Има ли някой впечетлания за Божидар Караджов - Ясновидец?

• 10 086
  • 4
  •   1
Отговори
От година и половина животът ми се обърна почти на 180 градуса и това  много ме притеснява. Онази вечер гледах Караджов в шоуто на Иван и Андрей и рекламата, която му се направи бе доста добра. Бих искала да чуя и други мнения за него преди да отида до Варна. Моля ви, нека се придържаме към темата и да не я превръщаме в за или против гледачител Благодаря 

# 1
Преди години, когато нашумя врачуването в ефир по кабеларките, имах глупостта Crazy да му се обадя.

Нищо не позна. Ама нищо ooooh!

# 2
и аз бях решила да отидем с мъжа ми при него като му излезе книгата преди нова година, ама не ни стигна време. После пък реших да изчакам да видя времето какво ще покаже, но ако има  и други мнения, нека се споделят с нас.

# 3
Не разбирам защо като в живота ни закуца допираме до врачуване, а просто не потърсим проблема в себе си и се опитаме да сме по-добри. Има хора с дарба, но повечето са шарлатани.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 12:59 от sineok

# 4
Съжалявам, че ще оспамя темата, но не мога да не изкрещя:

Хора, в 21 век сме, не сме в Средновековието да разчитаме на някакви шарлатани. Синеок го е казал:

Не разбирам защо като в живота ни закуца допираме до врачуване, а поросто не потърсим проблема в себе си и се опитаме да сме по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт