Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 18 009
  • 187
  •   1
Отговори
# 45
до БГ адрес ли ви е доставката?
моята я пуснах до английски адрес и на третия ден беше със статус Dispatched  Peace

и аз пуснах до англ.адрес днес.това на 3-тия ден да бъде пратена ми се струва супер бавно,но ще чакаме  Mr. Green

# 46
  • София
Следя ви   Blush

# 47
Както обещах - отчет за напредъка на поръчката от 24.03. - днес получих майл, че ми отказват 3 артикула (на единия доста разчитах, но ...  Tired ), а останалите са изпратени; имам и номер за проследяване. Към момента съм доволна от скоростта на обслужването, надявам се да пристигне до 10тина дни  Whistling .

# 48
  • София
Няма ли някой да се похвали с получена поръчка, скоро?! newsm78

# 49
  • Sofia
Няма ли някой да се похвали с получена поръчка, скоро?! newsm78

аз все още си чакам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 50
Мойта днес трябва да пристигне в Сф  при посредниците Whistling Живот и здраве до сряда си я чакам във Варна.

# 51
  • Бургас
Моята беше от 18.03.- на 25 получих единия кашон, на 26 - другия. Отказаха ми няколко артикула без обяснения Sad

# 52
Ще пуска ли някоя от Вас поръчка да се цопна и аз в нея?  Simple Smile

# 53
  • София
Моята поръчка от днес е в София! А как си ги получавате в пощенските клонове ли? Да знам къде да чакам?! Praynig

# 54
  • София
Вчера си получих поръчката! Доставиха ми я с СИТИ ЕКСПРЕС. От всичко съм доволна, а тази четка е вълшебна http://www.chemistdirect.co.uk/tooth-tunes-musical-toothbrush-%9 … way_1_154777.html малката иска само да си мие зъбите  и сега е да по добра цена! Peace

# 55
  • някъде
Ако има желаещи около Търговище,можем да направим една малка поръчка.

# 56
  • София
Ще пуска ли някоя от Вас поръчка да се цопна и аз в нея?  Simple Smile
И съм харесала няколко неща, никой ли няма да пуска поръчка.

# 57
Да докладвам, че си получих поръчката и съм доволна, нямам липсващи, разляти или счупени артикули  Peace

# 58
  • някъде
Събрали сме се две мами за обща поръчка /огт Търговище и Варна сме/.Ако има още някой желание да драска на лични.

# 59
  • Sofia
Хайде и аз си взех нещата преди празниците точно. Доволна съм от нещата, които поръчах...жалко, че ми отказаха някои работи, но пак ще направя поръчка, тъй че който иска да пише на лична  Peace

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 10:46 от sapunci

Общи условия

Активация на акаунт