Наистина ли е по-евтино в чужбина?

• 36 800
  • 503
  •   2
Отговори
# 90
  • UK
Доколкото си спомням няма по-добро място за шопинг от Щатите (поне от местата, където съм била). Купувала съм си дънки на Келвин Клайн за 19 долара, още ги помня, защото по-хубави дънки не съм имала. За мен в чужбина е абсурдно да си купувам дрехи извън разпродажбите, но същото важи и за България, само дето там няма разпродажби като хората. Откакто започнах да си купувам всички дрехи от Италия, и то от марки средна ръка като Бенетон, харча по-малко пари и ходя по-добре облечена.

# 91
Нямах за цел да правя анализ на потребителите на нашенските МОЛове. По-скоро се опитах да обясня, че сравняваме портокали с ябълки.

Тук в темата се говореше и за нов аутлет център с тениски адидас по 60 лева. Това като го сравняваме с аутлет центрове в други европейски градове, сравняваме точно ябълки с ябълки  Wink

# 92
Някои линии на адидас предлагат тениски доста над 30 евро, като са в актуална колекция. Що да не са толкова в аутлета след намаление?

# 93
Аз взех маратонки на Тимбърленд за детето от аутлет за 15евро  Mr. Green Носи ги само в часовете по физическо и сега са й умалени и ги продадох за 5евро  Laughing  В същия аутлет има и магазин на Геокс, там детските обувки вървяха около 20евро, но когато бяхме там за жалост нямаше нашия номер  Close

в италия е доста по_скъпо. детски обувки на джеокс са около 40 евро в аутлет
за 20 евро само китайски боклуци може да се намерят

И zа Австрия важи същото. Да се "похваля" с моите големи удари в аутлети. Последните обувки които си купих бяха от такъв, намалени от 100€ на 80€, голяма далавера, а. Детски пак от там, съм купувала, намалени от 50 на 35€. Та маратонки на адидас zа 30€ ми се струват повече от добра цена (това е от статията). Иначе zнам че в Щатите е по_евтино, ама какво от това, аz не живея там, тъй че съм длъжна да се съобраzявам с моята действителност.

# 94
Тук едно момиче обяснява за цените в новия аутлет - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452120.msg14436559#msg14436559

Бельо намалено с 2-3 лв. от редовната цена  Laughing Човек като си сложи разходите за бензин, ще му излезе по-скъпо от това да пазарува в централните магазини.
Има и един-два положителни коментара, няма да си кривя душата.

# 95
За магазините съм напълно съгласна с Вяра. По случайност съм попадала на големи намаления! Бях преди две-три седмици в *Steffl*- детските дизайнерски бяха намалени на 50-70%. Успях да купя на сина два пуловера на Ralph Lauren и един панталон. Изпихме си кафето и се върнахме със съпруга ми- нямаше вече нищо детско! От дамските бяха останали парцали... Става въпрос за два часа!

# 96
В САЩ е супер евтино. Дънки Ливайс за 9 долара, обувки Кларкс за 20 и елегантни сандали на Лиз Клейборн за 19.
Никъде другаде не съм виждала такава евтиния.
От БГ вече отдавна не купувам. Трябва нещо мноооого да ми хареса, та да му платя безумната надценка.

# 97
Та маратонки на адидас zа 30€ ми се струват повече от добра цена (това е от статията).
Тениски, не маратонки!  Mr. Green Щом до маратонки, преди една седмица купих нови за детето, на адидас, от магазин в центъра на града, извън намаленията, пак си бяха намалени и платих 23,10 евро.  Peace

# 98
Та маратонки на адидас zа 30€ ми се струват повече от добра цена (това е от статията).
Тениски, не маратонки!  Mr. Green Щом до маратонки, преди една седмица купих нови за детето, на адидас, от магазин в центъра на града, извън намаленията, пак си бяха намалени и платих 23,10 евро.  Peace

А, иzвинявам се zа неточността, маратонките били 35 € (70 лв). Ами нито маратонки zа 35€, нито тениски zа 30€ има наоколо (поне не на адидас), какво има да се убеждаваме.

# 99
добре, че не съм в австрия  Grinning.
на тези в сащ им завиждам ужасно много.

за дънки съм фен на 'дизел' - 15 евро бяха последните, които си купих.

# 100
  • O.A.E./ Пазарджик
Малко спам. Знае ли някой колко излизат пощенските разходи от Щатите до БГ като си поръчаш онлайн. То май ще излезе по-евтино и лесно подаръците вместо да ги мъкна от тук да им ги купя онлайн Simple Smile

# 101
Мда, и аз завиждам на хамериканците. Затова редовно пазарувах от джимборе, докато долара беше нисък. Момичешката им колекция е чудна и точно в стила на щерката. А какви намаления праскат!!!

Хапке, сравняваме ябълки с портокали, права си, но... не може нещо, което тук вече го намаляват безбожно, щото е от старата колекция, в България да го пускат като новата колекция с цени, по-скъпи от редовните тук. Дано ми схващаш идеята.

# 102
  • Ispania
Аз се замислям да намина кьм САЩ Laughing....Какьв кьсмет имат само живеещите там Crossing Arms.

Аз взех маратонки на Тимбърленд за детето от аутлет за 15евро  Mr. Green Носи ги само в часовете по физическо и сега са й умалени и ги продадох за 5евро  Laughing  В същия аутлет има и магазин на Геокс, там детските обувки вървяха около 20евро, но когато бяхме там за жалост нямаше нашия номер  Close

в италия е доста по_скъпо. детски обувки на джеокс са около 40 евро в аутлет
за 20 евро само китайски боклуци може да се намерят

Геокс при нас без намаления са (детските) около 40/50 евро,на намаленията са  на половина.
Виж Тимбьрленд са друго нещо Wink,то като помисля всьщтност аз там не сьм ходила на намаления Thinking
Малко спам. Знае ли някой колко излизат пощенските разходи от Щатите до БГ като си поръчаш онлайн. То май ще излезе по-евтино и лесно подаръците вместо да ги мъкна от тук да им ги купя онлайн Simple Smile
Мога да ти кажа колко е от Испания до Щатите(цената е горе долу сьщата и на обратно)
25 евро за пакет до половин кг.

# 103
  • O.A.E./ Пазарджик
Тук едно момиче обяснява за цените в новия аутлет - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452120.msg14436559#msg14436559

Бельо намалено с 2-3 лв. от редовната цена  Laughing Човек като си сложи разходите за бензин, ще му излезе по-скъпо от това да пазарува в централните магазини.
Има и един-два положителни коментара, няма да си кривя душата.

"суйтшърт" е новият превод на sweatshirt и е голяма радостта да идеш в най-големият трафик и калища да си купиш "фанела" за 20-30 лева...В тая т.н. криза.

# 104
при тези цени, и тези тълпи, криза няма  Stop .
при криза е съвсем , съвсем друго. не че искам да го знам какво е, де.

Общи условия

Активация на акаунт