Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 596
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • sofia
Haksev, благодаря за топлото посрещане Hug
Черпя ви със сутрешно кафе и заминавам да работя...нищо, че е Разпети Петък и не
се работи...
Освен това, днес е Международният ден на детската книга! Поне по една приказака, редно си е да прочетем.

# 496
  • Истанбул
Така ли newsm78Ами да бягам да чета.За довечера дъщеря ми ще ми чете*Дивите лебеди * на български.Да видим до довечера ,дано не се разкандърдиса newsm78 Mr. Green

# 497
  • Варна
bomboto  , добре дошла в нашата компания !
Не знаех , че е ден на детската книга , но след като е така , това е чудесен повод да споделя с вас един сайт с превод на приказките от 1001 нощ от арабски език ( което май не е много често срещано ) . Преводът е на руски , но май тук доста хора използват руски , така че , мисля , това няма да бъде проблем  Grinning Това е сайтът : http://www.sheherazade.ru/

# 498
Привет-мривет Hug Mr. Green Laughing

Ха, така, имаме си и ново попълнение - bomboto Hug Wink ... по традиция за новодошлите предлагаме следния асортимент Whistling Mr. Green

Кой каза ден на детската книга  Whistling Mr. Green... я вижте това дали ще ви хареса ... (ето и на БГ) Peace .

До после дружина  Grinning Party

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 13:07 от bz

# 499
  • Varna
bomboto wavey
Да и сложЪ и бЪклЪвЪ, ко шЪ кажИти. Ама както каза Хакито, приятелите на нашите приятели са и нашички приятелчИтЪ Wink
ТурнаФ и чай, че да не и накъртва на БомботУ newsm47
БЗ- Hug
Ходих на ИднЪ фирмЪ да питам за пътуванИтУ и да не вЪ карам да мЪ взиматИ по сабахлям ранУ, рану. Демек, като екскурзия е. Чакам във понеделника вечерта да ми се обади една от наштИ росни китки и да кажи със сигурнУст дали иди със менИ. И аз след това пак шЪ дам нишан какво съЙ получилУ smile3503
ХаДи и от мене още една Българска книжчицЪ Grinning

# 500
  • sofia
Това с баклавата беше подличко Wink опитвам се да озаптя небивалата си любов към сладки неща, но понеже съм така приятно и уютно посрещната, не мога да откажа. Мммляс!
Блога на Точица - видна любима съфорумка наша и аз го следя - много е приятно това за детските книжки. Аз ще ида да потърся на детете Сава, че и за мен ето туй приятно четиво:

# 501
  • Varna
Тъй, тъй Бомбото Wink
Кака ти ДелтЪ, действЪ пУдлярски напоследък, щотУ не сЪ спря да лапа и иска и останалитИ мУми да сЪ дебелани кЪт нея newsm47

Ето го вчерашното ми произвИдение, ама на ачик по ми АресФат нЯщУ newsm78
http://bg.fotoalbum.eu/images1/200812/74950/195336/00000041.JPG

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 16:54 от DELTA_DELTA

# 502
аууууу делте златни ти ръце  Hug Peace много са ти хубави яйцата...аз моите щях да ги боядисвам вчера, ама мъжо като настоя и той да участва  в боядисването, го отложихме за събота...утре да видим каква ще я направим  Whistling Twisted Evil сега се захващам с козунака   chef  па да видим колко ша са излагаме пред чуждеците  Twisted Evil..
добре дошла на бомбото   bouquet хош гелдин

хайде дружина до после  Hug  bouquet

# 503
  • Истанбул
Делтичке,яйцата ти са станали великолепни HugОсобено тез акварелните са чудни Hug  bouquet Hug

# 504
  • Varna
Много благодаря за похвалите момичета, Мирамилче, Хаки Hug Тези акварелните ги правя със памук. Много бързо и много лесно стават. А другите ги направих нарочно едноцветни, защото много ярки са цветовете. Аз съм очудена, че на снимката не излязоха такива. А иначе на снимка нещата винаги излизат сякаш по красиви.
МИРАМИЛКА Hug
За козунака да ти кажа. Отиваш на Готварския и там има една аверка ника и е Venetta- тя е дала много добри рецепти които са лесни за изпълнение. Става въпрос за козунака.  Това го зная, защото пишем и във една друга тема със нея и тя даваше кураж на момичетата които за първи път искат да месят козунак. Та пусна и такава рецепта за по лесна направа.Тя е страхотна на сладки работи а и е голяма Дама. Много се радвам, че познавам такъв човек като нея.
Значи във Готварския сега гледах- Търсиш- Сладките прегрешения на Венетта- и там между другите и красоти и вкусотии търсиш козунак който се казва- Моят козунак.

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 20:27 от DELTA_DELTA

# 505
delte, кака, ми аз се зачетох в готварския и козунака за утре остана  Twisted Evil ама поне беше полезно..мерсаж   bouquet Peace
 сега да запитам аз турските мами от де си купувате амонячна сода  Thinking правих едни курабийки та в рецептата беше с амонячна сода една щипка и един пакет бакпулвер...нямах амонячна та сложих обикновена, но не се получи желания ефект...ми не ми станаха както в  бг..то и мазнината дето я използвах не беше и по рецептата де  Flutter нема мас тука  Whistling та нещо не ми хареса вкуса... май утре ще има една доза лимонови бисквити та да има какво да слагам на родата  в торбичките за великден  Crazy

# 506
  • Varna
Курабийки, не съм правила от години Embarassed Там не мога да помогна хич.
Тези войнишките що не се опиташ само да им пляснеш сода за хляб? Наричат ги още и Бабини курабийки. Стават и само със сода за хляб. На мене ми се получаваха чудесни а и бързо ставаха
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320316 Я виж тука, има само със сода за хляб Мирамилче

# 507
  • Казанлък of all places
Альоу, темата, как сте? Готвите ли? Ядете ли ? Пиете ли?Ние с Павел сме подхванали курабиите от едната страна...ако продължаваме така, до Великден нищо няма да остане...

Сега...благодарение на мадам Мистик аз отпочнах да си търся одая за нашето пристигане триумфално в Истанбул. И ето какъв отговор получих от първия хотел на моето писмо, написано на най-простия английски (или май попълних формата, не помня):Meraba zannedersem  Türkçe biliyorsunu z      23 nisan giriş 25 nisan çıkç 2 oda rezarvasyonunuz           yapılmıştır                 teşekkür ederim görüşmek  dileğiyle Мнооого ме обърква липсата на препинателни знаци, ша знаете! Simple Smile Означава ли ,че имам резервирана една стая за двама от 23 до 25.04?
Айде, на първия отговорил ще донеса парче от тортата на Герасим, версия 2.0. Laughing

# 508

Ghosn'cim, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ  Mr. Green Laughing Heart Eyes!

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА  Hug Praynig Hug !
Много пътешествия и срещи с прекрасни хора  Party Crazy Wink!

Н а з д р а в е й  bowuu !

# 509
Ghosn Честит Рожден Ден и добре дошла в отбора на  ..-годишните   Wink
Много здраве и късмет! Разходки из чудни местенца с любимия до теб човек!

Общи условия

Активация на акаунт