FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • London

Надявам се да съм била от полза  Simple Smile

А бе и аз уж така го писах, но не толкова подробно. Embarassed

Слава,  bouquet
просто думите ми се губят, че детето ми е много болно и май всичко смотавам.

# 586
Абе ше се разбереме  Laughing

# 587
  • София
Което ми напомня - каква е вашата ферма?

Моята ферма е абсолютна еклектика  Embarassed - портал в китайски стил с френска ограда, френски кът с Айфеловата кула и всички любовни декорации, гробище с черни котки и ирландско-френски зелен двор, селскостопански кът със сгради и животни, плюс много дървета и лехи.
Ето ми го зеленият кът след построяването на къщичката:

# 588
  • UK
За син медал за мистери боксовете са 15 кутии.

Не са ли 15 за червен? Защото на мен така ми изписва - за червен медал трябват 15 кутии, остават още 4. Да не ме е прекарала играта?  Joy

Ми ... знам със сигурност, защото за синя медал чаках два дни да възстановят "сенд" (нали преди 10-тина дни за малко я нямаше тази опция) и бях приготвила 15 рег с ферми и 16 кеш. Mr. Green
Разбрахте ли се, че малко се объркахте? 15 са за син след червения, общо 30 за син медал от нулата. Simple Smile И двете сте прави. Simple Smile

# 589
  • E-CLM & CH-VD
Да, тя говори за кутиите от червен до син медал, а аз по принцип, ако тръгваш от 0 кутии.  Laughing

А колко пъти трябва да се обере конюшнята за син медал? Аз имам още 12 до червен, за който искат 50 обирания като се тръгне от нула. Синия предполагам, ще иска общо 100  Crazy

# 590
  • UK
Добре, някой може ли да ми обясни защо, защо все още има хора, които да се връзват на идиотските групи за безплатни пари, 66х66 ферми, валентинки, злато и глупости, продължават да спамят в поканите на всичките си приятели и тн...

# 591
А колко пъти трябва да се обере конюшнята за син медал? Аз имам още 12 до червен, за който искат 50 обирания като се тръгне от нула. Синия предполагам, ще иска общо 100  Crazy

След червения още 50 до син.

# 592
Тази вечер за час и нещо регистрирах 4 мейла, 4 регистрации във фейсбук и 4-мата са ми съседи - от съседството по 1 медал, от подаръци неотворени по 1 медал (всеки на всеки мистериозна кутия, на 3 от акаунтите се падна по 1 FV), 1 медал за огради и 1 отделно за декорации, 1 медал за бали сено, 3 медала за осиновени животни, медал от магазина (подарява ми 1 шатра с шезлонг ( в магазина струва 1000 пари), купувам още 1 за жълт медал, още 4 за бял медал. Сега видях, че ми дало между другото и 1 медал high roller. С останалите пари засадих боб от 15 пари за по 2 ХР и на 3 от акаунтите имам 15 FV, като не остава много до 16, а четвъртия е с 14 FV (този, на който не се падна FV от мистериозна кутия, а XP точки). Ако това се направи по-рано през деня може да се садят за по 4 часа плодове и ще стане по-бързо.
Благодаря за този трик с медалите, аз досега правех 16 пари за 3 дни със сеене и бали сено.

# 593
Един от съседите ми се казва Светослав, а моето име е Светлана.... всеки път, когато се опитам да си взема от стената нещо, публикувано от него получавам отговор, че не мога да взема нещо, което съм публикувала самата аз  Shocked Shocked Shocked

Първият път реших, че наистина без да искам съм цъкнала върху моя публикация, ... после реших, че е временен технически проблем .... ама вече два дни все това чета - аз съм била дала тоя гифт и не мога да го взема Shocked

Интересното е, че когато е публикувал желание да му се пращат някакви материали или подаръци, мога да му изпращам и тогава не ми пише, че го пращам на себе си, ама тръгна ли да взема бонус - аз съм го дала та аз  Sick

Случвало ли ви се е таквоз чудо  newsm78  Да не би пък да страдам от раздвоение на личността и това да е другото ми аз  Joy

# 594
Mama Svetla, случвало ми се е с една съседка, която даже ти е адашка. (да не се окажеш ти?  Mr. Green ) Това наскоро, и доста отдавна ми се беше случвало- преди месеци, но тогава имаше някакви бъгове и го отдадох на това.  Сега обаче не знам от какво се получава така  Confused

# 595
  • Кюстендил
Mama Svetla, случвало ми се е с една съседка, която даже ти е адашка. (да не се окажеш ти?  Mr. Green ) Това наскоро, и доста отдавна ми се беше случвало- преди месеци, но тогава имаше някакви бъгове и го отдадох на това.  Сега обаче не знам от какво се получава така  Confused

ПАк е бъг някакъв. И на мен ми се случи с една съседка. От друг съсед пък се опитах да взема яйце, пък ми изписа имена друг съсед, не на този който беше постнал Crazy

# 596
# 597
# 598

При мен досега не се беше случвало ... И какво излиза - да си избираме съседи с имена, които не са сходни с нашите собствени, така ли  newsm78

# 599
здравейте на всички, имам нужда от нови съседи, ако накой желае да ми стане съсед може да ме намери Todor Atanasov

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 10:15 от bore_kk

Общи условия

Активация на акаунт