АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 640
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Mozzi и аз чух за тази реимунизация ,но до колкото разбрах тя е станала задължителна за родените след 90-та година и май нас не ни е хванала ,но ако има някой с по точно инфо да пише ,че аз не съм карала нито една шарка

Не съм сигурна от кога се прави, но съм почти сигурна, че в 6 клас ни привикваха само момичетата да ни боцкат и затова си мисля, че са ми я правили, ама знам ли.
Преди 7-8 години брат ми беше болен от рубеола-личния ми лекар каза да направя всичко възможно да се разболея и да я изкарам.Брат ми любезно ми предложи да се борим всеки ден, за да се заразя hahaha, а и що целувки отнесох, ама нищо не стана-не се разболях hahaha

А за скарлатината jenap е съвсем права-това е бактериална инфекция, а не вирусна както са шарките, но протича с дребен обрив и затова много хора си мислят, че е шарка.Абе въобще сега не му е времето да се разболяваме от нищо Peace

# 541
на мен ми правиха ваксина за рубеоламалко преди август

# 542
Здравейте момичата, искам да питам дали правихте или ще правите вторият БХС ?

На мен ми взеха кръв в ЖК в Шейново, без да ме питат за резултатите от първия, може би защото се включва в цената БХС, та въпроса ми е знае ли някой за колко време излизат резултатите, че на сайта на генетичната лаборатория, още нищо не ми излиза  Sad

# 543
  • София
Момичата я да ви питам аз нещо...ама първо айде  стига с тия болести  Whistling стига че съвсем се шашардисах...
Понеже съм решила, да чукна на дърво, да сме живи и здрави след като се родят бебоците и се приберем вкъщи първите месеци да използвам от тези старите кошчета дето се люлеят и са от мое време...смятам че са най-удобни като първоначален старт за нашата спалня, а след 6 месеца направо в креватчетата и в детската стая...та интересувам се виждали ли сте някъде обиколници и спални комплектчета за такъв тип люлки /кошчета/ и евентуално къде да ги намеря да си купя...
Май доста объркано го написах, ама съм на работа...
Ще съм ви много благодарна   bouquet

# 544
къде да я кача тая снимка преди в профила...? мими вичева пак на помощ!!! Simple Smile   изчевам аз 1во до университета и после на работа... някой да помогне за снимката довечера ще чета..  bouquet

Веднага се призовавам  Hug Между другото, много са ви хубави снимките, личи си че обичате живота  Party
Значи, за да ти излезе сравнително голяма снимката първо ще трябва да и промениш размера .. В този сайт става бързо и лесно и най-важното е, че ти можеш да си зададеш сама размера  Peace  http://www.picresize.com/ .. Избираш си снимка, натискаш "Quick Resize" и в падащото меню слагаш отметка на "Custom Size" , като за стойности избираш  "Width - 160" да не забравиш да отбележиш че това е в пиксели, понеже то си стои на проценти.. И съответно "Height - 174" пак в пиксели .. само това и натискаш долу бутона "resize pic!" Ще ти се отвори друга страница, от която си избираш да си свалиш снимката на компа с новия размер.. След което си отваряш този сайт http://kachi-snimka.info/ избираш си променената снимка , натискаш долу картинката , отваря ти се друга страница от която си копираш втория ред там където пише "DIRECT URL:" и това нещо го слагаш на профилната си страничка и натискаш промени профила  Peace
 Написала съм го подробно и може да изглежда сложно, но отнема 5 мин. всичко. Peace

# 545
  • София
Здравейте момичата, искам да питам дали правихте или ще правите вторият БХС ?

На мен ми взеха кръв в ЖК в Шейново, без да ме питат за резултатите от първия, може би защото се включва в цената БХС, та въпроса ми е знае ли някой за колко време излизат резултатите, че на сайта на генетичната лаборатория, още нищо не ми излиза  Sad
До 2 дни (при мен излязоха на другия ден оше),но принципно казват 2 дни.

# 546
Хайде и аз да помоля за паролата на лични.

Julia Yankova, мисля че се продават и отделно такива обиколници по големите детски магазини.

# 547
  • София
Само и аз последно да кажа за шарките и спирам с болестите. В България се слага една 3 валентна ваксина - за заушка, рубеола и морбили като реимунизацията май наистина се прави към 6-ти клас. Аз съм родена 84 година и в имунизационният ми паспорт пише че ми е правена реимунизация 96г.(ако не се лъжа). Проблема е че в годините между 1982 и 1992 ваксината която е поставяна  е била с изтекъл срок или нещо подобно(или поне голяма част от ваксината). Това е причината и последните  2 години да избухва епидемия от заушка.
Аз мислех преди 2 години да се имунизирам но се отказах защото ми казаха че тази ваксина не е масово поставяна на лица над 20 години и не се знае дали няма странични ефекти.

А сега стига тиолкова за болести. Аз в сряда бях на ФМ и всичко ни е наред. Само дето бебче малко разиграваше лекарката. Тя реши да му преброи пръсчетата на лявата ръка а той точно тогава решава да си постави под главата и да полегне на нея. Така я разиграваше през цялото време. И аз се присъединявам към чакащите момче - може да ми сложите сини гащи. Измериха ми и шийката и засега всичко е наред- 4,7 см което значи че не е скъсена. Мисля отново да ходя на ФМ в 21г.с.

# 548
Julia Yankova , и аз съм решила да си вземам такова нещо  baby_neutral Тук гледах кошчета , но има и кошници на стойка които ме грабнаха казват им MOSES BASKET има най-различни, и представляват такова нещо :

Много са леки и разнообразни, и стойките също са различни, могат да се люшкат напред-назад, на страни или да си стоят неподвижни  Peace

И като говорим за такива кошчета не се сдържам да ви покажа тази количка , изгледайте клипчето, аз просто се влюбих в нея .. Юле, жалко че няма за близнаци  baby_neutral baby_neutral 

http://www.youtube.com/watch?v=_48QA4QsaWk&feature=PlayList& … CAB0B&index=2

# 549
Д-р Димитър Марков- 0899130550- това е от визитка дадена ми в МД-личен контакт не съм имала.
Благодаря за бързата реакция! Hug  bouquet

Ще ми направи амнио-то на 23-ти, стискайте палци всичко да мине ОК!
Praynig

Стискам палци много, много силно. Hug Най-важное  да бъдеш спокойна по време на манипулацията.

# 550
  • София
Момичата я да ви питам аз нещо...ама първо айде  стига с тия болести  Whistling стига че съвсем се шашардисах...
Понеже съм решила, да чукна на дърво, да сме живи и здрави след като се родят бебоците и се приберем вкъщи първите месеци да използвам от тези старите кошчета дето се люлеят и са от мое време...смятам че са най-удобни като първоначален старт за нашата спалня, а след 6 месеца направо в креватчетата и в детската стая...та интересувам се виждали ли сте някъде обиколници и спални комплектчета за такъв тип люлки /кошчета/ и евентуално къде да ги намеря да си купя...
Май доста объркано го написах, ама съм на работа...
Ще съм ви много благодарна   bouquet
Юлия ти такова ли имаш предвид http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0028319
или такова: http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0024144
Виж в магазините на Премаман или Мадъркеър
Аз лично като за начало си харесах това http://www.mothercare.com/Cosatto-Baby-Bunting-Swinging-Crib/dp/ … 1031&mcb=core а после като поотрасне малко 5-6месеца, ще го сложим в креватче.

# 551
Мими Вичева http://www.youtube.com/watch?v=_48QA4QsaWk&feature=PlayList& … CAB0B&index=2 - наистина ми се стори супер  Grinning
Дали може да се намери в София?

# 552
Толкова хубави неща има.... Аз досега не се бях замисляла за покупките, защото все си мисля, че е рано... Но като гледам какви неща показвате....  Joy  Ще се заразя и аз да разглеждам Simple Smile

# 553
  • Miami
margo19, няма тестиси още....те изпадат по-късно, дори понякога и след раждането.
Хм, сигурна ли си  newsm78 Чак пък при раждането...

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:22 от Кори

# 554
margo19, няма тестиси още....те изпадат по-късно, дори понякога и след раждането.
Хм, сигурна ли си  newsm78 Чак пък при раждането...
и аз от много приятелки съм чувала че на видеозон се виждат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт