Абе, цял живот съм била доста добре сложена, такъв ми е гена. След това 10 г се занимавах и с танци + ски.
Поради хормонални истории и проблеми + стрес + какво ли още не, качих 18 кила за година и половина.
От доста месеци не мога да се наканя, нито да мотивирам да започна хем фитнес, хем диета.
Избрах си един фитнес салон ( в чужбина ) , който е без тренери. Тоест има само уреди, ходиш блъскаш и това е.Влизаш с карта, всичко е чипирано, хахахахаха.
Така, че няма кой да ме посъветва.
Ще влезна в ниско въглехидратна диета, Дюкан или подобно, но искам и да ходя поне 3 пъти седмично на фитнес..Много мразя фитнес, не мога да го отрека. Но....
Познавам само колело, пътека, и не знам дали друго мога или познавам ??? Доста бързо се изморявам с тези натрупани кила, дори като говоря за запъхтявам ???? Добре, че съм висока, но така пък изглеждам едра и не мога да се трая.
Това ме накара да кажа край и да се опитам да напраевя нещо за себе си.
Мислите ли, че 30 мин колело + 15 мин тичане на пътека ( 3 пъти на седмица ) би ми помогнало да сваля нещо ? Или това, което пиша е нищо като натоварване ?
Преди малко говорех с един познат, той ми каза, че е невъзможно за 1 месец да сваля 5 кила, щяла съм да сваля мускул ми вика. Казвам си в главата, какъв мускул, та това си е сланина, напълняване най-вече в корена и ханша.
Какво мислите по въпроса ?
Благодаря предварително