АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Аз пия Pregnacare Plus, изобщо не ми става лошо от тях, но на мен от никакви витамини не ми става лошо, та не знам доколко съм показателен случай.

# 211
  • Варна
На мене лекарката ми изписа  pregnacere original,пия ги след като хапна на обед и също нямям никакви проблеми относно  повръщане Simple Smile

# 212
 Аз съм на Центрум Матерна и пише да се пият по време на хранене и за сега съм нямала проблеми. Ти кога ги пиеш?
  Тези дни усещам нещо като схващане на коремните мускули. Това контракции ли са? Усещането е краткотрайно за около 2-3 секунди и корема ми на допир е мек.

# 213
аз ги пия след хранене обикновенно,но има и такива случаи в които не се понасят витамините от организма,с ФК нямах проблеми,сега ще пробвам с Прегнакеър.

# 214
Момичета, а има ли някой друг като мен, който НЕ пие витамини?

# 215
Аз  Simple Smile
Лекарят ми каза, че е много по-полезно пресни плодове (тези месеци си има много - портокали, киви...) и зеленчуци (аз - тиква, цвекло, карфиол...).  Simple Smile

# 216
  • София
Има и аз не пия-моя доктор май не ги долюбва много, а аз му вярвам

# 217
Аз  Simple Smile
Лекарят ми каза, че е много по-полезно пресни плодове (тези месеци си има много - портокали, киви...) и зеленчуци (аз - тиква, цвекло, карфиол...).  Simple Smile

И аз така Peace

# 218
И аз - и моя доктор препоръчва плодове и зеленчуци, по-полезни са Simple Smile

# 219
  • София
аз не пия и няма да пия

# 220
  • София
И аз не пия:)

# 221
Ами аз съм в 15 седмица и от няколко дена ми изписаха Неоксид / витамини / ,но се чудя дали да ги пия, че пия магнерод, нош па и дуфастон и фолиева кислилина. И като почна да ги пия ми се повдига, никога досега съм нямала проблем с пиенето на хапчета,а сега само докато ги извадя и започвам да се давя.....

# 222
И аз не пия Laughing ДоФторката каза - трябва да започнеш да пиеш витамини, но аз бързо-бързо я контрирах, че се храня здравословно и ям достатъчно плодове и зеленчуци и нямам намерение да пия никакви лекарства по време на бременността ми.
Всъщност от време на време взимам от това за малко повече желязо:
http://www.lechitel.bg/product.php?p=57

# 223
Аз също не пия витамини все още. Предния път ми ги изписа в 6ти месец, че тогава беше такъв сезона, но сига мисля че няма да взимам. Всъшност не съм решила още, но този път поне за някакви флуорни таблетки ще питам, че зъбите така ми се бяха скапали ooooh! да не ви разправям. Сега венците ми отново ужасно много започнаха да кървят, вие имате ли такива проблеми.

# 224
Аз също не пия витамини все още. Предния път ми ги изписа в 6ти месец, че тогава беше такъв сезона, но сига мисля че няма да взимам. Всъшност не съм решила още, но този път поне за някакви флуорни таблетки ще питам, че зъбите така ми се бяха скапали ooooh! да не ви разправям. Сега венците ми отново ужасно много започнаха да кървят, вие имате ли такива проблеми.

моите понякога кървят слабо,не на всяко миене обаче,какво се прави в такъв случай

Общи условия

Активация на акаунт