Да украсим храната с храна 3

• 222 831
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Леля Ог, прекрасни яйца, как ги оформи?

# 121
  • гр.Златица
Една бърза пролетна пеперудка от мене....за съжаление нямах повече продукти за декорация,но пък беше изядена с удоволствие,което беше по-важното...

# 122
Здравейте, момичета и благодаря!

Медора, красива пеперуда!
вилия, извинявай, че се забавих с отговора! Оформих яйцата на ръка, като кюфтета. Направени са от сирене, извара и съвсем малко майонеза +копър, сол, черен пипер. После ги направих във форма на яйце и накрая ги набучках с разни зеленчуци, каквито имах под ръка. Това е.

Весели празници на всички!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:22 от Леля Ог

# 123
  • Стара Загора
Леля Ог   bouquet

# 124
Здравейте, момичета!
Честито Възкресение Христово!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Аз освен да си покажа агнетата и пилето...

Само че този път се поразрових и открих авторите на идеите! На агънцата от карфиол е reta от кулинарен дуел, оформлението на млечната салата е взаимствано от салатка на Йоли, а самото пате/пиле е от Вили Конова. Разбира се оригиналите са далееееч по-красиви! А ако тези дами си видят снимките, да знаят, че им благодаря за споделените идеи и тези цветя са за тях   bouquet

Приятен ден на всички!

# 125
  bouquet
Вчера на моя приятелка дъщеричката навърши една годинка

а великденските ми яйца и други неща са в албума ми: www.album.bg/goldi58

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 00:08 от Goldi59

# 126
  • гр.Златица
Понеже Никол напоследък гледа само "Клуб Хаус Мики Маус", та се опитах да спретна самия Мики Маус...е...не много успешна интерпретация,но пък изядена с ентусиазъм!

# 127
Медора, от това по-успешно здраве му кажи, страхотен е Мики Маус  bouquet!
Искам да попитам дали виждате снимките от албума на Голди. Виждам само 4 снимки. И понеже в собственият ми албум също не виждам част от снимките си, се чудя дали проблема е в сайта със снимките, или в компютъра ми. Моля да ми пишете тук или на лични, защото не мога да разбера какво става newsm78.

# 128
Здравейте, момичета аз се позагубих малко, но все не ми остава време за компютъра  Sad
Както винаги тук е много красиво   bouquet

Леля Ог направо ме смайваш с твоята фантазия и яйчицата и салатките и едни красиви кошнички от яйца гледах в другата тема страхотна си   love001 newsm51 newsm20
Goldi59 а твоя талант и сръчност просто нямам думи - направо шедьоври твориш  newsm20 newsm51

еххх Medora ако това не е успешно, не знам кое ще е  newsm78. Този Мики е направо върха, толкова е сладък, че си представям как му се е радвала малката Ники, голяма майсторка си целувки и за двете ви   love001 smile3501

От мен днес едно скромно и набързо направено  "Лакомо Мече", че малката беше много гладна и нямаше търпение  ето :

# 129
polin_a мила писали сме едновременно и при мен е така от вчера. Да не е нещо със сайта на Албума. И аз вчера си мислех да не е от служебния ми компютър, но днес и  от вкъщи не мога да виждам всички снимки, не знам какво става  newsm78

# 130
polin_a мила писали сме едновременно и при мен е така от вчера. Да не е нещо със сайта на Албума. И аз вчера си мислех да не е от служебния ми компютър, но днес и  от вкъщи не мога да виждам всички снимки, не знам какво става  newsm78

Веси, в такъв случай явно е от сайта на Албум.бг. Понеже и компютърът ми ме върти #2gunfire, та затова си мислех, че сигурно проблемът е при мен. Дано е нещо временно Rolling Eyes.
А Мечо е страхотен сладур Heart Eyes! Възхищавам ви се - на теб, на Медора, на леля Ог, на Лабрекс, която не знам защо не си показа и тук страхотната рисунка от храна Hug! И на всички, които пропускам Heart Eyes!

# 131
polin_a благодаря ти  Hug,
наистина е от сайта, вече има и съобщение, че работят по отстраняване на проблема  Wink

# 132
....наистина е от сайта, вече има и съобщение, че работят по отстраняване на проблема  Wink

Да, и аз го видях. А и Голди ми писа преди това, че и при нея има проблем. Дано го оправят, че е адски неприятно ooooh!.

# 133
polin_a  Hug

За вечеря една Салата "Езерце"

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 12:03 от vesi_nn

# 134
vesi_nn,езерцето от какво е

Общи условия

Активация на акаунт