Да украсим храната с храна 3

• 222 664
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Веси, newsm20 Невероятна си   bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Вела, много интересни неща има на този сайт, благодаря, че го сподели!   bouquet
Медора, тия котета са като огледални! Много са хубави! И всички детайли си пипнала!  bouquet

Веси, за пореден път ми събираш очите! Не мога да отлепя поглед от кошницата 10 мин. И тъкмо продължавам надолу по страницата и хоп! Котка и мишка!  Айде още 10 минути зяпане, цъкане и други звуци. Браво, страхотна си, нямам думи!   bouquet  omm

# 92
..като пуснат нещо рускините и аз след тях, да не изостана  hahaha, ама те са страшни майсторки, не мога да се сравнявам с тях, ..........

Ееее, с това горното категорично не съм съгласна, имаш неща, много по изпипани, отколкото в руските сайтове. Сама съм го установила!И котката с мишлето са суперски, представям си колко се е радвало детето!  chef  bouquet

# 93
labrex благодаря ти мила, трогната съм  Hug Heart Eyes, като срещнеш нещо интересно давай го насам, чакам с нетърпение  Wink
пеп-4o, nordina, Леля Ог много мило благодаря  Blush  bouquet
и поредната салатка от вчера "Пингвинче"

# 94
  • Добрич
Веси, отново разкошно творение. Вече се чудя вие у вас само салати и сандвичи ли ядете? Защото след толкова старание едва ли ти остава много време за друго?

# 95
Веси страхотни неща правиш  newsm51
Ето и две идейки от мен  Hug

# 96
Много красиви неща творите. Моето дете не беше виждало такива сандвичи и след като му направих един такъв, започна всеки уикенд да си иска. Но не какъвто аз му направя, а по негово задание. Сандвич - коктейл; сандвич - телевизор; сандвич - гардероб. Засега сравнително лесни ги измисля, но едва намирам време да му творя сандвичи.

# 97
Веси, евала!!!   bouquet

# 98
Здравейте, момичета!
Честита пролет! Пожелавам ви много усмивки и приятни емоции!  bouquet  bouquet

Ето я моята питка-пролет, по поръчка на детето  Laughing

uinnki, много хубави идеи!
Веси, това е най-хубавия пингвин в целия свят! Страшна си!   bouquet  Hug

# 99

Goldi, разгледах старателно снимките ти - тези розички в първата снимка от какво са,.. Blush

На първата снимка със сандвичите "GOLDI 60"  има само сирена. Розичките са направени от топено сирене (с форма на салам). Белите са от Натурално, оранжевите - от Шопско. Нямах подходящо по-твърдо топено сирене, за да направя листенца като на №95 от албума, затова сложих малко магданоз.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 17:58 от Goldi59

# 100
ГОЛДИ, страхотно е всичко!  bouquet Шапка ти свалям! И мен ме интересува как съхраняваш храната и колко време по-рано я приготвяш?

В повечето случаи приготвям всичко в деня, когато ще се консумират. Опаковам платата с прозрачно фолио и ги слагам в хладилник. Някои неща подготвям от вечерта. Например розичките от филе Елена и тези от топено сирене. Както и вазите и кошниците от диня и пъпеш, за да се отцедят. На другия ден ги пълня и ги аранжирам. Плодове режа в последния половин-един час, за да не потъмнеят (ябълките например). По същата причина не слагам банани и круши на открито, само понякога вътре във вазата. Моите неща се ядат, затова не ги кисна в лимонов сок или да ги запечатвам със желатин.

# 101
Goldi, справила си се страхотно! Би ли казала откъде си купуваш таблите за сандвичи за еднократна употреба.

Търся също и формички за кошнички. Ако някой ми помогне с информация   bouquet
Таблите ги купувам от един гараж на колхозния пазар във Варна, там има и гофрирана хартия и опаковъчно фолио. Ламаринени кошнички има в по-малките магазини за домашни потреби. Но в Метро има готови кошнички за тартлети, само да ги напълниш с крем или салата. Много са на брой, но може да се комбинираш с някого.

# 102
  • гр.Златица
Страхотни сте,момичета! Веси за пореден път повдигна летвата със свежи идеи и чудесно изпълнение. А питката на Леля Ог е много сладка,даже сега пиейки сутрешното кафе си представих парченце от питката със сиренце...и само преглътнах. Но вече съм в офиса и подхващам счетоводните папки...

# 103
Вела хапваме си и други нещица, салатките и сандвичите украсявам предимно през почивните дни, но не ми отнема чак толкова време, това пингвинче например ми отне 5 мин. основата е руска салата, отгоре само наредих маслинките  Wink
uinnki благодаря ти, отново интересна идейка ни показваш браво, скоро ще пробван нещо подобно  Hug
А н и браво на детенцето ти богата фантазия има, кога ще ни покажеш какво творите  Party
Плодчe    bouquet
Леля Ог и тук да похваля сладурската Питка - пролет, супер е !!!  Heart Eyes
Medora мила благодаря  Hug  bouquet Hug

Снощи Салатка "Пролетни Нарциси" /да поясня и аз като Леля Ог, ако някои не ги разпознае, че те много не приличат на такива  hahaha/
 Wink

# 104
  • Русе
Веси, разкошни са тия нарциси  Peace Поздравления   bouquet Предполагам, че с ножче изрязваш листенцата на сварен белтък, а вътре е лютеница с натрошен отгоре жълтък? Или аз поне така си го представям. Ще се опитам и аз да ги направя.

Общи условия

Активация на акаунт