Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • на морето
Ха добрутро ,групата !  Hug Hug Hug

Бомбото - добре дошла ! Аз тук намерих все златни хора !  Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Ghosn, Честит рожден ден ! Много приятни изненади  и сбъднати желания ! От здраве да не се отървеш !Късмета и щастието да са ти по-верни от собствената ти сянка ! А любовта постоянно да те носи на крилата си !

# 511
  • на морето
Делте , джанъм , много са шарени и писани произведенията ти , мЪ душе ! Афферим! Майстор ! Аз таз година не внесах дял- участие при провеждането на въпросната  операция .... И ...пак са направили нововъведения в тухларската промишленост  бееее ...оф,оф,оф.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Накрая ще си врътна един кекс да ми мине яда ....
А , Делте .... и на мен на сърце ми е Месир чарши .....Както си падам по миризмичкииии   Голям кеф!

Мирамила .....хъммммм..... това за японския и турския .... newsm78 newsm78  мнооого интересно ....особенно тази история , че са били по време оно  едно племе ....   А на мене  Япония си ми е "стара "слабост ...Преди бая годинки   имах разни мераци дори  спрямо въпросния японски език , ама тогава и с трън да замахнеш пак нищо не можеш да закачиш като информация по въпроса ....  От всичкото канене нищо не стана , само дето ей тъй на - разни факти и общи лафове ...а и някой друга дума ....
А сега под път и над път японски и китайски учат .....мода някаква ....
.....От година насам , покрай тия "пусти " сериали  и на турския  се каня ...ама ...може да стане като с японския .... НЕ знам ! (нали уж роднини ги изкарахме - да не сЪ сърдят ! ) Wink Laughing  hahaha Joy

# 512
Честит рожден ден Ghosn. Да се сбъдват мечтите ти,обичай и бъди обичана.

Бъди зрава и дълголетна
.

# 513
Добро утро работливки.

Добре дошла Bomboto и от мен.  friendshipАша, ми в тухларската технология имам принос и аз.

Ама на сладкарите затова им върви бизнеса.Изследвала съм продуктите им в околността Mr. Green
Делте,много са красиви яйцата и сърцатите гнезда.Аз ги боядисах в четвъртък-станаха много

наситени цветове.За празниците бях много усърдна когато синовете ми бяха деца.

Анджи,не сте сами в подхващането.Чудните курабийки с шоколадови парченца почти не останаха,ама здраве да е.Ще наблегна на салати,печено и бира.

Преди да сте хванали да кулинарствате пийте по едно кафе и не се преуморявайте.

# 514
  • Истанбул
Добро утро HugАнгелино,резервацията ти е направена .Бъди спокойна HugАко сме сбъркали нещо в превода ,ще спиш у нас  bouquet
Мирамила,тук няма амонячна сода,мас съм виждала в по=големите маркети.Има специални щандове ,където се продава свинско месо.,защото в Турция не живеят само турци.
Аз пък да се оплача=правих цветни курабийки със шприц,обаче май от боята консистенцията на тестото стана твърда и буталото се счупи.Голям съм главоч ,ей Mr. Green Rolling Eyes

# 515
  • Истанбул
ГХОСН,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,МНОГО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА  И ДАНО ПОСТРОИШ КЪЩАТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

# 516
  • София
[Взел дядо един тъпан бие го на поразия, пее и играе дайчово хоро]

Станал рано дядо козунаци на омеси,
козунаци на омеси още да опече,
че да има за баба мила,
за баба мила и за щерка гиздава,
за щерка гиздава и син щур,
за син щур и за внучка още по щурава.

Де гиди дядо, де гиди лудетино,
хубави козунаци да омесиш,
да омесиш, още да опечеш,
че всички да се усмихнат.

Алоооууууууу я да се дигате айде. Какво спите още.  Laughing

# 517
  • Казанлък of all places
Майче, честит празник!
Успешна , здрава и много щастлива година от живота ти ти желая!!

Уууу, докторе Хаксев , успокои ме! И аз така си превеждам,че имам стая, ама дали аз имам или те имат....леко се замотах по нощите!
Дедо, снимай де! Какво стана? Или още месиш?
Аше, относно японския , коитайския и модата в изучаването на езиците: Оптимистът учи английски, песимистът учи руски, а реалистът учи китайски. Simple Smile Няма да ти казвам във ВТУ какъв наплив е за дисциплините с китайски!А тюркология според мен има само в СУ... но не ми се ще интересът към турския да гообяснявам само със сериалите, ще ми се да мисля, че е породено от идеята,че в крайна сметка трябва да живеем заедно със съседите си и да ги разбираме.

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 10:28 от angelina.bgk

# 518
  • Казанлък of all places
Не ми се сърдете за двата последователни поста, Хаки, нали ти искаше яйца да показваме! Или да вземапърво ръцете си да снимам...  Grinning Никой да не ме е попитал защо имаме принцеско яйце в купата! Авт … ( на момчетата..)
и още от яйцата и яйцата в пълен ръст ( леееко аут ъв фоукъс...)

# 519
  • Истанбул
Андже,всички са много хубави HugТе май момчетата имат задна мисъл с това яйце Mr. GreenНе питам ,само коментирам Mr. Green
Аз пък си спомням детството си ,нали не боядисваме яйца ,върху бюфета поставяхме празна кошничка и така на Великден се пълнеше с разноцветни перашки.Носеха ни ги приятели и комшии,че бяхме единствените турци във входа.Ние пък им отвръщахме на жеста по Байрамите с баклави и други вкусотии.
Хм,хубаво се сетих аз .Довечера за третия сеанс ще дойде един мой болен =арменец,да го зачекна де ми е яйцето и козунака Mr. Green ooooh! Laughing Joy

# 520
  • Варна
Никой да не ме е попитал защо имаме принцеско яйце в купата! Авторово решение ( на момчетата..)

Е-е-е , здрасти ! ... Ами че естествено , че яйце с принцеса ще искат момчетата !  ... Няма да искат яйце с принц я !  

# 521
  • Varna
УбрЯЯЯ, ДебрЯЯЯя
и кака ви ДълтЪтЪ да сЪ разпишИИИИИ HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН GHOSN!!!И ЛиБОффф ПО МНОГу Е ЗДРАВЕЕЕ И ТАМ ОНАЯ КЪЩИЧКА КОЯТО ТИ ПОЖЕЛАВАТ СЪЩу, ЧЕ ЗНАМ КАКВО Е ДА ДРАПАШ ЗА ДОМ, АБЕ ВСИЧКО ДА СТАВА НА МуМЕНТъ!!! newsm10
За моя хотел, ще кажа във вторинка кой е. Бях писала, че чакам месаж и от една от нашите принцеси тука да ми каже иде ли със менИ или не. Та да кажа на фирмата alone ли шЪ съм или не, щото за alone искат ОрЪта да доплащам веднагически и предварителнУ.Сякаш шЪ прИпускам със коня и шЪ избягам, аматакава е политиката на фирмата все пак. Не сЪ сърдя, прави са си. Мъ не сЪ боЙтИ, идвам и плащам, докЪт имам. КЪт нямам шЪ си говирим от растояние и шЪ мИчтая за Станбул.
ХАКИ- Hug
На мене ми беше любим Шекер Байрама- познай как лапах като невидяла. Ама комшии кЪт слънцИ бяха. Ей, така си жЮвеЙхми прИкрасну. Великден Барам, Байрам, Коледа и така нататъчИИИИ smile3508
Тука валя многУ днеска. Със Бате тъкмУ сЪ курдисаФмИ във Турския ресторант и кЪт почна един дъъъжд. То хУбУ ниЙ на сушинка, ама и като излязохме пак нЪ пра. Дано да е на хаирлия. Да ни върви по вода. То на Бате шЪ му върви, ний и затова ходихме на Турския ресторнт като за изпращане щото във понеделника заминава. А утре нали празник, у дома ще сме а след обяда, куфари ще приготвями. Оффф пак додИ времИтУ ама кО да праЙш newsm78 Добре, че на обяда имам среща със ДжордитУ, таман малко да ми пооправи пикливУтУ настроение и да сЪ похилим.

# 522
  • София
Ммммм такова ... тука нали ма нарисуваха с домашните животни. Щото аз като омесих нали козунаците и ги изпекох си викам, чакай да ида да навидя и хайванчетата та рекох на домашния художник - я така набързо направи една картина за спомен на поколенията.

# 523
  • Varna
ДЕДЕЕЕЕЕЙЙЙЙ Hug
Картинката напраУ убиееееец, убиец newsm10 Къде сЪ щракоса ти, а кажи веднагически, стига сЪ кри..... smile3521 НаправУ си неустоим smile3501 Как си хванал тая сабя фрингияяяя, малейййй. Ама всичкУ ти отивааааа, всичкУУУУ. smile3521 Деде, хаДи със нас на Станбул, напраУ Султан шЪ играЙш и ще ти отива. Вземи баба Хаджийка, тя шъЙ ВалидетУ- демек Валиде Султан. НиЙ останалите около вас, шарения харем Joy
НапраУ шЪ напраЙм хората да умиргат Joy

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 18:04 от DELTA_DELTA

# 524
  • sofia

Част първа от нашите яйца Laughing

Общи условия

Активация на акаунт