Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 995
  • 187
  •   1
Отговори
# 120
  • София
То за мен няма процент, а ми омръзна да си пиша с тях и те да ми отказват поръчката до адрес в Англия, при положение , че до БГ не доставят всичко. На края има опция Pay Pal и аз реших да я ползвам Peace

# 121
  • Sofia
Ще правя нова поръчка. Ако някой иска да се включи да ми пише на лична с линкове на продуктите, които иска  Simple Smile

# 122
  • София
Има ли там бази за грим, че нещо не намирам  newsm78

# 123
  • София
Днес се опитах да направя поръчка, но ми изписва че не доставят до България. Някой знае ли дали е временно или са престанали с доставките до тук?

# 124
  • София
Ако някой прави обща поръчка да ми пише, за да знам колко ще излезне доставката.Аз поръчах преди с посредник, но стана доста бавно и то заради посредника, а не заради сайта.

# 125
  • Wolwedans
Днес се опитах да направя поръчка, но ми изписва че не доставят до България. Някой знае ли дали е временно или са престанали с доставките до тук?
Moята поръчка я диспачнаха на 6-ти май, незнам да има промени newsm78

# 126
И аз бих се включила в обща поръчка.

# 127
  • Пловдив
Опитвам да се регистрирам, но не ми излиза България за доставка  newsm78
Отскоро ли е това  Rolling Eyes

# 128
  • Sofia
Опитвам да се регистрирам, но не ми излиза България за доставка  newsm78
Отскоро ли е това  Rolling Eyes

незнам, аз нямам проблеми, но още не ъм пуснала поръчката, защото ми се изчера едно от нещата, които искам и ми идва в повече доставката. Ако някой иска да се включи, може да ми пише  Rolling Eyes

# 129
  • София
Май вече доставят само до английски адрес.Аз ако се съберем повечко бих се включила с няколко неща.

# 130
  • Пловдив
Аз смятам да направя поръчка тези дни Peace, че харесах доста неща за бебето и каката

# 131
  • София
От Пловдив няма д ае удобно да пращаш нещата.Някой за София ще прави ли поръчка?

# 132
  • Sofia
От Пловдив няма д ае удобно да пращаш нещата.Някой за София ще прави ли поръчка?

малко по-нагоре писах, че ще правя. Ако искаш да се включиш ми прати линкове. Засега сме 2 момичета, с теб 3  Peace

# 133
  • София
някой ще прави ли поръчка? Май вече става само с посредник Sad Поне Гивтранспорт са отбеляазали, че не приемат БГ карти.

# 134
Като тръгна да плащам ми излиза това: We are currently not accepting orders from Bulgaria, Please amend the delivery destination.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт