Зумба

• 189 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте..искам да пробвам Зумаба удома..понеже сега попадам на темата,виждам,4е линковете предлжени за сваляне от 2010 пове4ето не се отварят...ако има прясно инфо ,моля да дадете сайт.. Peace ..благодаря!!

# 481
записвам се да ви изчета

# 482
За всички от София или наблизо, ще има много хубаво мероприятие, където можете да изкарате 2 много яки часа:
https://www.facebook.com/events/384129478320697/
като част от http://onfest.bg/bg

Мястото Интер Експо Център - датата 22.09.2012 от 20:00 до 22:00 Simple Smile

# 483
Някой посещавал ли е часовете в Pulse във Florimont?

# 484
Здравейте, четох някъде из интернет за ЗУМБА и ми се стори много интересно. Изчетох и цялата тема тук и съвсем се зарибих! Някой знае ли дали в района на Пирогов и Руски Паметник мога да тренирам ЗУМБА? Благодаря предварително Simple Smile))

# 485
Здрасти,
За района на Руски паметник ми казаха:
http://www.montfiz.com/tancovi-shkoli
София, Зона Б5, ъгъла на
ул. "Партений Нишавски" и ул. "Българска Морава",
Бизнес Център "Блу Палас", ет. 2
(зад SOFIA MALL)

Поздрави Simple Smile

# 486
Много благодаря за бързия отговор! Това място ми е много удобно, определено ще го посетя и ще дам отзиви Simple Smile
Поздрави!  Simple Smile

# 487
2dit by boevsky , Davo  Peace

# 488
  • София
Здравейте.И аз много искам да ходя на зумба.Изчетох част от темата,но не намерих препоръчани клубове в района на Слатина,Гео Милев,Редута и Плиска.Понеже ми е непосилно да прочета цялата тема ще помоля, ако някой знае места и треньори в тези райони да сподели.Изключвам Dance Akademy, че малко високи ми идват цените им.

# 489
Atama Wellness Club, Ситняково. цената е 7 лв. Там водя аз, Дани, и други колеги, които също са доста добри.
Също prettydance hall, на Мадрид.
Както и залата в хотел Триада, която е точно до Фестивална.
За друго не се сещам на момента  Peace

# 490
Някой беше питал за отзиви за Атлетик в Дианабад, но никой нищо не е казал. Та да попитам и аз дали имате впечатления от това място  Grinning

# 491
  • София
Atama Wellness Club, Ситняково. цената е 7 лв. Там водя аз, Дани, и други колеги, които също са доста добри.
Също prettydance hall, на Мадрид.
Както и залата в хотел Триада, която е точно до Фестивална.
За друго не се сещам на момента  Peace
Благодаря много!

# 492
Я споделете къде в София сте ходили на по-интензивна зумба. Знам че си е до инстуктор, но понякога и от групата зависи. Аз преди ходих при една мацка Зори в Студентски, май имаше и тренировки около Лъвов мост. Сега не знам къде е, дайте отзиви за някой инстуктор, който води по-интензивни тренировки.

# 493
  • София
Я споделете къде в София сте ходили на по-интензивна зумба. Знам че си е до инстуктор, но понякога и от групата зависи. Аз преди ходих при една мацка Зори в Студентски, май имаше и тренировки около Лъвов мост. Сега не знам къде е, дайте отзиви за някой инстуктор, който води по-интензивни тренировки.
Аз съм много доволна от Емануела, спортна зала Младост 3. На мен хореографията и ритъма й много ми допадат  Peace Следващата седмица тръгвам пак.

# 494
А във Варна как е положението - къде има Зумба?

Общи условия

Активация на акаунт