Да украсим храната с храна 3

• 222 683
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Златица
Едно голямо браво на Веси отново - красота,красота и пак красота. Но, Веси, да ти се оплача от моята Ники - тя като се запъна и не иска и да чуе за синьото яйце,каза,че било много гадно и сега не мога да го включа в моите декорации.Деца! - аз си мислех,че ще и е адски забавно с този прекрасен цвят. Информация за Сиси - великолепното езерце на Веси е настърган сварен белтък с няколко капки от червено (лилаво) зеле...невероятно ,но факт - и аз се бях наредила за същото инфо.
А и салатката на Леля Ог е върха - изобщо радвам се,че съм тук сред вас,момичета!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 lalalala

# 136
благодаря

# 137
Medora не се ядосвай, те твоите сандвичи са толкова пъстри и красиви, че и без синьо са си страхотни  Hug
sisi72, Medora ти е отговорила вече, извинявам се, но не съм влизала скоро тук  Blush Heart Eyes

Вчерашния ни сандвич "Влакче", то не прилича много но  Embarassed

и Яйчена салата "Жирафче"  hahaha

и още две салатки

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:14 от vesi_nn

# 138
Аууу това влакче веднага си го принтирах да го направя на детето и да му напълня вагончетата с любими неща.

# 139
  • Бургас
Здравейте! Записвам се да ви следя красотите които творите  Hug
А ето и как ние отидохме в кръсниците тази година на Велик ден  Grinning

# 140
  • гр.Златица
Страхотни салатки, Веси! А влакчето е много идейно - не съм се сетила,че мога "да товаря" вагони с хранителни неща,ПОЗДРАВЛЕНИЯ! А жирафката (мисля,че е женска,с това миловидно изражение) е супер. И за да не спамя темата да пусна любимата салата "Снежанка" на Ники,тя майонезени салати не обича,но на млечна основа яде. Е,предполагам,че много ми е бедна урасата на фона на Веси,но все пак,за да не е спам.

И докато пишех zuzutu публикува пиленца - много сладки наистина. Другия път чакаме снимки от различните страни,за да видим по-добре красотата!

# 141
Да покажа и аз малко снимков материал:

# 142
редовно ви следя възхищавам ви се за търпението с което майсторите тези страхотни неща
днес попадна на една статия с красоти вътре знам че темата е за лично творчество но може някои да се вдъхнови от видяното

# 143
  • София/Сливен
о, не - темата възникна точно като такава за представяне на идеи, който откъдето е видял. После прерастна за лично творчество... Никога не е лошо да имаш повече идеи на разположение.

Ето от първите страници http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235950.msg5382522#msg5382522

# 144
Здравейте, момичета!  Hug   bouquet
Такова бързане пада напоследък, че съм забравила да си покажа кошничките! Добре, че разгледах отново кой какво е показал и писал и видях, че Веси ги е похвалила!
Веси, ти си просто невероятна! Езерцето, охлювчетата, влакчето, жирафа... всичко е изпипано до детайл! Много са  красиви! Страшна си!  omm   bouquet
Медора, страхотен Мики! Салатката също е много нежно изрисувана!
sneji_, много красиви салатки, сандвичи и мезенца!
Поли, благодаря ти за хубавите думи!
Чудя се защо Лабрекс не си показва тук разни сладоледи и пернати, които видях в другата тема, много красиви неща  newsm78

Ето и кошничките и пюренцата (скоро нищо ново не съм правила, че не ми остава време)

Извинявам се за повторението, ще се постарая повече в следващите дни!

# 145
Чудя се защо Лабрекс не си показва тук разни сладоледи и пернати, които видях в другата тема, много красиви неща  newsm78

Леля Ог, щот не ми се виждат чак толкова пипнати, като твоите например, на Веси, на Медора......и др. Ама си права, че стават просто за идея. Peace А ти пак си със страхотни вкусотии и красоти! Кошничките са много красиви! Не, че пюренцата не са, но съм ги виждала вече.   bouquet  chef

Хайде да ги сложа, просто за идеи. А кошничките не мога да повярвам, че съм ги пропуснала. Ама то в оная тема разноглед става човек! Peace

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 17:21 от labrex

# 146
Много си мила, благодаря! И кошничките си виждала, заедно ги бях пуснала в любимата тема! Лабрекс, ама нещата ти са прекрасни, трябва да ги покажеш и тук!

# 147
  • София/Сливен
и коя е "онази" тема?
Напоследък влизам само в "Нови отговори на моите публикации" и не ровя из другите теми

# 148
и коя е "онази" тема?
Напоследък влизам само в "Нови отговори на моите публикации" и не ровя из другите теми

Предполагам тая темаbouquet

# 149
  • София
Здравейте момичета!
 Hug
Както знаете, аз съм от 'наблюдателите' в темата Ви, тайничко се възхищавам на това, което творите! Wink

Предлагам Ви да издадете книга - "Красива храна за злояди деца" Laughing
Понеже аз съм била такова дете, та си спомняма милата ми покойна баба как 'наричаше' всяка хапка на животно и аз с кеф я хапвах!(друг е въпроса, че ми трябваше и време да се сетя да я сдъвкам ooooh!)

А тези ваши красоти биха провокирали и най-злоядия малчуган!
Поздравления!  bouquet

Имам професионален въпрос: гледах някъде за комплект от разни джаджи, с които се украсява храната - ножчета и най-различни неща,.. Изгубих дирите на линка  Blush Пък ми се иска да се сдобия с таквиз оръдия на труда! Mr. Green
И с помощта на вашите идеи да се концентрирам и да потворя в кухнята  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт