Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 971
  • 187
  •   1
Отговори
# 105
зависи от кг на поръчката  Mr. Green

# 106
  • София
зависи от кг на поръчката  Mr. Green
Май до английски адрес е безплатна доставката над 40 паунда.Но не незнам доставката на посредника+доставка с куриер дали няма да изравни нещата.

# 107
  • някъде
Е не вярвам някой да прави поръчка за кутийка аспирин.Кой знае кви кашони пътуват към Бг Mr. Green

# 108
  • София
А това е ясно.Но да кажем моята поръчка е над 40 паунда.3 паунда ми е посреника(доколкото азбрах за под 1 кг)+5 лв.за доставка до адрес с куриер=6+5=11 лв.Да май пак излиза по-евтино така отколкото директно да се поръчва.Правилно ли съм разбрала момичета?

# 109
1.5 паунда е на килограм, ако е под килограм пак е 1.5, ако е 2кг съответно е 3 паунда  Peace

# 110
  • София
1.5 паунда е на килограм, ако е под килограм пак е 1.5, ако е 2кг съответно е 3 паунда  Peace
Което означава,че още по-евтино излиза.Моите неща са дребосъци, но са над 40 паунда Simple Smile

# 111
  • Wolwedans
Привет мами!!! Някой желаещ за обща поръчка от Варна...??? Ако някой организира или иска да си организираме да ми пише на лични. Харесала съм си разни кремчета, ще се стягаме за лятото Laughing

# 112
  • Sofia
момичета, няма ли още един човек да се включи в поръчката, която правя?  newsm78

# 113
момичета, няма ли още един човек да се включи в поръчката, която правя?  newsm78

Аз сигурно ще пускам в началото на другия месец (че този вече поръчах от други три магазина и ще ми стане много.  Blush). Ако ти се чака дотогава може да пуснем заедно.  Peace Ако не, пусни с посредник, то горе долу същото ще ти излезе.

# 114
  • Wolwedans
Аз пак да попитам за някой от Варна, желаещ да се включи в обща поръчка, за сега сме две. Ако има да ми пише на лични, че днес смятам да я пусна.

# 115
Нашите пари седят блокирани вече месец.Явно сме изтеглили късата клечка  ooooh!  Crossing Arms

# 116
момичета, аз направих поръчка на 6-ти април,ни вест ни кост, не отговарят на емаийлите ми,имат телефон ,пробвах от бг ама не мога да го набера,какво става с този сайт-и немога да откажа и поръчката...

# 117
Ще пускам обща поръчка на 06.05 (четвъртък). Който иска нещо да пуска директно линкове.  Peace

# 118
  • София
Моята поръчка я повторих на 23.04. този път през PAY PAL , парите ги дръпнаха миналият вторник и след приблизително 100 писма днес част от поръчката трябва да потегли , а останалата част щели да я пратят когато са налични продуктите. Само че , са изтеглени парите за цялата и не знам как ще процедират от тук , на татък. Хубавото е че е до адрес в Англия! Просто се оказаха много не сериозни Thinking

# 119
  • София
Как си ползвала пей пал до адрес в англия.Аз знам, че я има опцията но процента е доста висок.

Общи условия

Активация на акаунт