ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 641
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • България
Знаток , къде е оня край на света?
Сладкарницата е ТЕА, ама не става за форумска среща Sad.
Дай идея кога и къде да се лицесъзрем Simple Smile.

# 661
  • София
Софи и Фран, ще взема да говоря със собствениците да ви дадат процент за реклама Grinning
Фран, страхотен е лебеда! Браво за търпението!

# 662
  • Sofia
Лилито е случила на родители Peace

# 663
Софи и Фран, ще взема да говоря със собствениците да ви дадат процент за реклама Grinning
Фран, страхотен е лебеда! Браво за търпението!
Благодаря...и за лебеда и за %-та.
В ТЕА-та цените хич не са "народни".

# 664
  • България
То си е нужно! Като се има предвид от къде си довличам сочният г..!

# 665
  • гр.София
Аз също харесвам ТЕА-а много мразя да ям сладко Rolling EyesНо понякога  са нужни компромиси,особено в името на ...доброто настроение!
Хоп, и аз в това училище, дето нанасят оценки веднъж на срок. Елате в събота да изградим стратегия.  Joy

Аз ще съм в това училище в събота-въпреки протестите на младежа!
До събота!

# 666
И къде е тая Теа?

Оня край е Хонг Конг  Crazy

# 667
  • София
От утре тръгвам със силно  изтеглена очна линия, за да се дръпнат леко очите ми  Laughing
Спирката е "Кино "Изток". От дясната страна на киното има широка улица - "Фр. Жолио-Кюри". Вторият висок блок от дясната страна на улицата е този със сладкарница "Теа" отдолу. А зад блока е 119-то училище.

# 668
  • София
И аз имах възможността да с еразпиша от един раз на поне 15 оценки! Shocked
Е, бях ги видяла в дневника (на родителската) ама така накуп поднесени - нямаше как да не се изненадам newsm65

За сладкарници - винаги съм ЗА!   Yum

Вашите класни кога са?...

Математиката е 'априлска' - след 10-ина дни!...  Обясни учителката, че м.Май бил претоварен в какво ли не! Външно оценяване, матури, изпращане на 12 клас, изпити за 7-ми клас, гнезда, и какво ли не,..
Може и да е права Thinking Христо отсега прави сметки колко материал ще са взели до тогава hahaha

# 669
  • София
Здравейте !!!
Прочетох за среща и не може да не пиша !
Малко е далечко , но ако решите  ще дойда !
И моята девойка е с гадже...и ученето е на заден план...
Преди малко ми разказа набързо как научавала в клас и учела във влака ...
Как ги стягате ?
При мен е и по трудно , защото сме още при свекървата и аз като  кажа нещо на децата - тя обратното !!! #2gunfire #Crazy

# 670
  • София и там където не се пуши
Титико, много искам да те видя и аз.

Да ви кажа така се опитах да го стегна днес, че още ми е лошо от това, че се ядосах.

Гледам тук много народ е чел но никой нищо не казва http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=489465.0

# 671
  • София
Само минавам да ви кажа здравейте.
Дороти - не знам как е в нашето училище, не сме имали слава богу такива инциденти.
Аз сладко не ям (и добре че е така, че щях да съм съвършенната фигура - кръгла.

# 672
Дороти, моите уважения към теб и темата ти   bouquet , но аз в такива теми не пиша вече. Confused
Ако ме интерсуват повече мнения по даден въпрос, ще попитам или тук, или в някоя тема, която ми е особено приятна. Hug

# 673
  • София и там където не се пуши
Фран Джонсън мен целта ми е да има размърдване някакво, защото аз в посочената от мен в началото тема като попитах се оказа че сме държавно училище, а там било за общинските - пък и малко да се просветим родителите в разликата  Joy .   За общинските събират и правят нещо, а тук чакат - не било редно от родители, кое оцелее, оцелее.

# 674
  • гр. София
Черпя ви за 15-та ни годишнина!
По-тематична торта ,не можах да изработя. Joy

Общи условия

Активация на акаунт