С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 117
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Patenze25, не мога да ти  помогна с ниЩо, съжалявам. Но ти кажи zа добрите ресторанти. Наближава ми рождения ден и искам да иzненадам моите с неЩо ново.
Джи, 4естит имен ден със zакъснение.
И аz вла4ех винаги една коли4ка с мен zа Фиа преди да се роди бебка.
Сара, супер история, то4но пасва....
annakonna, мерси zа линковете. Какво Ще кажете да си направим следваЩата среЩа в капу4ино?

# 181
# 182
pate
какво да ти кажа за матраците, освен че ме комплексираш Crossing Arms като си переш калъфа на матрака всеки месец, сигурно сменяш чаршафи 2 пъти на ден а? ние спиме на 08/15 матраци и нищо ни няма, нито болки нито нещо друго. купихме си ги октомври заедно с новата спалня бяха на ангебот в лутц.
старите миналата година, виках някакви шарлатани да ми убиват акарите с ултра незнам каква си светлина, пълен майтап Crossing Arms
ей тези
http://www.migo.at/Matratzen/matratzen.html

# 183
Здравейте!

Не зная защо съм оставила впечатление, че се интересувам само от български ресторанти. Питах къде бих могла да заведа във Виена шест двойки на вечеря. Вторият въпрос беше свързан със заведения с наша фолклорна музика и танци. Получих много интересна информация, за което благодаря още веднъж. За мен не е от значние дали темата ще се обсъжда тук или в личната кореспонденция! Simple Smile

Извинете ме, Сара, бихте ли пояснили значението на тази изключително поучителна басня? Нима метафората е насочена към мен? След като предизвикахте безброй много преклнящи картинки и овации, ще ми бъде интересно да се запозная с висшата мисъл на гурото тук. 

smile3529

# 184
kalina_malina1966, имам подозрения, че баснята не е за теб.
А може би е просто поучителна басня  newsm78  Party

# 185
...освен ако нямаш раздвоение на личността  Joy

"Виена- къде мога да заведа 6 смесени двоики на работна вечеря? Има ли нqкъде наше заведение с фолклорна музика и стил? Мерси!"  Аз разбрах, че искаш да заведеш 6 смесени двоики на работна вечеря в наше заведение с фолклорна музика и стил, а не че питаш за две различни неща.

Добро утро на всички!

Пате, според мен е дошло  просто време за смяна на матраците. Купуваш си нови и  ще видиш как нито ребра, нито гръб ще те боли. Аз не си пера бецуга всеки месец, но ползвам Matratzeauflage или както там се казва и него го пера редовно.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 15:19 от fat.wombat

# 186
уомби, не казваш нищо да дани, оправи ли се от пневмонията.

# 187
Да, оправи се вече. Сега трябва много да се пази и да поукрепне имунната система. Всеки ден му правя прясно изцедени сокове, давам витамини, прополис, какво ли не...

# 188
Да, оправи се вече. Сега трябва много да се пази и да поукрепне имунната система. Всеки ден му правя прясно изцедени сокове, давам витамини, прополис, какво ли не...

браво, радвам се за вас. хомеопатката няма ли някакво чудо за това, да се стабилизира детето?

аз не смея вече да кажа какво нова диагноза получих днес Embarassed към синузита паралелно и бронхит. брат ми ми се скара да спра да ходя по доктори, че и спин ще ми намерят Joy

# 189
  • Виена
Момичета, моля за малко помощ. Вече 3-ти път купувам Feinster Blätterteig и всеки пък се получава едно голямо нищо. Кони го няма в момента и затова не мога да го попитам какво точно пише, но вие как го използвате? Аз си мислех, че това е нещо от рода на бутер-тестото... има ли нещо вярно? Разточва ли се или се ползва направо?  Embarassed

# 190
Ди-то, честита нова идентичност Mr. Green Mr. Green Mr. GreenПрави  ми асоциации с Д-то, но не ми се връзвай.

Ели, доколкото знам не се точат. Какво всъщност се опитваш да направиш с тях?

# 191
  • Виена
Ели, доколкото знам не се точат. Какво всъщност се опитваш да направиш с тях?

Ами иска ми се да направя бутер банички с някаква плънка.

# 192
Ели те са по тънки кори от бутер-тестото в БГ. Има едни в хофер при пица-тестото които са супер за топфенкола4ен и други неща. Аз тези другите ползвам за бърз щрудел или банички с яйце и сирене,но не се надуват много.Можеш и да редиш като за баница(парче тесто,плънка,тесто,плънка,тест) ,режеш и печеш. bowuu

# 193
Ели, бутертестото не трябва много да се пипа, то си е разточено, само го режеш, слагаш плънка и прилепваш.
Става много бързо.
Ако се пипа не се вдига особено.
Аз напоследък правя панделки с него, режеш на ленти, извиваш ги и посипваш с настърган кашкавал.

# 194
  • Виена
Благодаря, момичета. Ще опитам и ако стане добре ще се похваля Wink

Общи условия

Активация на акаунт