Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за лекции и срещи за бременни в София?
Какви теми се обсъждат на срещите за бременни в различни градове?
Какви са добрите съвети за избор на обиколници за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за лекции и срещи за бременни в София?
В София се провеждат различни лекции и срещи за бременни, които обхващат теми като зъбките на бебето, проблеми, профилактика, лечение, кърмене, режим на хранене по време на бременност и кърмене, раждане , обезболяване при раждане , периодът след раждането на новороденото дете , признаци за предстоящо раждане и други. Лекциите се провеждат в различни части на града в магазини , ресторанти и центрове. За повече информация и записвания можете да използвате предоставените контакти в обявите за събитията.
-
Какви теми се обсъждат на срещите за бременни в различни градове?
На срещите за бременни в различни градове се обсъждат разнообразни теми, като зъбките на бебето, проблеми, превенция, лечение, кърмене, режим хранене по време на бременност и кърмене , раждане , обезболяване при раждане , периодът след раждането на новороденото дете , признаци за предстоящо раждане , масаж и гимнастика за кърмачета, новости в календара за имунизация и други.
-
Какви са добрите съвети за избор на обиколници за бебета?
През първите три месеца не се препоръчва използването на обиколници за бебета, тъй като те не могат да се обръщат и може да се ударят. След този период можете да разгледате различни модели и размери, като вземете предвид комфорта и безопасността на бебето. Важно е да изберете подходяща обиколка, която осигурява комфорт и безопасност за детето.
-
Какви са препоръките за избор на протектор за бебешко легло?
-
Какви са предимствата на вагиналното раждане в сравнение с цезаровото сечение?
Аз да съм вдигнала ужасен скандал! Кога ще се научат най накрая тези некадърни сестри и санитарки и лекарки там незнам си какви да се държат любезно с пациентите незнам! Остави където всеки се чувства уплашен там , а и да те стресират допълнително! Такива хора трябва да бъдат дисциплинарно уволнени!
вкъщи. Боже какви премеждия, какво чудо си преживяла. Радвам се , че положението вече е овладяно
, сега почивай и бебчо да си стои на топличко в тумбачето. А за лекарите
Аз затова избрах да ходя на ФМ при сравнително млада лекарка, която не всява паника, и обяснява всичко. Забелязала съм, че един лекар като стане известен и почват да валят негативни коментари за него, защото се оказва, че не вижда по-далече от носа си, а отношение към пациента - забрави! Стискам палци за Марков днес! А това за 34 седмица е глупост - нали всички препоръчват между 28 и 32 г.с. да се прави третата ФМ?
Все едно се натиска с краче там и болката е като все едно някой ме е ударил силно в ребрата...дайте някой чалъм да му сменя позата.
Анжелка, спокойно, иди днес при Марков и мисля че ще се успокоиш напълно
) сега си почивай и стискай бебчо на топличко и бързо оздравяване

Тия хора не знаят,за какво се будят сутрин бе! Капка човечност не им е останала! Как може да ти кажат "Най-много да ти извадим бебето" та нали си там точно за да не излезе бебко! Боже!!! Почивай у вас и ако недай си Боже стане нещо-не се връщай в МД,бягай на друго място.Аз мислех да раждам там,но след прекараната само една-едничка вечер в тази болница,реших,че и да умирам няма да отида там!И се вбесявам като си траят като има проблем! Как може да не обявят,че има епидемия бе,тия луди ли са или на лудия шапката носят!?
Иди да те види и Марков и после ни кажи и на нас,ние стискаме палци за малкия мъж 

Аз все ще те питам и все забравям - имам едно списанийце на 9 месеца,бяха ми го дали от ЖК като ходих и все си мисля че на корицата е малката БЕЛЛА
Аз ли се бъркам или наистина е тя?!