Да украсим храната с храна 3

• 222 669
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Веси, аз не ги снимам сандвичите, че малко по набързо ги правя. Последния път яде сандвич самолет, за който се постарах повечко, и един сандвич чук, който беше супер елементарен и няма какво да се снима. А твоите ястия са си произведения на изкуството.

# 106
Ани,не бъди скромна,а ни зарадвай с картинки!

# 107
  • София-Младост
Веси, аз не ги снимам сандвичите, че малко по набързо ги правя. Последния път яде сандвич самолет, за който се постарах повечко, и един сандвич чук, който беше супер елементарен и няма какво да се снима. А твоите ястия са си произведения на изкуството.
Я снимай...лесно...изобщо не мога да си представя да направя сандвич-самолет, а малкия ще умре от кеф, не че  езлояд, но пък така ще му е интересно. обясни поне как си го направила моля те.  Praynig

# 108
Сандвича вече е изяден, но използвах основно морков. По-малко от половин морков - надлъжен разрез е тялото на самолета и пак от морковче оформих перки и една малка отзад. Прозорчета и врата от шунка и 3 облачета от шунка изрязани вълнообразно. А бе нищо кой знае какво, но детето е много щастливо и започна да яде по два сандвича само и само да му правя такива. Малко ме притеснява факта, че го разядох с тези сандвичи и гледам да не ги правя супер изписани  Mr. Green Обаче за злояди деца са супер идея!

# 109
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ ДНЕС!!!   bouquet
mama1+2 с малко закъснение за нарцисите, точно така, но вместо лютеница, аз съм сложила завита лентичка от печена червена чушка  Hug
Ето нещо бързо, лесно и ефектно от мен:

Wink

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 11:36 от vesi_nn

# 110
Момичета невероятни неща правите!!!!  bouquet
моя първи и не много сполучлив опит  Blush

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 19:27 от ани4ka

# 111
  • Добрич
Да се включа с няколко скромни творения:

# 112
 Момичета, това което правите е повече от изкуство!   bouquet
 Ще ви следя мълчаливо за сега, а скоро ще се опитам и да направя нещичко по ефектно и ще покажа....вие сте извор за красиви идеи....а това за злоядите деца и красивите сандвичи...много напредничава идея...жалко че не всеки родител се сеща  Hug

# 113
  • София
Днес моя мъж има рожден ден и нали е овен свекърва ми му направила този кекс овен Laughing
не съм го правила аз Embarassed

# 114
Аглея ,да ти е жив и здрав рожденника! newsm51
Страхотен е този кекс  Peace...би ли споделила как точно го е направила свекърва ти?

# 115
  • София
Аглея ,да ти е жив и здрав рожденника! newsm51
Страхотен е този кекс  Peace...би ли споделила как точно го е направила свекърва ти?

Благодаря!
Това е форма с капак, излята е във формата на агне или овен, зависи от гледната точка LaughingПравена е от леяр, не е купена

# 116
Здравейте, момичета!
Много закъснях с днес и не успях да ви поздравя на време, но все пак, на всички, които празнуват на Цветница, желая много здраве, късмет и любов!   bouquet   bouquet   bouquet

Веси, неповторима си, както винаги!
Аглея, да ти е жив и здрав съпругът, много да те обича!
Вела, Аничка, интересни идеи, браво!

От мен една бърза салатка за празника (и нищо друго, защото хич не ми остава време  Embarassed)

Лека седмица на всички!

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 01:01 от Леля Ог

# 117
  • гр.Златица
Страхотна салатка си приготвила, Леля Ог - пъстра и цветна! Поздравления за Вела и нейните портокалови декорации,както и виждам страхотна конкуренция на тема сандвичи. И за да не е спам... отново сандвич,изровен от архивите (снимката е с лошо качество,понеже е от GSM).

# 118
Здравейте, момичета!
Medora, благодаря за комплимента!  Много готин прасчо, копирам си го при идеите!   bouquet

От мен едни великденски яйца от пастет от сирене. Направих ги съвсем спонтанно, без да ги мисля предварително и не са много докарани, но все пак да си ги покажа:

Приятен ден на всички!

# 119
.... Направих ги съвсем спонтанно, без да ги мисля предварително и не са много докарани, но все пак да си ги покажа:.....

Божеееее, представям си ако ги издокараш, каква прелест ще бъдат Crazy. Страхотни са, гледах ги и в другата тема. Ама ти просто си си много добра Heart Eyes.

Веси, Медора, вие си знаете какви майсторки сте Hug! Не мога да ви се нагледам на красотите Heart Eyes!

Аглея, честит ти рожденник със закъснение! Жив и драв да бъде  bouquet!
Агнето е просто страхотно Hug!

Общи условия

Активация на акаунт