Да украсим храната с храна 3

• 222 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Goldi59,как навиваш мезето за мини хапчиците?Много красиво се получава но не знам как се навиват!
Искам да питам и за рулчетата с кашкавал...каква е плънката и как са навити?
Страхотни неща...БРАВО,ОЧАРОВАНА СЪМ   bouquet  bouquet  bouquet

Моля покажи ми инструментите за карвинг,които си ползвала,за да мога да направя тези красоти Praynig

Виждам,че си професионалист....аз не съм,любител съм,но много искам да знам как става ,за да очаровам и моите гости така,както ти очароваш своите Hug Hug Hug Hug
[/quote

Моля те отговори ми Simple Smile

labrex,заповядай Hug

# 241
Goldi59,как навиваш мезето за мини хапчиците?Много красиво се получава но не знам как се навиват!
Искам да питам и за рулчетата с кашкавал...каква е плънката и как са навити?
Страхотни неща...БРАВО,ОЧАРОВАНА СЪМ   bouquet  bouquet  bouquet

Моля покажи ми инструментите за карвинг,които си ползвала,за да мога да направя тези красоти Praynig

Виждам,че си професионалист....аз не съм,любител съм,но много искам да знам как става ,за да очаровам и моите гости така,както ти очароваш своите Hug Hug Hug Hug
[/quote

Моля те отговори ми Simple Smile

Здравей, Hestiq,
И аз не съм професионалист, това ми е хоби

Розичките за мини хапките ги навивам от филе Елена или пастърма. Правя ги както се навиват хартиени рози.

Ролцата са от пласт шунка, върху нея топено сирене (от онези, които слагат на хамбургерите), навивам ги на руло, слагам го за малко в хладилника и после го режа на парчета.

Ползвам ренде Бьорнер, инструменти за карвинг, има снимка на същото куфарче на сайта karving.ru.

Останалото е сръчност и въображение  chef

# 242
Ауууууу, истински разкош...

# 243
# 244

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 01:11 от Анонимен

# 245
Ммм.красиво и вкусно Peace
Миличка,как направи ччовечето?Какво има в него и от какво е измайсторено? Hug

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:47 от Hestiq

# 246
Хестия ...струва ми се човечето е направено от печено пиле...сложено да седне,облеклото е от червен пипер опечен,краставичка за колан ,копчета от маслини...майонеза за украса....картоф за глава...и така..мисля ,че е това ако не бъркам... Peace

# 247
Съжалявам чак сега видях,че сте писали тук!
Да това е пиле,с майка ми го правихме за на сестра ми сватбата!
Пилето е леко сварено и е промушено с  пръчки за шишчета,поставено е върху хляб,които предварително е залепен върху с тиксо към подноса.Главата е от картоф и тиквичка!
Гърба на пилето е завит с палачинка!
Дано сте ме разбрали!

# 248
  • гр.Златица
Личи си, че цяло лято свекърва ми завежда кухнята на малката, защото толкова дълго не сме правили "шарена" филийка,както тя нарича забавните сандвичи. Ето една бърза принцеса с кайма :

А това е "Малката русалка" :

А вие ,момичета,такива красоти сте показали....хммм...

# 249
  • София
Записвам се да следя и се връщам назад да доразгледам творенията ви че направо стнаха разногледа! Wink

# 250
  • Варна, България
Момичета, Goldi59 отново напомня за себе си:

А тези сандвичи ги е правила снаха й:

и най-новото - една наша приятелка стана леля:

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 14:31 от voltage13

# 251
  • София
voltage13, много са хубави! Чудя се от какво е тъмночервеното цвете в бебешката количка?

# 252
  • София-Младост
voltage13, много са хубави! Чудя се от какво е тъмночервеното цвете в бебешката количка?
От слива според мен.

# 253
  • Варна
От слива според мен.

От цвекло  Peace

# 254
  • София
и аз да се включа с  едни патенца. Моята майчица ги правеше страхотни- аз така и не се научих! Sad
http://vladi77bg.snimka.bg/wedding/svatba-tatyana-i-vladislav-23 … 9.385123.20086113
http://vladi77bg.snimka.bg/wedding/svatba-tatyana-i-vladislav-23 … 9.385123.20086124

Общи условия

Активация на акаунт