Пролетта настъпва вече, идва МАЙското човече! № 20

• 27 124
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
ЧРД, angelka!  Heart Eyes Желая ти много, много късмет и щастливи моменти с майското съкровище!  Hug

Тамън днес мислех да ви врънкам да се видим в ранния следобяд на тортичка, щото с колегата сме измислили спасителен план за бягство, обаче красивата ни рожденничка е с предимство!  Heart Eyes Предлагам ви петък към 17-17,30 ч. след кърмаческата среща, ако ви устройства, където кажете?!

Благодаря ви за поздравленията за бебе Елица! Нашето пътуване в Ст.З. този уикенд съвпадна с изписването й от болница и успяхме да я посрещнем както си трябва. Красива е, спокойна е, въобще - вълшебно бебче.  Hug

Ани, няма да забравя предложението ти, ще те гоня за хубави цици!

Грийнче, моля кажи пак името на твоя хомеопат, че явно пак няма да имам време да търся. Ако може да ме приеме, направо ще го атакувам и така..

За кремчето за зърна - http://bgdechko.com/product.php?id=174 - точно за този ви говоря. Той е пречистен ланолин, който няма нужда от измиване преди кърмене, чудесно освежава кожата и лекува проблеми с разраняване и не на последно място - не оставя следи по дрехите за разлика от Авент-ския.  Peace За Пантогела не съм убедена, че не се измива преди кърмене. В листовката на продукта пише:
Цитат
... В периода на кърмене лекарството се намазва върху гръдните зърна след всяко кърмене, без опасност за кърмачето...
http://www.framar.bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%B3%D0%B5% … -pid16001701.html

Облаче, ти ли беше питала за топлите и студени компреси в предишната тема?
Препоръката е при напрегнати гърди от запушени канали или друга инфекция, преди кърмене да се прави топъл компрес с температура колкото може да понесе кожата, а след кърмене - студен компрес. Топлата вода (може и топъл душ да се вземе като комбинация или пък гърдите да се натопят в топла вода) разтваря каналите и спомага за слизането на млякото. Студения компрес от своя страна, спира образуването на ново мляко, така че да не се задръстват каналите излишно. Няма опасност от намаляване или спиране на кърмата - бебето регулира работата.  Simple Smile

П.С. Славче, мерси че ме четеш и копаеш стари полезни постове!  Heart Eyes

# 436
  • София
Бръмбазелче, хомеопатичката ни е д-р Стоименова от МЦ Хирон. Те си е дипломиран лекар като специалността й е педиатрия.

# 437
Анжелка Честит Рожден ден ,много щастлива бъди ,обичана ,прекрасно бебче на финала  bouquet  bouquet  bouquet

# 438
Анжелка Честит празник

# 439
  • Русе
Angelka,честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива!Сладко, здраво бебче през май! newsm59

# 440
Момичета, много благодаря за поздравите  Hug, тъпкано да ви се връща Heart Eyes
Херцог, виждам, че Змейка ти е писала за размерите, сега погледнах, че е напълно права, бебчо си е в норма, виж тази таблица http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart / от 1ва стр./, която за кой ли път показваме. Дори в нея са една седмица назад размерите, т.е. ако си в 30, гледай 31 седмица.
На мен ми е любопитно колко е дълъг малкия, но забравих да попитам снощи Embarassed

Честит рожден ден, да си много здрава и най-щастливата мама през май!  Hug

Аз точно в тази таблица гледах - според нея средното е 1153 грама, а моят юнак е 1530 грама. Но е хубаво, че не е назад така или иначе. А какво ще кажете за позицията? Вече намалява ли шанса на този етап да се обърне? Май не е зле да се настроя и за опцията секцио.

# 441
АНЖЕЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДА СИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И  МНОГО ЩАСТЛИВА, ЕДНО ЛЕКО РАЖДАНЕ И СЛАДКО БЕБЧЕ ПРЕЗ АПРИЛ! Heart Eyes Hug

Радван се на всички мами за хубавите резултати от прегледа. Hug

Аз днес ще ходя и нямам търпение да видя бебечо, да видим как ще стигна в този сняг, дано дойде такси.

Славче, писах ти на ЛС.

# 442
Мерси, Дилянче Simple Smile

Отивам на лекция, после ще разправям Simple Smile Нося нещата на Сивановааа и АниК Simple Smile

# 443
Angelka  newsm59 , жива и  здрава да си и най-прекрасното и пухкаво бебче  на финала
Мамчета, браво за хубавите резултати от прегледите, дано да е все така и занапред fingerscrossed smile3521
И ние снощи гледахме филмчетата за грижи за бебето, мноооого полезни, особенно за такива като мен с първо бебче.  smile3501 newsm51 на майчето, което пусна линка
Болничките мами и дечица бързо да се оправят

# 444
  • София
herzog, има бебета, които се обръщат главично буквално дни преди раждането, да не говорим за случаи, когато се обръщат в процеса на раждане. При мен последно, в началото на 7 месец, бебето беше още седалищно, но лекарката нищо не каза за секцио. Другата седмица ще ходя на преглед при лекарката, която евентуално ще ме изражда в ОБ и ще видим тя какво ще каже за позията. Ако все още е седалищно мисля да почна да правя упражнения. Има един сайт spinningbabies.com, където има доста полезна информация по върпоса, а и за самото раждане. Който желае може да го погледне.

# 445
Честит Рожден ден Анжелка  newsm38 Да си жива и здрава, много обичана и щастлива мама на сладко бебе през май!

# 446
  • Русе
Aнгелка,Честит празник!  bouquet Жива,здрава с най-хубавият подарък през Май!  bouquet
Вкъщи продължава борбата с кашлицата!Хубав ден на всички!

# 447
  • София
Добро утро,
Включвам се на бързо, че нямам много време днес ме зоват много задачки.
 Hug Hug Hug

Анжелка, Честит рожден ден !!! Hug Желая ти много здраве, щастие, любов и един лек финал на 9-те месеца с един здрав и пухкав юнак. Heart Eyes

# 448

Анжелка,

бъди много обичана и щастлива!

# 449
Бръмбазелче, хомеопатичката ни е д-р Стоименова от МЦ Хирон. Те си е дипломиран лекар като специалността й е педиатрия.

Много благодаря!  Hug Прочетох страхотни отзиви за нея, дано приема нови пациенти.  Praynig А Хирон ми е съвсем наблизо до вкъщи, което също ме спечели.

Мимак, Облаче,   Hug за вас и болничките дечковци!

Общи условия

Активация на акаунт