, не са ми издали такъв. В Люксенбург от заведения от този клас се очаква много повече!

Другите два, които ми препоръчват са Steirereck i Plachutta. Приемам всеки съвет! Благодаря!

Леден облак, не съм си помисляла да ви нарека крещящи, немърливи или с въшки. Не знам защо това се повтаря през няколко страници. Вероятно е проява на непознато за мен чувство за хумор.  kaffeetrmker_2

Успешен ден!

# 257
Калина Малина 1966.
Отново не става въпрос за Вас.

# 258
Gabi, селям алейкум! Какви та тия арабски надписи  Shocked
kalina_malina1966, към sky bar мисля има и ресторант. Опитай там или в Мото.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 12:29 от fat.wombat

# 259
Някой носи ли лещи? Може ли да ми пише на лични. Искам да питам нещо.

# 260
Уомби Алеикум селям.
И на мен като и на теб просто ми харесва как е написано. На персиш е и е най обикновен превод за истинността на живота.

# 261
Ахлян уа сахлян, ...и аз по модата  Wink
Уомби, аз имам лещи, питай!  /само за цвят ги нося-понякога, нямам диоптри/
маним - благодаря за доуточненията на ЛС, много полезна инфо ще ми е за в бъдеще.   bouquet

...много замря нещо темата  search

# 262
Добро утро!
Усмивке, яко си се дегизирала! Трябваше да ти видя публикациите за да разшифровам коя си  Mr. Green

Патето къде се покри newsm78 Да не е забегнала за Аруба пак newsm78
Тя темата май замря, защото се пренесе на лични  Wink

# 263
смених се пак обратно

гледайте мацки, каква е прогнозата за  Shocked
Freitag
26 Mrz Schnee
Höchst: 20° Niedrig: 12
от тук http://wetter.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:AUXX0025

# 264
И двете търпите критика, що така бе момичета и кафе не се сервира вече.
Хайде да ви е сладко с небет шекер е.  food010  food010  food010  food010  food010.
Аз пък ще си пиша в тази тема. Не ме интересува дали някой ще я бойкотира или саботира. Липсват ми дружките.
Пишете момичета . Всичко пак посивя , като няма какво да се чете и дискутира.
Къде си Рени да изпишеш два листа . С голямо удоволствие ги чета. Рали а ти маи наистина си забегнала на поредната почивка .
Да ви изброявам ли поименно всички които ми липсвате?
Ро , как е малкия бонбон. Тцук по гъзето от мен.

# 265
gabi3004, нямах време за кафе. Сега го пия.Какво всъщност е небет шекер? Виждала съм го, яла съм го, но никога не съм знаела какво е. Не се кахъри, че никой не пише. Другата тема ако  някой не ме изпревари ще я кръстя "Диалог на 2 мами от Австрия   Drunk"

Моят син вчера беше въоръжен с пушка по изрична негова молба. Пиратите имали пушки и той искал да бъде пират. Много ми е неприятно, че има играчка оръжие, но се разбрахме да стреля с нея само лошия Кумчо Вълчо , който иска да яде Заю Баю.
Тъй като никой не пише напоследък, но пък ви гледам, че влизате и четете, да ви разкажа нещо  ( да не се забие темата съвсем в девета глуха).

Майстори отишли да ремонтират училище. Имайки в предвид грубия им език, директорът ги събрал предварително и им казал:
- Тъй като тук е училище, моля ви да се въздържате от груби изрази и псувни.
Така всичко вървяло добре... Един ден обаче, Пешо изпуска кофа с боя върху главата на Иван...
Иван тъкмо да го напсува, и се досеща, че са в училище и благо казва:
- Пешо, не си прав. И майка ти не е права, и баща ти не е прав и изобщо целия ти род не е прав...  Joy Joy Joy

Момче пита баща си:
- Татко, какво е това политика?
- Ами как да ти обясня по-накратко? - отговаря бащата. - Аз съм демокрацията, защото аз печеля парите, майка ти е правителството - тя ги харчи. Ти си народът - за теб се грижим. Прислужницата е работническата класа, а малкото ти братче е бъдещето.
Момчето много не разбрало, но все пак не отговорило.
През нощта то отива при майка си и гледа че тя е заспала. После минава през стаята на малкото си братче и вижда, че се е наакало. Поглежда през ключалката във стаята на прислужницата и я вижда в леглото с баща си...
На сутринта всички се събуждат и детето отива при баща си и казва:
- Татко. разбрах що е политика!
- Браво моето момче! - отговаря бащата.
- Докато правителството спи, демокрацията чука работническата класа, народът е пренебрегнат а бъдещето е цялото в лайна!

Шопска максима:
- Работата и у сутиен да ми я турат, па нема да я пипнем!

Въпрос: Защо черногорците вземат два камъка със себе си като отиват да спят?
Отговор: Единият е за да изгаси лампата, а другият е за да провери дали е затворил прозореца.

Двама българи отишли в чужбина. Влизат си в хотелската стая и гледат - има топла вода! Единият казал:
- Ех, има топла вода! Жалко, че няма да останем до събота, та да се изкъпем...

и още един, покрай много нашумелите напоследък вълнени гащи Joy

Защо Клинтън носи вълнени гащи?
Да му топлят глезените.

# 266
  • Vienna
Не ви пренебрегвам, само нямам какво да споделям.
Туку виж едно от насекомите го взело пак присърце.... Няма да си го простя.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 12:21 от Леден облак

# 267
Аз, пък ще взема нещо да понапиша тогава.
Ходих днес за първи път в AMS. Срещу мен седи едно младо момченце не повече от 20 годишно, нито се усмихна, нито "Добър ден" каза. Дали са ми разни формуляри и аз ги нося, прилежно написани, нося си и CV за да има повече инфо човека. Обаче Цъ, ама голямо ЦЪЪ. Единственото, което ме попита беше говоря си немски, мога ли да пиша. Другата седмица съм на тест за определяне на нивото, и после евентуално на някакъв курс. На въпроса някакви профилирани курсове има ли, ми отговори че им е малък бюджета, в момента нямали възможност да заплатят за външен курс, и точно такива каквито аз искам няма. Тръгвайки си му пожелавам хубав ден и "Довиждане", отговор съответно те чух.
Никога не съм ходила в бюрото по труда в България, не знам така ли се държат хората или не. На мен цялата тази история ми беше малко като подигравка. В стаята имаше само два стола за посетители и Даниел стоя през цялото време прав, но пък за 15 мин толкова. Интересно ми е хората там какви се водят кариерни консултанти ли, щото мен нищо не ме консултираха, администратори ли, щото никакви документи не ми взеха, съответно администрираха....
Уфф, мога да напиша цяла страница, ама и вие си имате достатъчно да се оплаквате, стига съм ви надувала главите.

# 268

Туку виж едно от насекомите го взело пак присърце.... Няма да си го простя.
Леден облак, името ми е Калина. Не съм калинка! След тази твоя изява не мога да те взема "присърце".
Защо не кажеш директно на "дружината" какво мислиш за тях, а трябва да се оправдаваш с насекомите?
Разбирам те. Предполагам, че малкото затворено общество, което се е изградило в Австрия, в частност Виена, е на "цунки и гушки" и не е прието да бъдеш искрен.
Един човек може да бъде откровен само, ако остане анонимен.

Сега си говорих с ХомеоПАТКАТА. Не и е писнало от рошави, неугледни български мами.
Калина, и ние си го знаем: неучтиви, крещящи, част от нас с мазни коси, другата нула номер заради въшките.

Nа седмица по лъжичка.
Ако остана по-дълго във Виена и съответно в темата, не искам и да мисля какви истини ще изкопча от вас за вас! Поднесено с много Hug и  txtloves

fat.wombat, благодаря! Хареса ми сайтът им http://www.motto.at/!
Сега разбрах, че за Steirereck се изисква резервация поне две- три седмици по-рано. Отпада.
Мисля да отидем в Plachutta, но не в централния бецирк.

# 269
Kalin@ - Вземи прочети предната тема, там ще разбереш за кое "насекомо" става въпрос.   Няколко мами ти казаха, че не иде реч за тебе.

Общи условия

Активация на акаунт