Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 966
  • 187
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Благодаря за отговора! Hug
Имаш ли спомен колко дни я обработваха? Аз пуснах преди 3 дни и още е в процес на обработка.

И аз последно пусках преди около 2 месеца две поръчки и съм забелязала, че за да тръгнат бързо да ги обработват трябва още на следващия ден да започнеш да им досаждаш и да питаш какво става с поръчката.

# 181
Имаш ли спомен колко дни я обработваха? Аз пуснах преди 3 дни и още е в процес на обработка.
Сега като каза, се сетих, че доста дълго статуса и беше, че се обработва, а реално на 3-тия или 4-тия ден беше при посредника. Предполагам ги домързява да сменят статуса  Mr. Green

# 182
Сега като каза, се сетих, че доста дълго статуса и беше, че се обработва, а реално на 3-тия или 4-тия ден беше при посредника. Предполагам ги домързява да сменят статуса  Mr. Green
Аз една поръчка с посредник вече я бях получила в БГ, а в сайта още стоеше със статус, че се обработва  Crazy

# 183
Вчера получих мейл , че е изпратена на адреса с два липсващи артикула - четки за зъби! Laughing
Много се радвам, че са четките( поръчах доста - различни видове от тях), а не липсват другите по-важни неща! Само че не са  дръпнали парите още от картата - платих в Виза електрон, не използвах Пей Пал.

# 184
Аз си получих поръчката, много съм доволна!
Има страхотни неща в този сайт!

# 185
Отново е 7,95 доставката Peace

# 186
  • Бургас

Току що напълних една пробна кошница и ми даде доставка 21 лири

# 187

Току що напълних една пробна кошница и ми даде доставка 21 лири
EEEeeeee,стига де прекаляват. Twisted Evil

Общи условия