момченца или момиченца се отглеждат по - трудно?

• 7 907
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
никакви колики нямах и с двете си разнополови деца!
И аз нямах  Wink ...нито пък разнополовите ми деца!  Grinning

# 91
никакви колики нямах и с двете си разнополови деца!
И аз нямах  Wink ...нито пък разнополовите ми деца!  Grinning
...... Mr. Green Mr. Greenвсичко друго е суета!!!

# 92
Момченцата! Разбира се, от всяко правило си има изключения...  Blush

# 93
Аз си имам момченца, много кротки и послушни(като искат Laughing) и имам наблюдения над момиченца на тяхната възраст - е такава лигня не бих могла да изтърпя.
Сигурно греша, но момиченцата са по-капризни и е по-трудно да се "уговориш" с тях. Говоря само като външен наблюдател.

# 94
Лъки,девойките са по-карпизни,но са по-сговорчиви...поне моята и тези,които познавам!  Peace
Всъщност,от всички момиченца,които са в обкръжението ми познавам само една бесотия -родена за 8768764 момчета!!!  ooooh!

# 95
Аз си имам момченца, много кротки и послушни(като искат Laughing) и имам наблюдения над момиченца на тяхната възраст - е такава лигня не бих могла да изтърпя.
Сигурно греша, но момиченцата са по-капризни и е по-трудно да се "уговориш" с тях. Говоря само като външен наблюдател.
Е чак пък "лигня"! Имам наблюдения(отгледани от мен )  над 12 деца,като повечето са момчета и 4 само момичетата,но и двата пола са лесни за отглеждане ако са в режим от малки,имате подход към тях и не са допуснати грешки във възпитанието им от бебета още! Няма лошо възпитани деца,има не възпитани такива и грешен родителски подход!

# 96
Е чак пък "лигня"! Имам наблюдения(отгледани от мен )  над 12 деца,като повечето са момчета и 4 само момичетата,но и двата пола са лесни за отглеждане ако са в режим от малки,имате подход към тях и не са допуснати грешки във възпитанието им от бебета още! Няма лошо възпитани деца,има не възпитани такива и грешен родителски подход!

Не говорех за възпитание, все пак мога да направя разграничение между възпитание и лигня.
Лиготия е например(давам реални примери, които съм видяла): говорим с възпитателката в детската градина, тя държи за ръка момиченце от групата, което без повод, изведнъж започва неистово да реве. И така няколко пъти в разтояние на 10 минути. Накрая протегна показалецът, там я боляло. Явно й дойде в повече, че не на нея се обръща 100% внимание.

# 97
Сравнявайки синът ми с дъщеря ми, определено момчето ми изисква много повече усилия от моя страна.
По-трудно ми е с него, но това е още бебешкият период , за по -натам ще видим как е.
Дъщеря ми беше кротко бебе, папкаше и си спеше, а Дани е инат, ако нещо не е на неговото крещи, спи много малко, страшно е пъргав и палав, и за 5 мин сам не мога да го оставя.
Благодаря на Бог, че си ги имам,  но не съм предполагала че деца от едни и същи родители може да са коренна противоположност.

# 98
Определено момичетата са лигли, но пък са по-сладки.  Laughing

# 99
Аз имам три дъщери,с едната ми беше много лесно,с другите две ужаааасно трудно,и още сме така,де... #CrazyТака че,май не е въпрос ът в пола,а в характера...

# 100
Аз имам три дъщери,с едната ми беше много лесно,с другите две ужаааасно трудно,и още сме така,де... #CrazyТака че,май не е въпросът в пола,а в характера...

...и в броя!  Wink

# 101
Ох,не знам дали е в броя,защото дори една от въпросните две щерки с ужасни характери,ми къса нервите колкото за поне пет бройки...Моя приятелка пък има една-единствена дъщеря на шест години,пред която моите са абсолютни невинни ангелчета.Не е хубаво да се говори така за дете,но това чудо е жив дявол,като ходя на гости у тях,или пък те идват вкъщи,полагам невероятни усилия да се сдържам да не кресна,че дори ми идва да го напляскам понякога.Веднъж го наплясках,де.. Joy Joy JoyНай-интересното е,че когато го шляпнах,до започна да се хили неистово и да крещи"още,още,още"!!! Joy Joy JoyЕкшънът се разигра,след като въпросната девойка ми заяви,че тоалетната се запушила..след като ми пуснала телефона вътре.А добави,че целта й е да я ударя,че да ме осъди!Наплясках я аз понеже,майка й изпадна в истерия и само повтаряше"Господи,прибери ме,не мога повече!".Еееех,децата са радост... Rolling Eyes

# 102
# 103
Бе то и бройката, като полът, са без много голямо значение.   Laughing

# 104
Първото дете се гледа най-трудно. Но пък времето с него минава най-бързо. Поне при мен беше така.

при мен беше обратното.
И при мен беше обратното, баткото беше кротко ангелче и си е послушен и до сега!
А малката кокона си иска нейното и пищи като не стане веднага и това още от втората седмица.
Малка терористка, но с едни големи сини очи и сладка муцунка и няма как мама да и откаже нещо. Проблема е, че иска все да е на ръце и вече станах културистка  Laughing
Но дали пола е от значение не знам, моята гинеколожка казва, че момичетата са глезли и манипулират само с поглед, ако съдя по моята дяволитка е права  Laughing

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 00:57 от estrador78

Общи условия

Активация на акаунт